Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Landsrade 9, 6271 NZ |
Bungalowpark Landsrade
Prachtig vakantiepark in een mooie omgeving. Ideaal om te fietsen en je loopt zo het bos in. Wij verbleven in huisje 25. Alles was aanwezig en het huisje was netjes en schoon. We hebben een heerlijk verblijf gehad en komen graag nog eens terug.
Park ligt op een mooie locatie. We zaten in 6 persoons huisje met mooi vrij uitzicht en rustig gelegen.
Wij hebben een week doorgebracht op Bungalowpark Landsrade en kijken terug op een fijne vakantie. Het park ligt op een mooie plek en je bent zo in Valkenburg, Maastricht of een van de andere leuke dorpjes in de omgeving. De bungalow was netjes en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Wat wij vooral prettig vonden, was de rust op het park. Ook de ontvangst verliep vriendelijk en zonder gedoe. Zuid-Limburg blijft een prachtige streek en dit park is een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Wij hebben genoten en zouden zeker nog eens terugkomen.
Wij hebben een erg prettig verblijf gehad bij Bungalowpark Landsrade. De bungalow was netjes en ruim genoeg voor ons gezelschap. De omgeving is prachtig en een goede uitvalsbasis voor wandelingen en leuke uitstapjes in Zuid-Limburg.
De ontvangst was vriendelijk en alles was duidelijk geregeld. Vooral de rust op het park vonden wij erg fijn. Je merkt dat het geen groot en druk vakantiepark is, wat wij juist als pluspunt hebben ervaren.
Al met al hebben wij genoten van onze vakantie en zouden we zeker nog eens terugkomen.

Wij hebben een prettig verblijf gehad. Het park ligt op een mooie en rustige locatie en is een goede uitvalsbasis om Zuid-Limburg te ontdekken. Het huisje was schoon en had alles wat we nodig hadden. De omgeving is prachtig en er zijn genoeg leuke plaatsen in de buurt. Voor ons zeker een plek om nog eens terug te komen.
Wij zijn inmiddels al meerdere keren bij Bungalowpark Landsrade geweest en het bevalt ons elke keer weer goed. De ligging is echt geweldig, midden in de mooie natuur van Zuid-Limburg. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden en leuke plaatsen in de buurt. De huisjes zijn netjes en van alles voorzien en op het park is het heerlijk rustig. Ook het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Juist omdat we hier al vaker zijn geweest, weten we dat de kwaliteit goed is en dat we hier echt kunnen genieten. Voor ons is dit een plek waar we graag terugkomen. Zeker een aanrader!