Laagsteprijsgarantie
8.7
FantastischScore uit

• Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Camping Orangerie de Lanniron

Bij Camping Orangerie de Lanniron ontdek je een stralende plek vlakbij Quimper, omringd door rustgevende tuinen en water. Hier geniet je van een relaxte sfeer en talloze activiteiten, terwijl je 's ochtends jezelf al verbeeld met slippers in het zand of je eerste duik in een verwarmd zwembad. Dit is dé plek waar jouw ultieme vakantie begint.

De ligging

Camping Orangerie de Lanniron ligt in Zuid Bretagne, aan de oevers van de rivier de Odet. Het ligt midden in een prachtig park en niet ver van het historische centrum van Quimper. Je campingsite is een ideale uitvalsbasis voor zowel rust als avontuur, omringd door natuur en cultuur.

Wanneer je verblijft op Camping Orangerie de Lanniron voel je je meteen welkom. De camping biedt allerlei fijne accommodaties, zoals mooie stacaravans met houten terras, gezellige huisjes, en zelfs kampeerplaatsen in een groen, bloeiend park. Je geniet er van een verwarmd waterzwembad met glijbanen, minigolf, sportvelden, en verfrissende wateractiviteiten. Alles ademt ontspanning en plezier.

Op de camping vind je een gezellig restaurant waar je 's middags en 's avonds kunt genieten van regionale lekkernijen. Ook is er een supermarkt waar je verse broodjes en lokale producten scoort. De poolbar zorgt voor verfrissende drankjes, en je kunt binnen of buiten op het terras lekker relaxen met een drankje en goede muziek. Ideaal voor een avondje uit.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet het hele jaar open vanwege het seizoen of onderhoud. De camping is het hele jaar door geopend voor verhuur en beschikt over alle voorzieningen voor een ontspannen vakantie. Zo ben je verzekerd van een goede voorbereiding en kun je volop genieten.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Château de Lanniron, allée de Lanniron, 29000

8.7
FantastischScore uit 5 reviews

Top vakantie
Door Jordi op 22-08-2025

Net thuis van 3 weken vakantie en het was heerlijk! De camping ligt prachtig mooi in een kasteeltuin en is ruim opgezet met eigen golfbaan. Wij hadden een chalet en die erg netjes en schoon was. Er zijn veel faciliteiten met een springpark tussen de bomen en eigen klein klimpark met ziplijnen. Het zwembad was mooi met leuke glijbanen. Naast het zwembad ligt een groot grasveld met spingkussens en picknicktafels. Ook is er een klein binnenzwembad. Je kan heerlijk wandelen in de kasteeltuin en er is een pad langs de rivier waar je met 15 min in het centrum bent van Quimper. Er is een leuke mix van Engelse, Franse en Nederlandse gasten, onze dochter had veel vrienden. In de avond is soms wat entertainment. Op 20 min rijden kan je alle kanten op met diverse stranden, heerlijke (vis) restaurants en geweldig mooie plaatsen waar je elke keer wat nieuws tegen komt. Bretagne op zijn best! Camping is wat ons betreft een aanrader!

Top camping
Door SvR op 01-08-2024

Na het lezen van de reviews toch een beetje bang. Maar dat was totaal niet nodig!! Wat een heerlijke camping is dit!! Zeker zijn 5 sterren waard!
De meeste recensies zijn al wat ouder en totaal niet meer passend bij de camping nu.. het sanitair is helemaal nieuw en over het algemeen (als je niet al te viezen mensen voor je hebt gehad) altijd goed schoon. Heerlijke privé douche hokje met wc en omkleed gedeelte.
Er is genoeg te doen voor de kinderen! Naast het heerlijke verkoelende zwembad en het nieuwe overdekte zwembad is er nog een klimbos en verschillende springkussens en trampolines..
Het is een mooi onderhouden camping! Het is behoorlijk groot (wat niet gek is met een golfbaan) dus waren wij wel blij dat wij onze fietsen mee hadden!
De plekken zijn heerlijk groot en de meeste hebben een boom voor eventueel schaduw.. bij ons was deze wel nodig!
Wij hebben genoten en raden deze camping zeker aan!!

Fantastisch mooie camping !
Door Christa op 23-07-2023

Ik begrijp helemaal niets van dit slechte cijfer ?
Echt onterecht!
Wij zijn hier voor de 2e keer.
Het is een kasteel / domein werkelijk prachtig vol met groen en bloemen. Het is hierdoor wel groter dan een standaard camping ⛺️ onze kids hadden een step mee er zijn ook skelters te huur voor kinderen.
Hou je van een kleine overzichtelijke camping dan is deze miss minder geschikt.
Caravan waar we in zaten was 1 maand uit super nieuw.
Receptie medewerkers zijn erg vriendelijk.
Het zwembad is schitterend veel spring kussens en div speeltuintjes dierenkampje voor de kleintjes.
Er is op de camping een klein winkeltje hier kun je brood halen en de nodige boodschappen.
Maar supermarkten ook genoeg in de buurt.
Er zit een leuk restaurant op de camping.
Er staan Nederlanders, Fransen en Britten op deze camping.
Er zijn kajaks te huur en er is op de camping een klimpark.
Ook is er een tennis en basketbal veld.
Tis hier top 👍🏻

Valt tegen!
Door Veroni op 07-08-2022

Deze camping valt een beetje tegen. Mooie parkachtige aanleg, maar alles is ver weg. Wij hadden een mooie ruime plek. Het zwembad is fijn. Helaas is de staat van het sanitair echt onder de maat voor een camping van deze orde van grootte/ prijsklasse. Vies en modderig, oud, niet onderhouden en veel te weinig voor de omvang van de camping.

Waardeloze camping, nog geen 3 sterren waard
Door Stuver op 05-08-2022

De camping adverteert met veel luxe, zoals golfbaan, aquapark etc. Maar de basis zaken die op een camping aanwezig horen te zijn, zijn ver ondermaats. De gemiddelde 3-sterren camping is beter.
Toiletgebouw: oud, tegels komen vd muur, ijskoud water terwijl er niemand anders doucht op dat moment, toilet heren afgesloten.
Geen campingwinkeltje dat geopend is.
(Duur) brood pas na 9:00u beschikbaar.
Geen WiFi op de campingplaats, enkel bij receptie en restaurant.
En dat voor €62 per nacht (2 volwassenen. 1 kind 16 jr)!!!
Het is dat we voor 1,5 week hebben geboekt, anders waren we hier direct weg.