Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Sikkelerweg 8, 7261 LP |
Buitengoed 't Sikkeler
We zijn al voor de zevende keer op dit park en het blijft geweldig.Voor rustzoekers is dit een walhalla.En de vakantie huizen zijn ook prachtig.
Werkelijk schitterend onderhouden park met heel veel groen op een mooie locatie met de bossen rondom. De mensen van de receptie en van het onderhoud zijn super vriendelijk. Het is een mooi park met mooie huizen en wij hadden een heerlijke afgezette tuin voor de hond. Wij bleven ons verbazen hoe mooi de hagen, gras etc. was onderhouden/gesnoeid.
Mooi rustig park met luxe ruime woningen met grote tuinen. Park ligt mooi centraal voor de fietsliefhebbers of om uitstapjes te maken in de Gelderse Achterhoek en aangrenzend Duitsland.
Het park is heel verzorgd, service is goed.
Wij komen nu al drie keer naar de Wolbarg 7
Het is een heerlijk huis!!!de ligging is heel fijn,paadje achteruit de tuin en je staat in het bos
de bedden zijn heerlijk en ook de kussens!!!!
Kortom ,het was weer een heerlijke week,ook de rust is zo fijn daar als je uit her drukke Amsterdam komt
Een prachtig park, mooie huizen en supervriendelijke mensen. We komen hier al jaren en hopen er nog jaren te komen
Een heel mooi park zowel natuur als onderhoud. De vakantiewoningen zien er allemaal keurig onderhouden uit. Wij kwamen om uit te rusten en hebben dit volop kunnen doen. Park is rustig en omgeving prachtig om te verkennen. We hadden een klein probleempje in de woning en na melding was dit binnen een half uur opgelost ! Wij hebben het verblijf als zeer positief ervaren en raden dit park aan als je van rust en luxe houdt.