Laagste prijsgarantie

2.8OnvoldoendeScore uit

Over Lido Star Beach

Op zoek naar een zonovergoten uitje direct aan het strand? Lido Star Beach is jouw ideale vakantiebestemming! Met de voeten in het zand en een verfrissende duik in de kristalheldere zee binnen handbereik, biedt Lido Star Beach alles voor een onvergetelijke strandvakantie. Geniet van de moderne faciliteiten en de prachtige ligging direct aan Kathara strand. Perfect voor zonliefhebbers en watersportfanaten!

De ligging

Lido Star Beach geniet van een onovertroffen locatie direct aan het zandstrand van Kathara, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor strandliefhebbers. Het hotel ligt centraal in Faliraki, bekend om zijn levendige sfeer en prachtige stranden. Op slechts 100 meter afstand vind je diverse winkels, bars en restaurants, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Voor de avontuurlijke vakantieganger liggen er tal van bezienswaardigheden in de nabije omgeving, zoals Lindos en de Seven Springs. Het openbaar vervoer is eenvoudig toegankelijk, met een bushalte op slechts 50 meter afstand, ideaal voor vakantiegangers die het eiland willen verkennen. De luchthaven van Rhodos (RHO) ligt op ongeveer 17 km afstand, wat zorgt voor een vlotte transfer naar en van het hotel.

Lido Star Beach verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over een prachtig buitengedeelte met een zonneterras, perfect voor degenen die willen genieten van de zon. Hoewel het hotel zelf niet over een zwembad beschikt, maakt de directe toegang tot het strand dit ruimschoots goed. Het vriendelijke personeel bij de 24-uurs receptie staat altijd klaar om te helpen met vragen of het boeken van excursies. Voor extra gemak is er gratis WiFi beschikbaar in het hele gebouw, en vakantiegangers die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen op het hotelterrein. Het hotel biedt ook diverse eet- en drinkgelegenheden, waaronder een restaurant en een bar, voor een heerlijke culinaire ervaring.

In Lido Star Beach kunnen vakantiegangers genieten van een heerlijk culinair aanbod. Het hotel beschikt over een restaurant waar dagelijks een continentaal ontbijtbuffet en diner geserveerd worden, bereid met verse, lokale ingrediënten. Voor degenen die op zoek zijn naar een lichter hapje of een verfrissende drank, biedt de snackbar aan het strand de perfecte oplossing. Of je nu op het terras zit met uitzicht op de zee of even snel iets wilt eten tussen het zonnen door, Lido Star Beach zorgt ervoor dat je smaakpapillen verwend worden.

Lido Star Beach hanteert een duurzaam beleid, wat zich uit in verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf voor alle vakantiegangers. Er is geen specifieke dresscode voor de restaurants, maar gepaste kleding wordt gewaardeerd. Wat betreft betalingsmethoden accepteert het hotel Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om voor extra diensten te betalen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Hotelkluis

Website

2.8OnvoldoendeScore uit 24 reviews

1 groot teleurstelling!
Door Dhr. Ooms op 18-08-2023

Hotelkamer kwam niet overeen met de advertentie! Leek niet op de foto! Badkamer was niet schoongemaakt. De douche was nat en er was overal op de vloer-
douchekop en doucheslang schimmel en gele vlekken te zien!
Ook lagen er overal haren. De wcborstel en houder waren verroest. De koelkast en airco kapot!, bedden waren niet opgemaakt! Lakenpakket lag op het bed klaar. De rest mocht jezelf doen. (Dit gebeurde de hele week). Ook waren de bedden zo hard al steen!. Ik kreeg onwijs last van rugklachten. Hoofdbord was los waardoor deze tegen de muur klapte. Balkondeur had geen slot en ook hier was weer schimmel en houtrot te zien!
Ontbijt was eentonig. Weinig variatie.
Kortom. Personeel onvriendelijk en onprofessioneel. Kamermeisjes stonden te roken op balkon van gasten!
GELOOF DE GOEDE REVIEWS NIET!
BOEK NIET BIJ LIDO STAR! Bespaar je een teleurstelling en geld verspilling!

Toplokatie, vriendelijke bediening, dank micheal
Door Jacqueline bakker op 10-06-2023

Top lokatie, vriendelijke mensen. Werd geluisterd naar onze vragen over de kamer. Daarna mooiste kamer door inzet manager micheal. Lekker eten. Heerlijk relaxed. Wanneer je op zoek bent naar rust na hectisch leven randstad echt een aanrader.
Schoon, netjes, vriendelijk personeel. Eten , drinken lekker.

Verschrikkelijk! nooit meer!
Door Elke op 10-08-2021

Ronduit slecht! Voor ons nooit meer.Als eerste kregen we een kamer die we niet geboekt hadden, dit was een super kleine 1 persoons-kamer.Uiteindelijk onze geboekte ''luxe'' kamer gekregen.Het ontbijt zeer karig en niet lekker. Bedden KEI hard! Alsof je op beton sliep, een super oude airco die niet goed werkt en rare geluiden maakt.In de nacht kan het nog wel eens goed waaien op Rhodos, daar was het plafond van Lido Star niet voor gemaakt. Voor ons gevoel kwam dit naar beneden.De eigenaar stond niet open voor een gesprek, was heel bot en nors. Deed zich geen enkele moeite. Het boeide hem echt geen ene moer!! Zo teleurstellend. Het enige wat meneer vroeg is of dan een zachter bed wilde. Gek, waarom krijgen we dat niet in eerste instantie...Ligging trouwens wel echt super, aan het strand, dichtbij leuke barretjes en straatjes.Letterlijk 2 nachten slecht geslapen en toen vertrokken naar Aquarius 300 meter verderop.

Lido Star Beach

Veel belovende recensies en foto's, maar helaas
Door Lotte op 16-09-2019

Je word vriendelijk ontvangen, en het in- en uitchecken verloopt erg vlot. Bij binnenkomst is de eerste oogopslag prima. Helaas bij verder onderzoek bleek het niet te zijn waarmee geadverteerd wordt. De kamer (en voornamelijk badkamer) zijn niet schoon, het douchegordijn is beschimmeld aan de onderzijde, en de toiletborstel onaanraakbaar. Wij hebben gekozen voor halfpension, maar dit was helaas ook niet de slimste keuze.
Het ontbijt is dagelijks hetzelfde en heel beperkt, weinig keuze en niet heel smakelijk. Het diner daarentegen is een echte afrader. Het hotel heeft een vrij brede menukeuze, echter krijg je als hotelgast maar keuze uit (als je geluk hebt) twéé gerechten. Een enkele avond konden wij bijvoorbeeld alleen maar snitzel krijgen. Dit aanbod hebben we de rest van de vakantie helaas afgewezen.
De reviews en foto's zijn veelbelovend, maar helaas.

Heerlijk
Door Angelique van der graaf op 24-06-2019

Fantastisch hotel op een toplocatie, gerund door hele lieve mensen, uitgezonderd de manager achter de receptie. Dat is een ongeintresseerde hork waar we gelukkig maar 1 keer mee te maken hebben gehad, daar in tegen is Maria echt een schatje.
Een super goede kok, dus je kan er heerlijk eten. Via het terras loop je zo het strand op.
Wij verbleven in kamer 48 op de 3e verdieping met zeezicht.
Wat een prachtig uitzicht over het kleine haventje, de zee en het strand met palmbomen.
Wij hebben 10 dagen genoten!!

Nooit meer
Door Van heck op 28-09-2018

We zitten op dit moment in het hotel. Zijn week geleden aangekomen. Sinds tweede dag zitten we met probleem van dat nog steeds niet opgelost is. We hebben gewoon geen warme water!!! 7 dagen we praten met personeel bij receptie, wordt met vriendelijke glimlach beloofd dat ze gaan voor ons probleem oplossen, maar wordt Helemaal Niets gedaan. Andere vrij kamer hebben ze niet, grootte baas is niet aanwezig, water werkt op zon energie, zeggen ze, dus op dit moment geen zon geen warme water!!! En dat in Europa, Griekenland, 21 eeuw! Jij wordt hier wel vriendelijk ontvangen en vriendelijk Niet geholpen. 7 dagen we praten tegen de muur. Hier gewoon geen warme water, dus houd maar rekening mee dat na dagje strand hier wordt niet gedouchd. Onze vakantie is echt niet meer leuk. Dit familie bedrijf, we nemen aan dat leuke beoordelingen hier wordt door familie leden en kennissen geschreven. Echt afgeraden.

• White Dreams Resort

€ 511

White Dreams Resort

9.2
    GriekenlandRhodosFaliraki

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Blue Sky Beach Hotel

€ 491