Laagsteprijsgarantie

4.5
OnvoldoendeScore uit 5 reviews

Vakantie
Door Meringa op 10-08-2025

Wij boekten deze camping last-minute voor twee weken in een chalet. De ontvangst was chaotisch: lange wachtrij, slechts één medewerker en direct een borg van €500, wat wij hoog vonden. Communicatie was gebrekkig, mede doordat er nauwelijks Engels werd gesproken. Faciliteiten vielen tegen: het “restaurant” bestond uit picknicktafels onder een tent, het zwembadwater was te koud en het sanitair was verouderd en vies. In de omgeving is weinig te doen. Door de teleurstellende ontvangst, slechte organisatie en matige voorzieningen hebben wij ons verblijf vroegtijdig beëindigd. Zeker geen 4-sterrenniveau.

Mooie camping, maar sanitair moet echt vervangen
Door Linda
Zoover Ontdekker
op 08-08-2025

De camping is mooi gelegen, vanuit het zwembad prachtig uitzicht op de bergen. We hadden een mooie ruime plek met veel schaduw. Elke ochtend heerlijk vers brood. Zwembad is erg mooi en schoon en heel veel ligbedden. Een short is niet toegestaan wat we geen probleem vonden maar je mag niet eens in een short of kledingstuk op je bedje liggen..werden daarop aangesproken, onbegrijpelijk. Het sanitair is echter uitermate verouderd en vies. Er wordt sochtends 'schoongemaakt' met een straaltje water maar verder niet dus echt niet hygiënisch.. De douches stinken naar urine. De afwasbakken waren regelmatig verstopt en hebben we meerdere keren aangegeven. De receptie doet daar niets aan. Zelf een medewerker in een busje aangesproken en die ontstopte de boel wel meteen. Helaas na paar dagen weer alles verstopt. De medewerkers spreken geen Engels wat communiceren moeilijk maakt. Voor de jeugd wordt er wel veel georganiseerd.

smerig met arrogante eigenaar
Door Kenny op 27-07-2025

Hoe begin je hieraan. Omdat het thuis slecht weer was beslisten we last minute nog een paar dagen langer in Frankrijk te blijven. toen we aankwamen werd ons een plaats toegewezen die zelfs niet op de kaart stond. Het was zo steil dat ik zelfs de vouwwagen niet veilig kon afkoppelen laat staan dat ik hem daar ooit waterpas zou krijgen. Bovendien was er een afgrond naast die plek die uren in de wind stonk. Na enig aandringen werd door het overigens vriendelijk personeel een andere plek aangeboden. Vlak naast het zwembad en de speeltoren. Op zich een prima plek ware het niet dat de jongeren die toren uitkozen als hangplek en daar kabaal maakten tot 2a3 uur zonder dat de beveiliging ingreep. We kregen die plek ook al tegen de zin van de eigenaar want die schoot zijn personeel volledig naast de kwestie te hulp door te verklaren hoe goed zijn camping wel niet is.
Het sanitair is gewoon oud en het poetsen doen ze heel minimaal als ze al poetse

Niet behulpzaam
Door Diana op 15-07-2025

Bij de receptie geen behulpzaam personeel welke geen Engels spreekt. Halverwege een reservering om te raften weglopen. We hadden wel betaald, maar wisten niet waar we heen moesten. Avond zeer onrustig. We hadden een plaats vlak naast het zwembad. Dit was spontaan tot middernacht open.

Leuke familiecamping
Door Annemieke Willems op 05-12-2022

We hebben een zeer fijn verblijf gehad. Niet al te grote, groene camping, mooie plekken. Heerlijk zwembad waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. De stacaravan was ruim en netjes en de bedden waren goed. Vers brood in de ochtend (avond ervoor bestellen). Een bar en afhaalmaaltijden mogelijk. Geen winkeltje (maar voldoende supermarkten in de buurt).
Erg vriendelijke medewerkers.
We hebben geen gebruik gemaakt van animatie (die is met name gericht op Franstaligen).
Avondvertier ging tot later door (maar dat vonden wij wel gezellig).
Kunnen ons voorstellen dat het voor tieners wat minder interessant is (WiFi is niet overal even goed).
In de omgeving is enorm veel te beleven.