Laagsteprijsgarantie
5.7
MatigScore uit

Over Camping Kompas Nieuwpoort

Intro

Camping Kompas Nieuwpoort is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie aan de kust! Met een zwembad en een speelse buitenomgeving voor kinderen, is dit de ideale plek voor gezinnen. Geniet van de zon en het strand dichtbij, en maak gebruik van de vele sportieve mogelijkheden zoals fietsen en wandelen. Hier is ervaring, ontspanning en plezier gegarandeerd!

Locatie en omgeving

Camping Kompas Nieuwpoort is prachtig gelegen vlakbij de Belgische kust, perfect voor een ontspannen strandvakantie. De camping ligt op een korte afstand van het strand, waardoor vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van zon, zee en zand. De omliggende regio biedt talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zoals karakteristieke Belgische stadjes en natuurgebieden. De camping is goed bereikbaar met de auto, en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Services en faciliteiten

Camping Kompas Nieuwpoort biedt een scala aan voorzieningen die het verblijf aangenaam maken. De camping beschikt over een heerlijk zwembad waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Voor de kleintjes is er ook een buitenspeeltuin, waar ze veilig kunnen spelen en vriendjes kunnen maken. Het kindvriendelijke restaurant zorgt ervoor dat zelfs de jongste vakantiegangers smakelijke maaltijden voorgeschoteld krijgen. Daarnaast zijn er volop sportieve faciliteiten, waaronder mogelijkheden voor fietsen en hiking in de omgeving. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een minimarket aanwezig. Wat betreft de techniek, er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Ook is er Wi-Fi beschikbaar om in contact te blijven met familie en vrienden. De camping organiseert regelmatig activiteiten voor verschillende leeftijden, zodat er altijd iets te doen is voor elke vakantiegangers. Gasten kunnen ook fietsen huren om de omgeving verder te verkennen. Voor een gezellige BBQ zijn er mogelijkheden, en gasten kunnen een BBQ huren of zelf meenemen. Wasfaciliteiten zijn ook aanwezig voor de praktische zaken van een langere vakantie.

Belangrijke informatie voor vakantiegangers is dat Camping Kompas Nieuwpoort goed toegankelijk is met verschillende betalingsmethoden. Het is raadzaam om de specifieke mogelijkheden bij aankomst te controleren. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Op deze camping voel je de vakantiekriebel meteen. De grote, schaduwrijke plaatsen maken dat je heerlijk ontspannen ligt te genieten van de zonnige dagen. Het zwembad is lekker en het park wordt goed onderhouden, dat geeft een rustig gevoel. De camping ligt op een mooie plek aan de kust, perfect om te fietsen en de omgeving te verkennen. In juni is het nog rustig, wat zorgt voor een fijne sfeer. Het restaurant serveert lekkere maaltijden en je merkt dat er aandacht is voor het park. De ruimte en netheid van de camping zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Hier kun je echt genieten van een zonnige, ontspannen vakantie-ervaring met herinneringen die nog lang blijven.

• BBQ toegestaan

Brugsesteenweg 49, B-8620

Camping Kompas Nieuwpoort

5.7
MatigScore uit 11 reviews

De leukste camping aan de Belgische kust.
Door Gea
Zoover Ontdekker
op 04-07-2026

Een fijne camping aan de kust. Je betaald wel de hoofdprijs voor kamperen, maar dan heb je ook alle gemakken van zwembad en grote schaduwrijke plaatsen. Zorg wel dat je op de 700 tm 900 nrs gaat staan, dat zijn de comfort XL plaatsen en sta je op de toeristische plaatsen. Op de andere plaatsen sta je tussen de vaste seizoensgasten, alleen maar Belgen. Verder niks mis mee hoor 😍 wij hebben 2 weken super mooi weer gehad en veel kunnen fietsen, een erg mooie omgeving. In juni is er nog weinig open, je kunt geen frituur o.i.d afhalen. Dan moet je naar Nieuwpoort zelf. Er is ook veel aandacht voor het onderhoudt van het park. Wij kunnen geen grote verbeterpunten bedenken, en komen zeker terug. 🖐

De leukste camping aan de Belgische kust.-cc0a2bf9-e8be-4a98-95ec-1eec2a47cbd9De leukste camping aan de Belgische kust.-aa3ba327-d474-4ddd-baf3-8b2b95adbe55
Jammer, was ooit mooie plek
Door Rob W
Zoover Kenner
op 06-06-2026

In het verleden meermaals bezocht en altijd tevreden over de kwaliteit van de camping. Dit keer zijn we ons rot geschrokken. Het sanitair is echt aan renovatie toe maar nog erger, wordt niet meer goed schoongemaakt. De groenvoorziening op de Camperplaats bij de ingang is in verschrikkelijke staat. Heggen niet geknipt, gras compleet verdwenen en paden volledig ondergepoept door konijnen. Daarmee komen we aan onze grootste ergernis, de konijnenpopulatie. Tientallen van deze beestjes bevolken de grasperken tussen de campers en caravans. Konijnenholen overal waar je maar kijkt. Het maakt een erg onhygiënische indruk, los van de plakkaten str***t die onder je schoenen blijven plakken. De vloer van de camper elke dag meermaals moeten reinigen. We hoorden van vaste bezoekers dat het in de voorbijgaande jaren nog erger was en dat de camping al veel maatregelen genomen heeft om de populatie in te dammen. Voor ons voorlopig de laatste keer.

Ontgoocheld
Door Jeroen op 12-10-2025

Deze camping heeft mooie ruime plaatsen met mooie sanitairen, goed "restaurant", goed zwembad, en vooral incl. geboekt met "annulatieverzkering" alleen als je kinder(en) onverwacht ziek worden voor je vertrek en je een geldig doktersattest doorstuurt duurt het maanden vooraleer je antwoord ontvangt, noch regeling en service, je krijgt dan uiteindelijk een antwoord dat de verzekering je contacteert ondertussen nog altijd geen cent terug gezien, voor mij was dit de laatste keer dat ik daar verblijf, service en vriendelijkheid naar klanten toe is nul. Ook bij aankomst of tijdens verblijf geen vriendelijk onthaal, je hebt ook geen vrijheid op je staanplaats, er wordt bepaald hoe je jou camper caravan moet plaatsen, Commercecamping

Nette camping, maar smerig sanitair
Door Tim Gijsberts
Zoover Ontdekker
op 14-08-2025

Netjes en rustig ogende camping. Alles is eigenlijk positief, ruim opgezet, paden netjes bijgehouden etc. Maar het sanitair, GADVERDAMME! Er wordt maximaal 1x per dag (met geluk) schoon gemaakt en wss met de Franse slag. Man man man wat slecht, gewoon vies, zowel de toilette als de douches. Prullenbakken over vol na een dag. De vorige x dat we hier zijn geweest was het netter, complete toilet gebouwen werden afgesloten om 2x per dag gereinigd te worden. Daar is nu zeker geen sprake van, ondanks dat de camping vol geboekt is. Voor ons niet snel nog een keertje.

Gericht op massa verhuur
Door L. Mol op 30-07-2025

Sanitair is vies.
Glutenvrij eten is niet mogelijk!!
Er is niks geen glutenvrije voeding in de winkel en bij de snackbar.
Geen speeltuintjes op de camping alleen één hele grote bij de aankomst.
De camping is alleen zo groot dat kinderen hier niet alleen naartoe kunnen.

Regelfetish
Door Nuiten op 25-07-2024

Een overdaad aan regels: verplichte opstelling van auto en caravan, camper etc.
De eerste drie dagen stonden we op een plek zonder privesanitair. Om te verplaatsen naar een plek mét moesten we om 12:00u met auto en caravan naar de parkeerplaats buiten de camping. Om 13:00u ging de slagboom open om weer naar binnen te mogen. Belachelijk!
Buitenbaden waren koud, niet verwarmd en tussen de middag gesloten.
Mijn auto stond op grind achter de caravan, minste schade voor het gras en meeste leefruimte. Mocht niet. Twee keer als we nét weg waren met fiets werd er een kopie van de gewenste opstelling achter de ruitenwisser gestopt. Komt iemand twee keer kijken, vragen we: alles oke? Zegt hij ja, maar 5 minuten later een briefje achter wisser op auto. Dus, wil je tijdens de vakantie in het gareel moeten lopen? Ga naar deze regelfetishisten.