Mastercard
Visa
Adresgegevens | Groenevelddreef 14, 9800 |
Groeneveld
Hier 3 nachten gestaan om Brugge en Gent te bezoeken . Qua ligging is dat prima te doen, je kunt zelfs met de fiets over een prachtige route naar Gent .
Staanplaatsen zijn niet al te groot maar voor mij voldoende. Rustig gelegen. Kleine bar met kleine dinerkaart . Sanitair is echter ondermaats . Voor de mannen in het grotere gebouw 2 douches ,3 toiletten en 1 urinoir op meer dan 100 staanplaatsen is echt veels te weinig. Regelmatig moeten wachten om te douchen . Schimmel in de douches , matige verlichting , weinig privacy. Is nog een klein gebouw tegenover de receptie , maar deze kan beter gesloten worden , dat kan echt niet meer. Er hangt op de camping ook en penetrante rioollucht wat niet aangenaam is. Deze lucht hangt ook bij het kleine toiletgebouw , waar de stortplaats voor het chemische toilet naast de afwasplaatsen zit, das ook niet heel fris, dat moet apart . Camping heeft nodig een upgrade nodig!!!
De plaatsen zijn kleiner dan voorgesteld, wij hadden een plaats geboekt van 7.5 M tot 9 M. Onze caravan is totale lengte met dissel 7.28 M en kon er maar net op. En de beken rond de camping, met de vijver geven regelmatig een rioolgeur af, wat vaak storend is. Net naast de camping is een jeugdlokaal wat de volledige dag luide muziek en ander kabaal maakt .
Wie de rust en stilte opzoekt moet hier zeker niet zijn.
Voor ons de eerste en laatste keer dat wij hier komen.
Zeer vriendelijke ontvangst. Grote plekken, alleen voor de waterkraan moesten wij iets verder lopen. Sanitair is eenvoudig maar redelijk schoon. We hebben hier 5 nachten gestaan. Er is een simpele speeltuin en een visvijver, verder is er weinig te doen. Wij hebben vooral de omgeving verkend en veel Belgische steden bezocht. Je kunt vanaf de camping fietsen naar Gent, dit is een prachtige route. Bij de receptie ligt een boek met allerlei fietsroutes en staan ze je graag te woord. Van de bar hebben wij geen gebruik gemaakt, er zaten meerdere bakkers en een snackbar en pizzeria op fietsafstand. Camping wordt veel gebruikt als doorreiscamping.
Trekkershut was primitief, maar prima. Voorzien van beddengoed (waar overigens veel gaten in zaten). Het grote toiletgebouw was schoner dan de kleine. Slagboom ging eerder dicht dan vermeld staat dus konden voor 22u niet meer op de camping. Prima doorreiscamping.
Een leuke camping. Wij hebben hier 3 nachten gestaan en het naar het zin gehad. Er worden ook boottochten georganiseerd bv naar Deinze waar op de woensdagen een markt is. Als je wil wordt er ook naar Gent gevaren. En de kapiteins zijn zeer leuk en aardig. Kortom wij zijn positief en zeer zeker een aanrader..