Adresgegevens | Nijmaten 2, 7855 PV |
Erfgoed De Boemerang
Een heerlijke week gehad op deze prachtige, kleinschalige, adult only camping in de natuur. Zeer ruime plaatsen, mooi gelegen aan water of weiland. Genieten van de rust en ruimte, de mooie omgeving met de prachtige boerderijen en gezellige dorpen.
Op de camping ook alpaca's, leuke loopeenden en kippen. Boerderijproducten verkrijgbaar zoals eitjes, melk en ijsjes.
Bijzonder aardig gastgezin dat de camping goed verzorgd.
Een aanrader en wij gaan zeker nog een keer terug!
Een heerlijk rustige ruimopgezette camping. Super schoon sanitair! Mooie omgeving voor fietsen en wandelen maar ook in de buurt van dorpen en diverse steden.
Dit is een geweldige camping. Niet alleen de praktische zaken zijn prima, zoals het sanitair en de indeling van de plaatsen; maar vooral de aandacht voor details, zoals de schoonmaakdoekjes bij de wastafels en de handdoeken in de wc's. Daardoor helpen de gasten mee de boel netjes te houden. En dan natuurlijk de ligging van de camping: waar je ook staat, je hebt prachtig vrij uitzicht. En ook nog de uiterst vriendelijke campingbaas. Kortom: een van de beste campings die wij kennen!
Rob, de camping-eigenaar had er moeite mee om aardig te zijn of gewoon “goedendag” te zeggen. Dan: we hadden korting gekregen omdat we dmv het oranje boekje geboekt hadden MAAR ( en dat bleek pas toen we al aangemeld waren en zonder uitleg een brief over de regels meekregen) Daar stond in dat we “ Omdat we korting hadden gekregen we geen recht hadden op 6KW stroom per dag ,doch slecht 4 KW !!! Dat was dus een sigaar uit eigen doos. gewoon stiekem in een briefje zetten. Belachelijk! Dan was er zeer regelmatig een vervelende stank van een houtkachel. Verder: Perfect sanitair en erg schoon. Mooie ruime plaatsen.
Wat een prachtige camping met grote plaatsen. De indeling van de camping is ook niet standaard, gewoon zelf gaan ervaren hoe mooi t hier is. Sanitair is keurig. Een timer van 6 minuten bij de douche en 1 minuut bij de vaat is ruim voldoende, waterstralen zijn goed. Wc's ook voldoende, nooit moeten wachten en camping was goed bezet.
Genoten van de wandelende witte eenden, de alpaca's, cavia's, schapen en de omgeving.
We hebben veel gefietst in de mooie omgeving. Voor de boodschappen is Aalden op 2 kilometer afstand. Als stadje vinden we Coevorden incl. stadswandeling een aanrader.
Binnen loopafstand vind je Nonas ijssalon en de pizzeria, die ook een pluim verdienen, dit zijn overigens niet de enige op culinair gebied, maar de anderen hebben wij geen gebruik van gemaakt. Op de camping zelf zijn ook verse eitjes, ijsjes, vergeten boodschappen en kranten te koop.