Laagsteprijsgarantie

Eldorado Park

FenomenaalScore uit 41 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Heerlijk ontspannen visweekje pal in het groen!
Door Yves op 07-06-2026

Heerlijk weekje gehad bij Dennis en Angel.
We kwamen hier om te vissen en dat hebben we in de aanwezige vijvers met alle gemak en plezier kunnen doen. Afgeklokt op een totaal van 100 vangsten, gaande van witvis, kroeskarper tot mooie bakken van 6 a 7 kg. Er zou ook paling te vangen zijn, maar dat is ons niet gelukt. Zal voor een volgende keer zijn 😉
Ook de gezellige iglo huisjes hebben hun charme en zijn van alle comfort voorzien.
De extra service van de aanwezige golf car was top!!
Als ik 1 minpuntje mag aankaarten, is dat ze pal naast onze iglo aan het verbouwen waren, waardoor er op sommige dagen al vroeg in de ochtend het geluid van geklop en gezaag te horen was. Wat toch wel de rust wat verstoorde. Maar hier treffen de uitbaters absoluut geen schuld aan.
Tot de volgende!
Grts

Heerlijk!
Door Froukje op 13-08-2025

Het was net als vorig jaar weer heerlijk. Dennis en Angel zijn ook echt super.
Huisjes zijn schoon en netjes. Heerlijke overkapping bij het huisje en ruim uitzicht. We hebben genoten.

Fijne vis..midweek!
Door Arie en Gerda Harteveld op 18-07-2025

Wij hebben een leuke midweek in huisje 17 gehad! Grappig huisje, eenvoudig....maar keurig en schoon! We hebben heerlijk gevist veel karpers en witvis gevangen echt een ideale visvakantie....een aanrader!

Leuk en rustig park
Door Rene de Koning op 15-09-2024
Alleen gereisd

Mooi en lekker rustig park. Mooi in het groen. Vriendelijke mensen en eigenaren. Daarom wil ik Dennis en Angel weer hartelijk danken op een mooi verblijf op hun mooie park. Ik kom zeker nogeens terug.
Ik raad het iedereen aan om eens een iglo huisje te huren

fietsvakantie
Door Theo vd Sluijs op 12-08-2024

Prima locatie, nr. 38 schone bungalow.
Nadeel: kwamen pas op laatste dag er achter dat info via app beschikbaar was. Daarop ook vermeld airco bediening aanwezig echter niet gelokaliseerd.
Verder nadeel losse matrassen die steeds verschuiven op onderliggende box spring.
Is mooie prima fiets omgeving.

Heerlijk genoten in iglohuisje 13 op park.
Door Dimphy Disco op 08-06-2024

Heerlijk genoten in iglohuisje 13 op dit park.We hadden alleen veel regen.En tussendoor scheen het zonnetje.De rust en het gezang van de vogeltjes maakte er een relaxed verblijf van. Dennis en Angel zijn 2 toppertjes die er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.