Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.5

Over Paal 8 Hotel aan Zee

Ontsnap aan de alledaagse drukte bij Paal 8 Hotel aan Zee, gelegen in het mooie Terschelling. Omgeven door duinen en nabij het langste strand van het eiland, is dit de ultieme plek voor liefhebbers van zon, zee en zwemplezier. Met een zwembadcomplex dat zowel overdekte gedeeltes als openlucht zones biedt, staat ontspanning hier centraal.

De ligging

Paal 8 Hotel aan Zee bevindt zich op het adembenemende eiland Terschelling, omringd door prachtige duinen en slechts enkele minuten verwijderd van het langste strand van het eiland. Voor degenen die de charmes van de lokale cultuur willen ervaren, ligt het stadscentrum op ongeveer 3 km afstand, waar diverse restaurants, bars en discotheken te vinden zijn. Het verkennen van de omgeving is gemakkelijk, dankzij de beschikbaarheid van fietsverhuur bij het hotel. Hoewel het eiland zelf een toevluchtsoord van rust biedt, is de connectie met het vasteland goed geregeld via de veerdienst. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven wordt niet gespecificeerd, maar de reis vanaf het vasteland naar Terschelling is een avontuur op zich.

Paal 8 Hotel aan Zee verwelkomt vakantiegangers in een sfeervolle omgeving met 4 verdiepingen, voorzien van een lift en 56 niet-rokerskamers. Het hotel is uitgerust met een scala aan faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de standaardvoorzieningen zoals Wi-Fi en een bagagedepot, biedt het hotel ook een tourdesk voor het boeken van excursies. Voor ontspanning zijn er toegankelijke vrijetijdsactiviteiten voor personen met een beperkte mobiliteit en een tuin voor extra recreatie. Het zwembadcomplex, met zowel overdekte delen als openlucht zones, staat garant voor uren zwemplezier. Verder is er een tv-ruimte, een speelkamer, een bibliotheek, en voor de actieve vakantiegangers een fietsverhuur. Het hotel biedt ook parkeergelegenheid, een 24-uurs beveiligingsdienst, oppasservice, een medische dienst, roomservice, en zelfs een muntwasserette.

In Paal 8 Hotel aan Zee kunnen vakantiegangers genieten van een uitgebreid gastronomisch aanbod. Start de dag goed met een continentaal ontbijtbuffet en kies 's middags en 's avonds uit buffet, à-la-carte of menu opties in het niet-rokersrestaurant met airconditioning. Voor speciale dieetwensen zijn dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag beschikbaar. Daarnaast biedt het hotel een gezellige bar en een koffiehuis voor ontspannen momenten.

Houd er rekening mee dat de accommodatievoorzieningen van Paal 8 Hotel aan Zee wellicht niet volledig geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Er wordt aangeraden om specifieke wensen voorafgaand aan de boeking te bespreken. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, voor het gemak van de vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

9.5
FenomenaalScore uit 5 reviews

Geweldige ervaring
Door Casey op 23-11-2025

Zeer hondvriendelijk hotel met heel aardig en behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Kamer met uitzicht op duinen en zee. Zwembad, sauna en Turks stoombad staan gratis ter beschikking, heerlijk na een dag in de natuur. Parkeerplaats op 150 meter, lossen en laden van de auto kan voor het hotel. Mooie uitvalsbasis voor lange strand- en bos wandelingen. Leuke dorpjes en strandpaviljoen in de buurt.
We komen hier beslist terug.

Goed hotel, prijs/kwaliteit kan beter
Door Anne Marie op 10-09-2024

Fijn hotel, ligging uitstekend, jammer dat men al om 8.00 uur aan het boren was.

Heerlijk en gastvrij restaurant!
Door Alise op 17-08-2023

Als niet-gast van het hotel heerlijk gegeten en genoten van de gastvrijheid. Personeel was heel vriendelijk, bleef rustig en betrokken (ondanks de drukte). Eten was duidelijk met zorg bereid en duurde niet lang voor het geserveerd werd. Echt een aanrader!

Wel erg véél honden in dit hotel
Door Ronald Maas op 16-11-2022

Restaurant was erg goed. Zowel diner als ook het uitgebreide ontbijt.
Kamers waren zéér gehorig en ook redelijk gedateerd. Vieze voegen in badkamer en erg donker in die badkamer. Wat opviel was dat het blijkbaar een hotel is voor hondenliefhebbers er waren wel erg véél honden. Zeker als er bij het ontbijt een hond gaat zitten poepen in de ontbijtruimte. Beetje jammer

Ongekende positieve en goede service!
Door Jacques van der Horst op 20-08-2022

Het is hotel is gewoonweg schitterend. Ligging midden in de duinen. Wat wij hebben meegemaakt van service is gewoonweg een 10! Mijn partner met parkinson en ik 10% zicht. We hadden een scootmobiel en een fiets gehuurd. En door domme pech ben ik gevallen. Direct waren er vriendelijke mensen om mij te helpen en na wat controles ben ik met veel pijn naar het hotel teruggebracht. Hier is de dokter gebeld en die heeft toen gelijk de ambulance gebeld. Het was duidelijk, er moesten fotos gemaakt worden in ziekenhuis Leeuwarden. Prachtige tocht, ambulance, snelboot, weer ambulance. Samen met mijn vrouw in de rolstoel. Ik wilde natuurlijk in het hotel het eten en drinken afrekenen maar de manager zei mij dat ik niet hoefte te betalen voor de 4 nachten die wij niet gebruikt hebben. 1 dag later stond het bedrag van bijna 600 euro al weer op onze rekening. Super complimenten! Werkelijk ongekend!