Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping De Groene Halte
Camping De Groene Halte heeft zoveel te bieden! Ruime camperplekken die het hele jaar geopend zijn, caravanplekken die zeer ruim zijn opgezet met uitzicht op een parkachtig gedeelte, of kamperen langs de vijver, waar ook gevist kan worden. Verder is een 4 persoons recreatiewoning beschikbaar, zodat ook zonder kampeermiddelen het vakantiegevoel kan worden beleefd. Daarnaast heeft de camping een gezellig theehuis met terras en bibliotheek, waar u een bakje koffie, thee, een drankje of wat lekkers kunt nuttigen. Ook wordt hier groente en fruit uit eigen tuin voor een klein prijsje aangeboden. Vanaf de camping zijn er tal van fiets- en wandelroutes om de mooie omgeving van Drenthe te ontdekken. Beleef hier de rust en de prachtige natuur op en rond camping De Groene Halte!
Deze prachtige, parkachtige camping wordt door vakantiegangers zeer gewaardeerd om zijn ruime plekken, brandschone sanitair en het heerlijke zwembad. De sfeer is er warm en uitnodigend, mede dankzij de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Vakantiegangers voelen zich er snel thuis, met vaak gezellige praatjes die bijdragen aan een gemoedelijke sfeer. Het is een kleinschalige camping in een schitterende omgeving waar men graag naar terugkeert. Een ideale plek voor wie op zoek is naar rust, netheid en een persoonlijke touch in de natuur.
Adresgegevens | Trambaan 6, 7911 TM |
Camping De Groene Halte
Wij hebben in februari een weekendje gestaan met vrienden en kennissen.
Ook had ik het theehuis afgehuurd voor een feest.
De eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij. Denken ook goed met je mee en je kan met alles bij ze terecht.
De camping ziet er erg mooie en netjes uit. Het sanitair is ook schoon, de camperplaatsen zijn goed en erg ruim.
Kortom, een erg mooie camping om aan te raden om te komen bezoeken in het mooie rustige Drenthe
We staan nu 2 weken op deze prachtige camping. Het is alsof je in een park staat. Het sanitair is mooi en heel schoon. Geuko en Metta (de eigenaren) zijn vriendelijk en behulpzaam. Vaak zo maar even een praatje. Geeft een thuis-gevoel. Een plek om naar terug te komen.
Fijne kleinschalige camping in prachtige omgeving.
goed sanitair, vriendelijke eigenaren en zwembad was heerlijk.
Dit is een camping zoals wij het graag zien. parkachtig, ruime plekken ook op de camperplek.
Brandschoon! vriendelijke campingeigenaar, hoop dat volgend jaar de nieuwe eigenaren dit voort zetten.
Bijna 14 dagen verbleven wij op deze supermooie en verzorgde camping, in een omgeving waar je heerlijk kan fietsen.
Vriendelijke beheerders en mooie ruime plekken met voldoende schaduw, wat ook echt nodig was in onze vakantieperiode.
Zeker een camping waar wij graag naar terug gaan.