Landal Village l'Eau d'Heure

We hebben de beste aanbieders voor Landal Village l'Eau d'Heure voor je op een rij gezet:
Over Landal Village l'Eau d'Heure
Landal Village l'Eau d'Heure (Froidchapelle, België) ligt aan het gelijknamige meer. De huizen zijn ruim, maar wel wat verouderd. Het restaurant is prima en het strandje aan het meer een gezellige plek. Leuk is dat je kunt tokkelen over het meer. Ontdek het zuiden van België en ga bijvoorbeeld eens naar Charleroi, Chimay of Dinant.
In de beoordelingen laten vakantiegangers weten dat hun tijd in de bungalows en het park enorm gewaardeerd wordt. Ze benadrukken de prachtige, schone huizen en de vriendelijke ontvangst. De omgeving is een paradijs voor liefhebbers van wandelen, fietsen en watersporten, met de mooie toevoeging van een strandje voor de zomermaanden. Ook de mogelijkheid tot uitstapjes naar nabijgelegen plaatsjes wordt geprezen. Activiteiten zoals kanoën, klimmen in het klimbos en genieten van een sauna dragen bij aan de vakantiepret. Hoewel het zwembad een keer gesloten was, lijkt dit de algemene tevredenheid niet te temperen. Kortom, een heerlijke vakantiebestemming volgens de positieve recensies.
Golden Lakes Village
Fietsen en/of mountainbiken
Minigolf
Adresgegevens | 7 a Rue du Bois du Four 7a, B-6440 |
Landal Village l'Eau d'Heure
Een heerlijke vakantie in een mooi 6 persoons vrijstaande bungalow. We kwamen laat aan omdat we in Nederland al in een enorme file terecht waren gekomen. Via de contactgegevens konden we appen met het park. Late aankomst was geen enkel probleem! Ze hadden de sleutel voor ons klaargelegd in het huisje en dus konden we zo naar binnen. De bungalow is erg mooi. Wij komen hier vaker en het viel gelijk op dat ze de muren weer een nieuw kleurtje hadden gegeven. Het wordt ook altijd erg schoon opgeleverd, elke keer weer. Wij herkennen het park dan ook totaal niet in de paar slechte recensies die hier op de site te vinden zijn! De keuken is wat gedateerd en klein maar wel van alle gemakken voorzien. Park zelf ligt in een prachtige omgeving. Heerlijk om te wandelen, fietsen of watersporten. Een leuk strandje voor in de zomermaanden. Je kan ook uitstapjes maken naar plaatsjes in de buurt zoals Dinant, Bergen, Chimay, Couvin, Charleroi en Namen!
Het park oogt een beetje gedateerd,ouderwets, ontvangst vriendelijk, huisje simpel, eenvoudig, echter alles aanwezig wat je nodig hebt. Qua schoonmaak niks op aan te merken, was gewoon prima, bedden zijn goed, echter wel veel vliegen, maar na een kwartier meppen ben je wel klaar! Dit komt ook doordat je in het groen zit, dichtbij water enz.. zolang je de ramen maar in de ochtend en avond even openzet voor het luchten is er niks aan de hand.
Voldoende vermaak voor de kids, speeltuintjes her en der op het park, indoorspeelparadijsje, en een oude omgebouwde sporthal volgens mij waar wat springkussens neergezet zijn, echter ook deze hal hopeloos gedateerd, maar daar kijken de kids niet na.
Er is ook een Amerikaanse diner, en nog wat eettentjes grenzend aan de receptie, personeel oogt chagrijnig, pratend geen Engels. En het eten daar is best aan de prijs, een bolletje ijs kost bv 3 euro..
In de omgeving genoeg te zien, Chimay, Dinant.

Landal Village l'Eau d'Heure
Wij hebben ontzettend uitgekeken naar deze vakantie helaas is het zo enorm tegen gevallen. Het huisje was bij aankomst zo enorm smerig en er zaten vliegen overal. Badkamer onder de schimmel, wc bril was kapot, beddengoed zat onder de vlekken en wij bleven aan de vloer plakken. Daarnaast stonk het enorm in de woonkamer.
Jammer dat je zoveel geld betaald voor zo een slecht huisje! Wij zijn eerder teruggegaan naar huis en doen dit echt nooit meer!
Wij kwamen aan 16 aug. Aanzien huisje 6 personen. Slecht. Stond afgebrande tafel buiten. Ze zijn het huisje opnieuw schoon komen maken. Zo vies was het. De vloer was nog zeiknat. Huis was gevuld met vliegen. Geklaagd. Kreeg een bus zwaar gif mee. Moesten ons huis uit 4 uur.En dan 1 uur luchten. Nou nee. Wil hier levend weer uit. Verder houden wij alles dicht. Niet luchten. Anders begint het weer. Dus zitten niet buiten. Anders huisje kregen wij niet. Wij zitten hier met 3 personen. In 6 persoonpoppenhuis. Klein. Heel slecht ingericht. Amper je spullen kan je kwijt. Plankje naast bed. Badkamer douche. Geen thermostaat kraan.( gevaar) douchedeur gaat naar buiten open. Dus je kan gelijk dweilen. Wastafel. Met niks. Geen consol. Ze zeggen dat er niks vrij is: Anderhuis. Zie genoeg. Kreeg handdoek voor badmat. Zak door de bank heen. Totaal geen comfor. En nergens gebruiksaanwijzing van. Compenseren hebben ze hier niet van gehoord.
Geweldig mooi huis. Omgeving is schitterend. Golfbanen in de buurt. Omgeving ideaal om te wandelen en te fietsen. Veel wateractiviteiten. Vriendelijk personeel. Restaurants zijn goed.