Laagste prijsgarantie

7.4GoedScore uit

Over Camping Tenuta Primero Resort

Je kunt kamperen of verblijven in een bungalow of cottage op Camping Tenuta Primero. Geniet aan het ruime zwembad van de zon of neem een drankje aan de bar. Voor rust zorg je voor een plekje verder op de camping en niet aan de wegkant. Met een paar minuten lopen ben je op de golfclub om een balletje te slaan of bij de haven om boten te kijken.

• Airconditioning

14 Via Monfalcone, 14, I-34073

7.4GoedScore uit 59 reviews

Geen tweede keer meer..
Door Sanne op 15-08-2019

Wij hebben afgelopen zomer verbleven op
camping tenuta primero. De camping doet bij aankomst leuk ogen maar zodra je verder komt op de camping zie je in wat voor slechte staat het is, erg verslechterd sanitair, veel vaste staanplaatsen waardoor het toerisme minder is en je met een scheef gezicht word aangekeken als je plaatsje naast hen krijgt aangewezen, overigens maken de vaste camping gasten tot laat herrie en worden zij hier niet op aangesproken. Het zwembad is wat aan de kleine kant, veel mensen bemachtigen in de ochtend al een bedje waardoor er voor de "uitslapers" (want dit doe je in je vakantie wel eens..) geen bedje meer is. (Overigens hele slechte bedjes, ze zijn beschimmeld en helemaal doorgelegen waardoor je niet heel fijn kunt ontspannen aan het water. Het eten in het restaurant was matig, de pizza was zo vettig en de "verse" broodjes die je bij opening van de supermarkten haalt lijken van de dag ervoor,  erg taai brood!

Nooit meer
Door Mirjam Nagtegaal op 20-08-2018

Een groot deel van de te huur staande caravan staat op de lange zuidelijke strook pal naast de zeer drukke doorgaande weg naar Grado. Op een staanplaats verder van de weg is het goed te doen op deze camping. Let hierop als u toch besluit te boeken, een plaatsing op deze strook is zeer goed mogelijk en hiermee is uw vakantie dan niet zo prettig meer (24/7 stank en herrie) .

Nooit meer hier naar toe
Door Erik op 08-08-2018

Strand en zee een dikke tegen valler
Hier moet je hier niet voor zijn.geen leuk strand en zee. De zee is ondiep veel krabben, gras enz. Hier ga je niet in zwemmen.laat staan in lopen.
Grado is qua ligging een eiland op zich een grotere supermarkt moet je minimaal 15 min rijden concl niet onze regio voor een vakantie

Camping Tenuta Primero Resort

Bizar, een grote verbouwing op de camping!
Door Johan op 29-07-2018

Wij hebben de afgelopen 14 dagen op Camping Tenuta Primero gestaan in een mobile home van touroperator.
Tot onze grote verbazing is men op dit moment met een grote verbouwing bezig van de faciliteiten. Ze zijn bezig met kraan, tractor, heftruck en betonmolen om een nieuw gedeelte aan te leggen. De hele dag zijn er bouwvakkers bezig en het gaat nog wel even duren. Onze klachten herhaaldelijk aangegeven bij de receptie van de camping, maar het antwoord was dat het in het voorseizoen veel had geregend. Verder kon en wilde men er niets aan doen en was eigenlijk ook niet bereid ons verhaal aan te horen. Gastvrijheid 0.0!
Daarbij was het ook wel jammer dat de camping de mobile homes van touroperator dit seizoen heeft verplaatst van vrijwel aan zee naar het achterste deel van de camping. De mensen van touroperator waren overigens hele aardige welwillende mensen en vonden het ook onbegrijpelijk dat deze verbouwing midden in het seizoen plaats vond.

Aardige camping maar wij komen hier niet terug
Door Mariska op 15-07-2018

Camping is best ver van het centrum van Grado . Weinig leuke plaatsen in de omgeving. Zwembad is aan de kleine kant .

Fantastische camping
Door Milou op 29-04-2018

Een mooi camping, ruim zwembad en een heel mooi strand, het personeel is vriendelijk en voor de kinderen is er genoeg acomudatie. Het eten is lekker en ik ga volgend jaar zeker weer.