Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Saturn Palace Resort

Bij Saturn Palace Resort waan je je meteen in een zonnige oase, ideaal gelegen aan het strand. Hier geniet je van comfortabele kamers, uitgebreide faciliteiten en de zoutige zeelucht om je heen. Perfect voor wie verlangt naar relaxt genieten met die extra vakantiekriebel. Dit wordt zeker een herinnering om te koesteren!

De ligging

Saturn Palace Resort ligt direct aan het strand, op ongeveer 15 kilometer van de luchthaven Antalya. Het hotel bevindt zich op een mooie plek waar je zo het zand en de zee op wandelt. De omgeving biedt volop bezienswaardigheden zoals Perge, Aspendos en de Duden Waterfall, allemaal binnen een straal van 17 tot 43 km. Zo maak je je vakantie extra bijzonder. De bereikbaarheid is makkelijk: met de taxi of bus ben je snel in de bruisende stad Antalya of in gezellige Belek, op ongeveer 20 km afstand. Dankzij de nabijheid van goede wegen en openbaar vervoer hoef je geen moment te missen van al het moois in de regio. Zo kun je lekker ontspannen en toch makkelijk op pad voor wat cultuur, shoppen of een dagje uit in de natuur. Het ideale startpunt voor jouw Turkse vakantie!

Saturn Palace Resort voelt als een comfortabele thuisbasis waar je je meteen welkom voelt. Het resort telt 221 kamers in een modern, strak gebouw met lift. Aan de receptie staat het vriendelijke personeel altijd voor je klaar, en er zijn handige services zoals een kluis, wisselkantoor en winkels. De groene tuin en de leuke speelplaats zorgen voor een relaxte sfeer, terwijl je op het terras met ligstoelen en parasols lekker kunt genieten van de zon. De faciliteiten zijn uitstekend: je kunt zwemmen in één van de drie openluchtzwembaden, waarvan één binnen (verwarmd). Voor de kleintjes is er een kinderbadje en meerdere glijbanen. Zin in wat actie? Er is volop sport: tennis, beachvolleybal, midgetgolf, en fietsen voor de avontuurlijke vakantieganger. Wie wil ontspannen kan gebruik maken van de spa met sauna, hamam en massage, of lekker loungen in de wellness. Daarnaast biedt het resort animatie voor groot en klein, zoals avondshows, livemuziek en een miniclub. En als je honger krijgt, kun je kiezen uit verschillende restaurants, eetzones en bars, voor lekkere buffetten en snacks. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een compleet vakantiegevoel, allemaal in één stralend resort!

In Saturn Palace Resort wordt je lekker vakantieproefje op je smaakpapillen afgestemd. Je kunt kiezen uit diverse eetgelegenheden met uitgebreide buffetten bij het ontbijt, lunch en diner, waardoor er altijd iets lekkers tussen zit. Bij de restaurants en bars is er volop keuze: verse broodjes bij het ontbijt, smakelijke gerechten en snacks door de dag. Bij een verblijf van minimaal een week, mag je 1x gebruikmaken van een van de à-la-carte restaurants. Neem een verfrissend drankje aan de strandbar of lounge met een cocktail in de gezellige bar. De all-inclusive formule zorgt dat je je nergens zorgen over hoeft: alle maaltijden, snacks en drankjes (ook alcoholvrij en lokale alcoholische dranken) zijn inbegrepen. De tijden verschillen per restaurant, maar je wordt steeds verwelkomd met sfeervolle en vriendelijke service. Zo kun je relaxed genieten van je vakantie, zonder je druk te maken over het eten. Een ideale combinatie van comfort en genieten voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken in een zonnige setting!

Je verblijft in Saturn Palace Resort met basisvoorzieningen die je vakantie comfortabel maken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plaatse. Sommige faciliteiten en diensten kunnen seizoensgebonden gesloten zijn of extra kosten met zich meebrengen, zoals massages of bepaalde sportactiviteiten. Het hotel regelt de airconditioning centraal, waardoor deze alleen op bepaalde tijden aanstaat. Dat zorgt voor een fijne temperatuur, zeker in de warme zomermaanden. Het hotel spreekt meerdere talen, zodat je je snel thuis voelt. Met deze praktische info weet je dat je goed bent voorbereid en onbezorgd van je vakantie kunt genieten! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Vakantie in Saturn Palace Resort voel je meteen als zonnige herinnering. De kamers zijn brandschoon, het eten gevarieerd en echt lekker, en de sfeer overal gezellig. Het personeel is ontzettend vriendelijk en altijd met een glimlach klaar, waardoor je je meteen welkom voelt. Zo’n relaxte ambiance, met een adults only zwembad waar je echt tot rust komt, en bedjes genoeg zonder gedoe met handdoeken leggen. Het strand is perfect onderhouden, en regelmatig komt er iemand met drankjes of snacks voorbij. Het animatieteam zorgt voor een leuk avondprogramma, terwijl de live muziek voor fijne sfeer zorgt. Vakantiekriebels gegarandeerd, en met een top team dat graag helpt, kom je hier zeker graag terug.

• 24 uur inchecken

FenomenaalScore uit 966 reviews

Top hotel top personeel!
Door Yann
op 08-07-2026

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Saturn Palace Resort. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de kamers waren schoon, het eten was heerlijk en gevarieerd, en de sfeer in het hotel was geweldig.

Een speciaal compliment gaat naar het Guest Relations-team. Zij waren altijd vriendelijk, professioneel en oprecht behulpzaam. Vanaf het eerste moment voelden wij ons welkom. Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hun glimlach, aandacht en gastvrijheid maakten echt het verschil.

Dankzij het geweldige Guest Relations-team en alle hardwerkende medewerkers kijken wij terug op een onvergetelijke vakantie. Wij komen zeker terug en raden Saturn Palace Resort aan iedereen aan die op zoek is naar een perfect verblijf in Antalya. Bedankt voor alles!

Erg fijn hotel
Door Natasja
op 05-07-2026

Zeer leuk hotel met ontzettend vriendelijk personeel!! Niets is hen te veel en elke dag komen ze vragen of alles nog naar wens is. Enige opmerking is dat we een adults only zwembad is 16+ waar vaak toch veel kleine kinderen zwemmen, maar verder een top hotel

Erg fijn hotel -f11ca1d1-bcc9-456f-80b3-fab3c09d4c23
Top saturn
Door Radu
op 04-07-2026

Super hotel met drank service aan het zwembad! Heel vriendelijke mensen van de Guest Relations.
Het hotel luistert naar je noden en past dingen aan indie nodig. Ze komen elke dag langs om te vragen als er problemen zijn.
Zeker een aanrader dit hotel! Lekker eten, veel keuze.
Er is een Adults Only zwembad aanwezig waar het rustig liggen is. Geen gevecht voor ligbedjes!

Tot volgende keer
Door Sandra
op 04-07-2026

Erg goed hotel goede verzorging fijn personeel tot volgende week:) bedankt voor alles voor Hakan

Echt een aanrader
Door Anna van Laarhoven op 02-07-2026

Geweldig resort alle personeel zo vriendelijk en behulpzaam.
Heel zuiver en netjes ook de kamers.
Zoveel keus bij het eten en heel lekker dat het moeilijk is om te kiezen.
Groot pluspunt geen handdoek leggen op de bedjes bij zwembaden en strand is ook niet nodig bedjes genoeg.
Bij het strand komt Emin regelmatig met drankjes en snacks rond hij is gewoon super.
Een minpuntje dit jaar was het animatieteam voor s'avonds de shows en live muziek waren geweldig maar het team liet te wensen over tegenover die van vorig jaar die waren toen super.

Echt een aanrader-44474e31-17b2-4acb-a17c-33a1279d9b23
Top (familie) hotel
Door Edwin Janssen
op 28-06-2026

Het was weer genieten.
We komen er al sinds 2017.
De service en kwaliteit zijn perfect.
Van de obers tot de schoonmaaksters, de technische dienst en het management allemaal even vriendelijk. Niets is te veel.
Mami is helemaal een topper. De hele dag loopt hij langs het zwembad met dienblad vol drinken. Altijd vrolijk en in voor een dolletje. Bayram van het restaurant (ober) onthoudt wat je wilt drinken en zodra je zit komt hij het brengen.
Mocht je eventueel een klacht of vraag hebben loopt het management iedere dag een keer langs om te vragen of alles naar je zin is en of er iets is wat ze kunnen doen voor je. Zie je zelden.
Al met al is Saturn Palace een top hotel.
Echt een familie hotel!!

Top (familie) hotel-fd469ece-a335-4f70-ac0c-5ebf81e7d3b0

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Saturn Palace Resort te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Saturn Palace Resort bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Saturn Palace Resort. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Saturn Palace Resort. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.