Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Les Maraults, 03390 |
Camping Le Tournesol
Wat een geweldige camping en wat is Gré een lieve en zorgzame gastvrouw. In één woord geweldig
Hier wonen campingeigenaren met gouden handen. En alles is duidelijk met liefde aangelegd. Een camping met sfeer.
We hebben gebruik gemaakt van de plate-service en heerlijk 's avonds gegeten. Ook het door de eigenaresse gebakken brood en de croissants smaakten ons goed.
Twee weken geleden hebben wij een nachtje doorgebracht in een prachtige, schone tent op deze mooie, nette camping. We waren er samen met onze twee kleine kinderen en hebben enorm genoten.
Johan en Gre waren ontzettend gastvrij en vriendelijk, waardoor we ons meteen welkom voelden. Het sanitair was brandschoon, echt tot in de puntjes verzorgd.
Een absolute aanrader: bestel een plate! Johan en Gre maakten er een diner van waar menig sterrenrestaurant jaloers op zou zijn. Ook het ontbijt was heerlijk – en als kers op de taart bakte Gre speciaal pannenkoeken voor onze zoon, omdat hij die zo lekker vindt.
Kortom: een fantastisch verblijf dat wij aan iedereen van harte aanbevelen.
Johan en Gre, nogmaals bedankt voor jullie warmte en goede zorgen. Wij komen zeker terug!
Voor de tweede keer aangeland bij Johan en Gre. Voelt als thuiskomen een leuke camping om te verblijven als je rust zoek en ideaal al doorreis camping naar het Zuiden toe. Heerlijke plekken, lekker zwembad en heerlijk eten. Tot de volgende keer weer.
Wat een heerlijke, leuke, sfeervolle, kleinschalige camping. Hele lieve gastvrije eigenaren die inspelen op alle wensen. Een mooie plek voor rust, natuur maar ook zeer leuk als tussencamping. Zwembad aanwezig, heerlijke sfeervolle zithoekjes zowel schaduw als zon. Wij komen absoluut terug.