Laagste prijsgarantie

7.7GoedScore uit

Over Lopari Camping resort

Intro

Ontdek de ruime stacaravans van Lopari Camping resort, perfect voor families en vriendengroepen. Deze privé-oases zijn voorzien van airconditioning en hebben twee slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken en een heerlijk terras. Geniet van het gemak van thuis, terwijl je je bevindt in de schaduw van een steeneikenbos, op een steenworp afstand van de zee. Ervaar de ideale combinatie van comfort en natuur.

Locatie en omgeving

Lopari Camping resort ligt in een prachtige omgeving aan de kust, met directe toegang tot de zee. Geniet van de kiezel- en natuurlijke stranden en ontdek het aparte hondenstrand. De camping is goed bereikbaar en ideaal gelegen voor uitstapjes in de buurt. Slechts 1 km verderop vind je een benzinestation en op 2 km afstand is er een apotheek en een kapper. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving en het genieten van de natuurlijke schoonheid van dit deel van de kustlijn.

Services en faciliteiten

Bij Lopari Camping resort zijn er tal van voorzieningen voor zowel jong als oud. Geniet van de gratis Wi-Fi en ontspan in het Lopari-restaurant of de Strandbar Krunina. Voor kinderen zijn er speeltuinen, een miniclub en sportfaciliteiten zoals een multisportveld en tafeltennis. Gasten kunnen gebruik maken van de barbecueplaats en de mogelijkheid om koelkasten te huren. Activiteiten zoals kajakken, SUP'en en windsurfen maken het verblijf extra avontuurlijk. Draadloze sanitaire blokken zijn beschikbaar en er is een markt voor al je benodigdheden. Ook kunnen excursies worden geboekt voor een leuke dag uit. Lopari Camping resort biedt alles wat nodig is voor een geweldige vakantie!

Lopari Camping resort verwelkomt dieren, dus heb geen zorgen om je huisdieren. Er zijn verschillende talen gesproken, waaronder Engels, Duits en Italiaans. De toegankelijke sanitaire voorzieningen zijn gescheiden voor mannen en vrouwen en er zijn kindertoiletten beschikbaar. Voor betaling zijn er diverse mogelijkheden, maar details hierover zijn niet expliciet genoemd. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

Lopari 1, 51554

7.7GoedScore uit 12 reviews

Mooie locatie
Door Fam Koenis op 08-09-2022

Eind juli,tot eind augustus op deze camping gestaan ,op een premium mare plek met schitterend uitzicht en 10 meter van t strand af ,in de zee was t nog lang ondiep.Soms zandstrand,en soms rotsen.De camping is langgerekt met ruime plaatsen ,de meeste met water en electra .Omdat de camping langgerekt is heeft deze ook een lang strand,dit is superfijn want dan is t nooit druk .Heel veel surfers en suppers,bootjes ,eigenlijk alles wb watersport .
Supermooi schoon sanitair met voldoende douches en toiletten.
Vriendelijke mensen bij de receptie
Een min puntje vonden wij t winkeltje,er was wel veel aanwezig ,maar erg chagrijnig personeel
Ook komen er veel verschillende nationaliteiten,wat wij erg leuk vinden
Deze 4weken is ons heel goed bevallen ,ligt centraal ten opzichte van diverse kleine stadjes .

Mooie camping, goed sanitair.
Door Anjja op 08-09-2021

Camping is mooi gelegen aan de zee. We hadden een mooie plek direct aan het water + schaduw. Perfect voor diverse watersportmogelijkheden. Er is een compleet nieuw modern sanitair gebouw geplaatst. Ook is het andere sanitair gebouw mooi en schoon! Restaurant waar je heerlijk kunt eten. De supermarkt is niet heel groot maar alles is aanwezig wat je nodig hebt. Vriendelijke medewerkers.

Eens maar nooit meer
Door Arie op 21-08-2017

Pas op, voor additional tent of auto betaal je 38 Kuna per nacht.
Een toiletgebouw voor de gehele camping, dus douchen kan snel op bepaalde tijden met koud water meestal.
Geen wifi inclusief, 54 Euro per nacht kleine camper 2 vol en twee kinderen van 11.
Verassing bij het betalen 38 Kuna per dag voor een bijzettentje voor de kinderen.
Voor 7 overnachtingen moesten we 8 dagen bijzettent bijbetalen, oja das niet goed, zei de receptie.... Geld teruggeven is niet mogelijk, kan je een wasmachine muntje geven.....
Supermarkt is prima, personeel vriendelijk en behulpzaam, vers brood en voor de rest alles aanwezig.
Geen looproute naar osor.
Sanitair staat OK, schoon en nieuw.

Prima camping
Door Kampeerder op 06-08-2017

Goed georganiseerd, niets op aan te merken. Vrij ruime plekken, zoek er wel eentje met schaduw. Ligging aan zee, overhet algemeen schoon sanitair. Fatsoenlijke campingwinkel aanwezig.

Degelijke, rustige camping
Door Familie uit België op 28-08-2016

We hebben lang gezocht naar een geschikte camping aan de Kroatische kust omdat we een rustige camping willen. Deze camping (en het eiland Cres) passen in dat plaatje. Het is uiteraard een camping aan zee en best druk, maar de plaatsen zijn zeer ruim en je kan wel reserveren naar je voorkeur of gewoon je tent opzetten op het vrije gedeelte. We zaten niet ver van het sanitair blok dus 's morgens en 's avonds redelijk druk. Maar tijdens de namiddag en 's avonds laat geen enkel probleem. De plekken zijn goed beschaduwd en de voorzieningen netjes en in orde. Er is bovendien een uitstekend winkeltje met goed brood.
Dit is geen 'all-in' camping al voorzien ze wel animatie, vooral voor jonge kinderen.
Er is wifi, fietsverhuur, een restaurant en bar. De camping is ook vrij goedkoop.
Nadelen zijn vooral dat het strand hier kiezel is en door de ligging troebel water heeft, je kan dus niet snorkelen hier, maar dan wel weer windsurfen. De bar/restaurant is goed maar ongezellig.

door de plaats rumoerig
Door michel op 10-08-2016

vooraf geboekt . bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen bij de receptie. na de lange reis gelijk doorgegeaan naar de plaats en de tent opgezet.
na enkele dagen begonnen we ons wel wat te ergeren aan vooral de slovenen die dwars over onze plek liepen (om maar niet om te hoeven lopen) onder de tarp door en tussen de handoeken door die aan de waslijn hingen richting het water. tevens werden we elke ochtend gewekt om half zeven door twee mannen die alle vuilniscontainers na zochten naar statiegeldflessen. die om kwart over zeven werden geleegd door verstappen op een vuiniswagen. dat is natuurlijk ook het nadeel als je langs een doorgaande weg staat.
De aniematie voor de kinderen was alleen op maandag woensdag en vrijdag. en ze hadden ook niet de intresse om spelletjes uit te leggen aan kinderen die geen italiaans sloveens of engels praten .
het personeel in het restaurant en de winkel was wel super vriendelijk. na een week toch besloten om naar naast gelegen bijar te verhuizen

• Lopari Camping resort

KroatiëKvarnerKrk (op Krk)

Valamar Camping Baška

8.7
    Camping
    KroatiëKvarnerBaska ( eiland Krk)

Camping Cikat

8.6