Buitengoed 't Sikkeler

We hebben de beste aanbieders voor Buitengoed 't Sikkeler voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Vakantiepark
Fietsverhuur
Adresgegevens | Sikkelerweg 8, 7261 LP |
Buitengoed 't Sikkeler
Wat een rust en ruimte. Een mooi, ruim huis op een prachtige plek. We waren met 4 volwassenen en verbleven in Wolfersveen 43 en hebben genoten.
De woning is volledig uitgerust, heeft heerlijke bedden en een terras op het zuiden.
Wij zijn naar kasteel Ruurlo geweest, hebben lekker geshopt in Ruurlo en Zutphen en genoten van het bos meteen naast het park. Wat een topplek!
Heerlijk huis, geweldige omgeving.
Wat is de Achterhoek toch prachtig!
't Sikkeler ligt midden in het bos, eekhoorntjes en spechten rondom het huis.
Wij verbleven in Wolfersveen 43, een 6 persoons woning. Beneden een prima uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser, koel/ vrieskast, combi magnetronoven en een nespresso apparaat.
Slaapkamer met badkamer op de begane grond en 2 ruime slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping.
Er staan boven ook een ledikantje, commode, kinderstoel en er is boven een traphekje.
Heerlijk genoten van rust en ruimte.
Wij zijn op vele vakantieparken geweest maar ‘t Sillekkeler is absoluut de mooiste. Een oase van rust en luxe. Prachtige accommodatie, compleet, schoon en mooi ingericht.. complete rust op het park. Dit jaar 2025 gaan wij weer.

Buitengoed 't Sikkeler
Heerlijk rustig, goed onderhouden park. Vanaf je huisje loop je zo de bossen in. Mooie wandelroutes.
Huisjes is van alle luxe voorzien. Heerlijke tuin erom heen.
Kortom optimaal genoten.