Laagsteprijsgarantie
6.8
VoldoendeScore uit

Over Camping Orsera

Verblijf aan de kust in Kroatië op Camping Orsera. Er is slechts een heel klein zwembad aanwezig op de camping. Het restaurant en bijbehorende bar hebben uitzicht over zee. Elke donderdag is er bij het restaurant ook live-muziek. Vanaf de camping loop je in 20 minuten naar Vrsar of pak de auto naar Rovinj en Porec.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Sveti Martin 2/1, HR-52450

Camping Orsera

6.8
VoldoendeScore uit 4 reviews

Wij komen zeker terug.
Door Siska Kalsbeek op 22-10-2023

Voor de 3e keer naar camping Orsera in Vrsar. Vraag me niet waarom, maar wij vinden het een prima camping. Bij aankomst hadden we een andere plek, iedereen had een mail gehad, en wij dus niet, waren enkele dingen veranderd. Wil jij de plek hebben die je geboekt had, moet je nu een extra aanbetaling doen, en deze mail hadden we dus niet gekregen. Alles bij de receptie keurig netjes opgelost, door de manager en kregen een dag later de plaats toch nog toegewezen. Sanitair gebouwen zijn netjes en schoon, word ook de hele dag gepoetst. Voor de kinderen is er een speeltuintje in de schaduw en een zwembadje voor de kleine kinderen. Verder is er een kleine winkel, stelt niks voor maar je kunt in wezen daar al veel kopen, denk aan brood, melk, eieren, frisdrank, koffie, thee, kaas enz. voor de grotere boodschappen zul je toch even in de auto moeten stappen om naar de Konzum of de Plodine te gaan, 5 minuten rijden.

Nooit meer
Door Familie Jager op 17-08-2022

Camping Orsera in het hoogseizoen is niet wat wij zochten. Het staat allemaal heel dicht op elkaar. Heel Istrië plakt van campings en appartementen aan elkaar, Orsera is daarin nog een kleinere camping. Voor ons echt te massaal al. We hebben geen plek gevonden om met een bal te spelen: of het rolt naar beneden of het is er overvol met mensen. Het zwembad is een blauwe bak gevuld met zeewater. De barman van de beachbar is elke dag chagrijnig geweest, erg welkom voel je je niet. Voor kleine kinderen is er op een speeltuin in de schaduw na niets. Wipe-out is te heftig voor ze en verder is er niets. Pluspunt: een groot compliment voor de schoonmaak van de sanitairgebouwen. Ze zijn er dag en nacht en werken keihard. Wifi doet het amper, ook vaak geen bereik met 3g of 4g.

Camping prima. Tenten All Camps waardeloos.
Door H vd Hout op 09-08-2022

Camping is prima. Tenten van All Camps waardeloos. Niet schoon. Plaatsen heel klein en moeilijk bereikbaar. Tent was bij aankomst vies. Rot ei tussen de matrassen. En beddengoed zijn verhuisdekens. Kussens met bloed. Heel goor. Dame van de organisatie niet bereikbaar. Pas na tussenkomst van camping manager kwam ze in actie. Zelf beddengoed moeten wassen. Ze deed geen enkele moeite om ons te helpen. Al met al genoten van de zee en het stadje. Maar nooit meer een tent via All Camps. Ik geef het cijfer voor de camping. Niet voor de tent!

Prima, overzichtelijke camping.
Door Gerard op 02-08-2022

Prima camping voor een goede prijs.
Leuke niet al te grote plaatsen. Voor kinderen is er wel een wipe-out, verder niet zoveel. Erg klein zwembad(mag geen naam hebben)
Zoals overal in Kroatië is de kustlijn van gemetselde stenen, mooi, maar is geen zand.
Sanitair was netjes doch verouderd en werd goed schoongehouden.
Het restaurant was goed. Beneden drank en ijs, boven eten en drank en afhaal.
Met uitzicht over de baai.
Vriendelijk personeel.
Mini-market is een aanfluiting. Stelt niks voor en je moet bij een loketje alles bestellen. Je kunt wandelen naar Vrsar(ca 15min)
Er is ook veel te huur, daar is de commercie goed op ingesprongen.
Bootjes, waterfiets, waterscooter, duiken, suppen, parasailing. Je kunt ‘t zo gek niet verzinnen.
Kortom een prima omgeving (linski fjord, eiland rondvaart of bezoek) om je vakantie te vieren.