Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Camping Village Simuni

Bij Camping Village Simuni voel je de zon al op je huid terwijl je met je slippers uitloopt richting het strand. Deze levendige camping op het prachtige eiland Pag is de ultieme plek om te genieten van zon, zee en gezelligheid. Hier beleef je dag na dag herinneringen, van de eerste duik tot de sfeervolle avonden met live muziek. Dit is jouw ideale vakantieplek!

De ligging

Camping Village Simuni ligt op het mooie eiland Pag, een groene oase aan de zonnige Adriatische kust. De camping is gemakkelijk bereikbaar per auto en veerboot, waardoor je snel in die ontspannen vakantiesfeer zit. Om de camping heen vind je maar liefst zeven kiezelstranden, allemaal met fijne voorzieningen. Het water is er altijd binnen handbereik, perfect voor een verfrissende duik of een dagje watersport. In de omgeving kun je ook leuke dorpjes verkennen en genieten van de lokale sfeer. Hier begint jouw vakantie met een flinke dosis zon, zee en lekkere ontspanning.

Camping Village Simuni voelt als een tweede thuis. Je kampeert midden in een groen park van 35 hectare, met schaduwrijke plekken die zorgen voor de perfecte koelte op warme dagen. De camping heeft een gezellige sfeer, met faciliteiten die je verblijf extra leuk maken. Zo is er een duikschool waar je kan leren duiken en de onderwaterwereld van de Adriatische Zee ontdekken. Voor kinderen is er een animatieclub met leuke activiteiten en workshops, zodat ze zich geen moment vervelen. 's Avonds komt de camping tot leven met liveconcerten, lokale folklore en gezellige feesten, waardoor je altijd in een feeststemming bent. Gratis wifi is overal op de camping aanwezig, zodat je je mooiste vakantiemomenten makkelijk deelt.

Op Camping Village Simuni heb je genoeg eetmogelijkheden om van een ontspannen dag te genieten. Er zijn gezellige plekken waar je verse broodjes kunt halen bij het ontbijt, en je kunt kiezen uit eenvoudige maar lekkere maaltijden. In de buurt van de camping vind je bovendien lokale eetgelegenheden waar je de sfeer van Pag echt proeft. Of je nu zin hebt in een quick snack of een uitgebreide avondmaaltijd, je hoeft nooit ver te zoeken. De sfeer op de camping is altijd ontspannen en gezellig, perfect om samen met familie of vrienden te genieten van goede smaken en fijne momenten.

Je betaalt ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen, deze zijn nog niet inbegrepen. Sommige faciliteiten op de camping kunnen tegen betaling zijn en afhankelijk van het seizoen niet altijd open, bijvoorbeeld door onderhoud of weersomstandigheden. Het is handig om vooraf te informeren bij de receptie over de actuele mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent en zonder verrassingen van je vakantie geniet. Met deze praktische tips maak je je klaar voor een relaxte en gezellige tijd op Camping Village Simuni.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Simuni bb, HR-23251

Camping Village Simuni

FantastischScore uit 3 reviews

Mooie tropische camping
Door Mir op 17-08-2023

Wij zijn 1 week verbleven op camping Simuni het was een mooie ruim opgezette camping. Wij waren met caravan en hadden een ruime plek dicht bij het strand. In principe hoef je niet van de camping af er is genoeg te doen ook qua eetgelegenheden zo is er een visrestaurant, wok- grill restaurant een pizza restaurant, cocktailbarretjes, bakkerij een supermarkt noem het maar op alles is vertegenwoordigd. Het strand is heerlijk al moet je wel vroeg uit de veren om een ligbedje te bemachtigen wie het eerst komt wie het eerst maalt is de regel. Handdoekjes liggen er al vroeg. Het enige minpuntje waren de douches je moet elke keer op een knop drukken zo'n beetje om de 2 minuten. Het water is dan weer te koud of te warm moeilijk in te stellen qua temperatuur.
Elke avond is er entertainment genoeg te doen voor de kinderen en vaak is er een band wat optreed.
Al met al leuke sfeervolle camping!

Grote maar relaxte camping
Door Edgar Houtzager op 04-08-2022

Camping Simuni is een grote camping waar een relaxte sfeer hangt. De camping heeft een breed strand en is in delen opgedeeld. Ieder deel heeft zijn eigen horeca zodat je nooit ver hoeft te lopen voor een hapje of drankje.
Er is genoeg te doen op de camping (watersporten en funpark tegen betaling) en er is een enthousiast animatieteam. Er wordt voor jong en oud genoeg georganiseerd. Om 23.00 uur is de animatie afgelopen en wordt het stil op de camping.
De strand horeca is dik in orde en qua prijs ook erg goed te doen. Het wok/grill restaurant was erg goed. Het visrestaurant vonden we wat tegen vallen. Pizza's komen ze kosteloos bij de caravan bezorgen.
Wij hadden een aantal keer een probleem met onze stacaravan maar ze staan 10 minuten later voor je neus om het op te lossen. Personeel in de horeca komt wat plichtmatig over maar je wordt overal keurig geholpen en te woord gestaan.
In de omgeving is niet veel te doen.

Erg Leuke camping
Door Peter op 03-07-2022

Een super leuk opgezette camping hij zou van mij een 9,5 krijgen waren het niet dat het toiletgenouw 2 echt niet meer kan terwijl 1 prachtig is maar uiteraard veel verder weg van onze plaats. De camping is goed opgezet sta je op de zuid kant dan kan je last ervaren van de muziek en het entertainment team. Wij vinden het niet zo erg en om 23 uur was t rustig. De beveiligers mogen wel wat vriendelijker kijken. Wat een opgepompt volk. Zal uiteraard nodig zijn maar als je het op een vriendelijke manier aanpakt denk ik dat je meer bereikt. De zee is geweldig mooie fijn kiezel stranden goede pizza’s en hamburger en een uitstekend vis restaurant. Van het Eiland pag hou je of je haat het. Er is niet zo heel veel te doen maaar dat maakt de camping en t weer ruimschoots goed.

Camping Village Simuni