Over La Tour Fondue
Bij La Tour Fondue wacht je een stralende vakantie aan de Belgische kust. Dit gezellige vakantiepark ligt vlakbij het strand en biedt alles voor een ontspannen en zonnige uitje. Droom je van een vakantie vol genieten, de zee in je zicht en die mooie vakantiekriebel? Lees snel verder en ontdek waarom jij hier wilt verblijven!
De ligging
La Tour Fondue ligt vlakbij het strand in de Belgische kust, in een levendige en uitnodigende omgeving. Het ligt op korte afstand van de zee, waardoor je gemakkelijk je slippers uit kunt trekken en meteen het zand op loopt. Dat betekent zonnen, zwemmen en zoutige zeelucht ademen, precies waar je naar verlangt. Met de auto of de fiets ben je zo in het hartje van de badplaats of in de natuurgebieden rondom. Kortom, deze plek is ideaal voor een relaxte vakantie dicht bij alles dat je zoekt. Of je nu liever de kust verkent, een wandeling maakt of gewoon lekker uitrust, hier begint je vakantie nog voor je echt begonnen is. Laat je verrassen door de mooie omgeving en de gezellige sfeer die je vakantie compleet maken.
Bij La Tour Fondue voelt het alsof je thuiskomt. Het kleine, vriendelijke vakantiepark geeft je dat knusse gevoel, met goed onderhouden huisjes en voldoende ruimte om je lekker vrij te voelen. De faciliteiten zijn eenvoudig maar doeltreffend — je neemt je eigen spullen mee en geniet van je eigen plekje, terwijl je toch kan profiteren van de gemeenschappelijke voorzieningen. Of je nu in een lodge, bungalow of stacaravan verblijft, je voelt dat alles er is voor een zorgeloze vakantie. Er is een gezellige ontvangstruimte en een leuke speeltuin voor de kids, zodat iedereen zich meteen thuis voelt. Tijdens je verblijf beleef je direct die vakantiekriebel die je zoekt, of je nu lekker op je terras zit of even een wandelingetje maakt in de mooie omgeving. La Tour Fondue is vooral die rustige, gezellige uitvalsbasis die je vakantie extra bijzonder maakt, met dat extra beetje gemak dat je zoekt.
Het eten op La Tour Fondue is simpel en lekker. Je kunt zelf koken in je huisje of genieten van eenvoudige maaltijden die je soms bij de receptie kunt krijgen. Er is geen uitgebreide restaurantkeuze, maar dat maakt de sfeer juist ontspannen. Tijdens je verblijf kun je verse broodjes halen voor een heerlijk ontbijt, of samen aan de tafel zitten voor een simpele maaltijd met lokale producten. ’s Middags en ’s avonds is er de mogelijkheid om te genieten van goede hapjes en drankjes, in een gezellige, zonnige setting. Het is precies dat gedroomde vakantie-gevoel: genieten van goede, eerlijke maaltijden in een relaxte sfeer, terwijl je de geur van de zee nog in je neus hebt. Veel plezier met ontdekken en proeven!
Let op dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet bij de prijs zijn inbegrepen; deze betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten op La Tour Fondue kunnen tegen betaling zijn en zijn mogelijk niet het hele jaar door open, vanwege het seizoen, het weer of onderhoud. Het is handig om vooraf te kijken welke voorzieningen open zijn tijdens jouw periode. Maar niet getreurd, je vakantie wordt sowieso een fijne herinnering. Door je goed voor te bereiden, weet je precies waar je aan toe bent en kun je volop genieten van die heerlijke stranddagen, rust en gezellige sfeer.
Telefoonnummer | +33 49 458 2286 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Avenue des Arbanais, 83400 |
Website | La Tour Fondue |
La Tour Fondue
Prima camping, fijne bungalows, Nederlandstalig personeel. Wij hadden alleen onze bungalow niet goed genoeg schoon gemaakt (bezemschoon zoals begrepen, maar vloer had gedweild moeten worden) en kregen hierdoor onze €100 borg niet terug. Erg kinderachtig, ook gezien de riante huursom! Met een kleine baby helaas geen tijd meer om alsnog alle schoonmaakspullen uit de tassen te trekken. Dit maakt dat wij hier niet meer terug komen, terwijl wij dit wel weer voor ogen hadden. WiFi is aanwezig maar erg slecht. Kinderbedje en stoel hadden wij zelf mee, moet anders tegen betaling nog apart gehuurd worden.