Laagsteprijsgarantie

Onderkomen

Fijn en verzorgd vakantiepark
Door Joy
op 21-06-2026

Prachtig vakantiepark in een mooie omgeving. Ideaal om te fietsen en je loopt zo het bos in. Wij verbleven in huisje 25. Alles was aanwezig en het huisje was netjes en schoon. We hebben een heerlijk verblijf gehad en komen graag nog eens terug.

Mooie omgeving
Door Rafael
op 17-06-2026

Park ligt op een mooie locatie. We zaten in 6 persoons huisje met mooi vrij uitzicht en rustig gelegen.

Mooie locatie en veel rust
Door Johan
op 14-06-2026

Wij hebben een week doorgebracht op Bungalowpark Landsrade en kijken terug op een fijne vakantie. Het park ligt op een mooie plek en je bent zo in Valkenburg, Maastricht of een van de andere leuke dorpjes in de omgeving. De bungalow was netjes en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Wat wij vooral prettig vonden, was de rust op het park. Ook de ontvangst verliep vriendelijk en zonder gedoe. Zuid-Limburg blijft een prachtige streek en dit park is een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Wij hebben genoten en zouden zeker nog eens terugkomen.

Mooie plek voor een rustige vakantie
Door Marvin
op 13-06-2026

Wij hebben een erg prettig verblijf gehad bij Bungalowpark Landsrade. De bungalow was netjes en ruim genoeg voor ons gezelschap. De omgeving is prachtig en een goede uitvalsbasis voor wandelingen en leuke uitstapjes in Zuid-Limburg.

De ontvangst was vriendelijk en alles was duidelijk geregeld. Vooral de rust op het park vonden wij erg fijn. Je merkt dat het geen groot en druk vakantiepark is, wat wij juist als pluspunt hebben ervaren.

Al met al hebben wij genoten van onze vakantie en zouden we zeker nog eens terugkomen.

Mooie plek voor een rustige vakantie-3b3d0f8f-2d17-42ad-9011-d4ff7092d71bMooie plek voor een rustige vakantie-6d1385d1-2028-4478-a0e1-d815df487155Mooie plek voor een rustige vakantie-f25876e0-9fc8-4572-b6c0-3adc62fea1e2
Mooie plek in Zuid-Limburg
Door Hasna op 08-06-2026

Wij hebben een prettig verblijf gehad. Het park ligt op een mooie en rustige locatie en is een goede uitvalsbasis om Zuid-Limburg te ontdekken. Het huisje was schoon en had alles wat we nodig hadden. De omgeving is prachtig en er zijn genoeg leuke plaatsen in de buurt. Voor ons zeker een plek om nog eens terug te komen.

Heerlijk rustig park in een mooie omgeving
Door Rick op 07-06-2026

Wij zijn inmiddels al meerdere keren bij Bungalowpark Landsrade geweest en het bevalt ons elke keer weer goed. De ligging is echt geweldig, midden in de mooie natuur van Zuid-Limburg. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden en leuke plaatsen in de buurt. De huisjes zijn netjes en van alles voorzien en op het park is het heerlijk rustig. Ook het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Juist omdat we hier al vaker zijn geweest, weten we dat de kwaliteit goed is en dat we hier echt kunnen genieten. Voor ons is dit een plek waar we graag terugkomen. Zeker een aanrader!