Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 6000m
Treinstation: 23000m
Adresgegevens | Località Montesoffio 5, 61038 Terre Roveresche (PU) |
Agriturismo Country house Montesoffio
Heerlijke plek, rust, groen, vogels. Omgeving waarin veel te ontdekken is. Gastvrijheid.
Prachtige stek, mooie omgeving. De kinderen lekker spelen en wij lekker eten en fijne wijn drinken
Dit jaar voor het eerst naar “ le Marche” en dus ook voor het eerst naar “ Country house Montesoffio”, daar we Toscane gewend waren, was dit ook wel een beetje spannend…
Maar…bij de weg er naar toe, rijdend door het glooiende landschap met prachtige vergezichten begon ons hart sneller te kloppen en toen we dan op de plek van bestemming arriveerde; wow! Wat een mooi uitzicht en een heerlijk zwembad. Doordat het huis wat hoger ligt heb je vaak een windje wat voor verkoeling zorgt.
Wat heeft gemaakt dat we volgend jaar weer voor 2 weken geboekt hebben;
- de gastvrijheid van Anja en Emile
- de kookkunsten van Anja, Emile en hulp
- het plezier dat onze kinderen elke avond beleefde tijdens het spelen met de andere kids (“jachtseizoen”) waarbij alle leeftijden met elkaar speelden
- de goede ligging van het Agriturismo t.a.v. de kust, leuke plaatjes en uitstapjes
- het ruime, koele en nette appartement
- het dorpje Barchi
- geen massa toerisme
We hebben enorm genoten op deze prachtige locatie, de gastvrijheid van Anja en Emile maakt dat je je al meteen na aankomst thuis voelt. Daarnaast is Anja een enorm goede kok en verzorgt ze heel lekker eten. Een echte aanrader.
Wat een super locatie.Een heerlijke plek om te relaxen.
Rust, vogels , behulpzaamheid van de eigenaresse Anja.
Niets was teveel gevraagd, mee kunnen helpen met koken, s’morgens vers gebakken brood. Twee maal een heerlijk Italiaans diner gehad met andere gasten aan de lange tafel.