Laagsteprijsgarantie
5.3
MatigScore uit

Over Camping Bijela Uvala

Ontdek Camping Bijela Uvala, een levendige en geliefde plek aan de Kroatische kust. Hier wacht je een stralende omgeving met een groot drijvend aquapark en prachtige natuurlijke stranden. Stap in je moderne stacaravan en voel de vakantiekriebel al! Dit is de plek waar je alles uit je zomer haalt en genieten echt begint.

De ligging

Camping Bijela Uvala ligt aan de kust van Istrië, omringd door romantische baaien, mediterrane bossen en de heldere Adriatische Zee. Vanuit je accommodatie loop je zo het strand op, klaar voor de eerste duik of snorkeltocht. Je bent ongeveer 35 minuten lopen van het centrum van Poreč, een stad vol historie en sfeer. De omgeving biedt ook leuke uitjes, zoals het waterpretpark Aquacolors Porec, de kalkgrot Baredine en schilderachtige stadjes als Rovinj en Hum. Een boottocht naar Trieste of Venetië maakt je vakantie compleet. De perfecte start voor een relaxte en actieve vakantie, vlakbij alles wat je wilt ontdekken.

Camping Bijela Uvala voelt als je vakantie-thuis. Hier kom je terecht in een gezellige, levendige sfeer met alle faciliteiten die je nodig hebt. Wil je zwemmen? Er zijn vier zwembaden, waaronder eentje direct aan zee, met ondiepe gedeeltes voor de kleintjes en snelle waterglijbanen voor de durfallen. Sportliefhebbers kunnen terecht op vier tennisbanen of twee beachvolleybalvelden aan zee. Voor de kids zijn er speeltuinen en tafeltennissets, zodat iedereen zich vermaakt. Na een dag vol actie geniet je van de gezellige restaurants en bars, waar je heerlijke pizza’s en verfrissende cocktails kunt scoren. Over de hele camping vind je cafés en winkels die in het hoogseizoen tot laat open zijn. Echt een plek waar alles klopt voor een geslaagde gezinsvakantie.

Op Camping Bijela Uvala smul je van verschillende eetmogelijkheden. Vers belegde pizza’s op het terras met uitzicht op het zwembad, lekkere hapjes bij de Bungybar aan de kust en gezellige eetzaken verspreid over de camping zorgen voor een goede sfeer. Tijdens de dag kun je genieten van verse broodjes bij het ontbijt of een snelle snack bij de bar. De keuzemogelijkheden maken dat je nooit ver hoeft te zoeken voor een lekkere hap. Alles is gericht op heerlijk ontspannen genieten na een dag vol waterplezier en avontuur.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals het aquapark en bepaalde restaurants, kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn wegens onderhoud of weersomstandigheden. Het is handig om van tevoren te checken wat open is tijdens je verblijf. Met deze praktische info ben je goed voorbereid en kan je volop genieten van je welverdiende vakantie, wetende dat alles lekker geregeld is.

Op deze camping voel je echt de natuur en de zee. Het grote terrein ligt stralend aan het water, waardoor je gewoon in de relaxmodus komt. De lodgetent was mooi en goed onderhouden, perfect voor gezinnen die willen genieten van een gezellige vakantie. Het zwembad is groot en wemelt van de vakantiegangers, wat de sfeer levendig maakt. Veel reizigers waarderen de ligging op het autovrije gedeelte voor rust, maar toch dichtbij het strand. Het geluid van de zee en de frisse zeelucht maken dat je je meteen op je vakantie voelt. Het restaurant krijgt complimenten en de sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd en schoon. Een fijne plek om herinneringen te maken en te genieten van de zon, zee en strand.

• BBQ toegestaan

Bijela Uvala 1, HR-52440

5.3
MatigScore uit 48 reviews

Te druk, te vol, te veel tokkie land
Door Joost Boer op 22-08-2025

Iedere vierkante meter vol gepropte camping met tokkie Nederland. Beter bekend als party camping voor Nederlanders. Als dat je leven is zul je er een hoog cijfer voor geven.
Wij zijn deze mierenhoop ontvlucht, hebben een andere prettige accomodatie gevonden en "met genoegen" ons verlies genomen. Wij waren op deze camping gillend gek geworden.

Nooit meer
Door Natascha op 07-08-2025

Kom hier net vandaan. Gelukkig maar voor 1 nacht. Gezin 2 volwassen 1 kind (16). Santair gebouw was modern. Helaas is de schoonmaak een stuk minder. Maar dat ligt natuurlijk aan de mensen die het gebruiken. Vakantiegangers die te veel gedronken hebben en hun eigen kots niet opruimen. Heel veel Nederlanders.
Onze te druk bij het zwembad. Mensen die het nodig vinden hun eigen muziek instalatie mee te nemen. Bij een ander zwembad waarbij chill bij staat springen jonge kinderen continu bommetjes met luid gegil.

Prachtige ligging, wel massaal.
Door Lot op 04-08-2025

Grote camping met prachtige ligging aan zee. Wij zaten op het autovrije gedeelte dus niet zoveel last van de herrie, voordeel lekker rustig maar nadeel is weinig aansluiting.
Zwembad is inderdaad net een mierenhoop daarom heerlijk aan het strand gelegen. Restaurant prima, sanitair is op heel veel plekken vernieuwd en de schoonmakers doen echt hun best om het schoon te houden.
Die elektrische steps zijn wel echt gevaarlijk, de een gaat nog harder dan de andere.
Tip neem een bolderkar mee om de spullen mee te nemen naar het strand.

Ons eerste keer in Kroatië
Door Serina op 23-07-2025

Het is een mooie camping en wij wisten dat het groot zal zijn.
Pluspunten:
- mooie lodgetent, goed onderhouden
- mooi zwembad
- prachtige ligging aan zee
Minpunten:
- vies sanitair, is niet tegenop de poetsen, de dames doen hun best.
- elektrische steps en fatbike's, ik werd bijna aangereden
- auto's en golfkarretjes rijden belachelijk hard.
- geluidsoverlast tot middernacht

Voor ons geen 2e keer !
Door M84 op 01-01-2025

Nog nooit eerder in Kroatië geweest. De camping ligt echt mooi aan de zee, niks negatiefs over te zeggen !! Maar de camping is zo massaal groot. Bij het zwembad lijkt het wel 1 grote mierenhoop. Je kunt haast nergens meer lopen omdat er overal mensen op de stoep liggen. We hadden een safari tent van Roan, niks mis mee en een fijne ligging. Sanitair..... 1e week dat we er waren ging dit wel prima maar de 2e week... net alsof er een ander soort volk ofzo kwam die overal schijt aan hebben. Zo smerig ! Daar is gewoon niet tegenop de poetsen !! Idem bij bijv het geluids 'overlast'. 1e week prima weinig gehoord, 2e week echt heel anders...
Voor ons geen 2e keer meer !

niet meer voor ons, geluidsoverlast niet te doen!
Door Michelle en Hans op 07-12-2024

Pluspunten:
- Het strand is prachtig, veel grasplekken met schaduw. Daarnaast zit er een klein zwembad bij waardoor je kan afwisselen. Daar is het ook redelijk rustig.
- De plek waar wij zaten was erg groot, nu verschilde dit heel erg per plek op de camping. In 1 bepaalde zone kon je een hele kleine maar ook een hele grote plek treffen
- Fijn zwembad met glijbanen en ook een diep bad
Minpunten:
- Massa camping > veel mensen die elkaar kennen en jou wegkijken. Hoog tokkie gehalte
- Veel geluidsoverlast in de avonden. Elke nacht hebben wij met oordopjes met muziek aan moeten slapen, geluid ging gewoon tot 3 uur in de nacht door, hier wordt NIETS aan gedaan. Bewakers liggen te slapen op een bankje op het strand. Wij zijn hierdoor 1 dag eerder vertrokken, heel erg zonde.
- Veel jeugd > gaan met een bus vanaf de camping uit en komen dan luidruchtig terug. Ook ligt er hierdoor op het strand veel rotzooi wat niet wordt opgeruimd.