Gypsophila Holiday Village

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Gypsophila Holiday Village
Duik in de ultieme vakantiebeleving bij Gypsophila Holiday Village! Met zijn adembenemende ligging aan het zand- en kiezelstrand, biedt dit hotel directe toegang tot verfrissende waterpret. Laat je meeslepen door de 2 sprankelende buitenzwembaden en het aquapark vol avontuur. Ideaal voor zowel de zonliefhebbers als de zwemfanaten!
De Ligging
Gypsophila Holiday Village is perfect gelegen voor een onvergetelijke vakantie. Het complex ligt direct aan een lang zand- en kiezelstrand in de schilderachtige wijk Okurcalar, mooi gesitueerd tussen Side en Alanya. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, liggen bezienswaardigheden zoals het Side amfitheater, de Tempel van Apollo en het Alanya Castle op slechts een korte autorit. Openbaar vervoer is gemakkelijk te bereiken vanaf de hoofdweg, slechts 50 meter van het hotel, waardoor gasten moeiteloos kunnen bewegen. En voor degenen die vanuit de verte komen, de luchthaven Antalya is ongeveer 90 km verwijderd van dit paradijs.
Bij Gypsophila Holiday Village wachten faciliteiten die elk type vakantieganger zullen bekoren. Met niet minder dan 2 buitenzwembaden en een binnenzwembad biedt het resort waterpret voor iedereen, ongeacht het weer. Het aquapark, compleet met 3 waterglijbanen, belooft uren van plezier voor jong en oud. Ontspannen kan op het zonneterras omringd door palmbomen, of langs het strand waar ligbedden en parasols klaarstaan voor gebruik. Voor de actieve vakantiegangers zijn er talloze sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een fitnessruimte en mogelijkheden voor verschillende watersporten. Na een dag vol activiteiten biedt het wellnesscentrum een hamam en sauna voor ultieme ontspanning. De kleine vakantiegangers worden niet vergeten, met een miniclub en speelplaats speciaal voor hen.
Aan culinaire opties geen gebrek bij Gypsophila Holiday Village. Met drie verschillende restaurants, waaronder een buffetrestaurant en een à-la-carterestaurant met zeevruchtenspecialiteiten, is er voor ieder wat wils. Als je kiest voor All-Inclusive Ultra, geniet je van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast snacks, ijs, en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken door de dag heen. Met vijf bars verspreid over het complex, waaronder een snackbar en een lobbybar, blijft je glas nooit lang leeg.
Bij Gypsophila Holiday Village is mobiliteit geen probleem dankzij de nabijheid van openbaar vervoer opties. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het complex, zodat iedereen van een zorgeloze vakantie kan genieten. In de restaurants geldt een informele maar nette dresscode. Betalingen kunnen gemakkelijk worden voldaan met de meest gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige opzet van het resort, met zijn lage huisjes die een echt dorpsgevoel creëren. De familiekamers, met dubbele deuren ertussen, bieden veel comfort, inclusief twee wc's en douches, wat enorm wordt gewaardeerd. Het eten ontvangt hoge lof voor de kwaliteit en variëteit, terwijl de vriendelijkheid van het personeel consistent positieve reacties krijgt. De tuin wordt omschreven als echt fantastisch, wat bijdraagt aan de gezellige sfeer van het verblijf. Activiteiten zoals springen van de pier in zee en tafeltennissen, samen met de goed ontvangen animatie, zorgen voor veel vermaak. Al met al vinden vakantiegangers hun verblijf tevredenstellend en genieten ze van een heerlijke vakantieweek.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 259 Alara Turizm Center, Ulubük Mevkii, TR-07400 |
Website |
Gypsophila Holiday Village
Eind April hier met pubers geweest. Wij hadden 2 kamers met tussendeur. Ideaal. Kamers wat verouderd. Kluisje en koelkastje kapot in een van de kamers bijvoorbeeld. Vieze ec bril met gele urineaanslag.
De bouw en prachtige tuin zijn echt fantastisch. Oogt erg gezellig. Eten ook prima.
Animatie is vooral op Duitsers en Polen gericht. Er zijn weinig Nederlanders. Dat vonden mijn kinderen vooral jammer (jongeren).
We komen al vele jaren in Turkije en hebben betere hotels meegemaakt qua prijs-kwaliteit verhouding.
Diverse bazars/outlet in de direkte omgeving en excursie naar Green Canyon zijn aanrader.
Erg goed bevallen hoe alles geregeld is. Het eten is top! Zwembad is goed bevallen, voornamelijk omdat het niet zo druk was. Personeel is erg vriendelijk. Om het park heen is niet zoveel, daarvoor moet je wel verder weg.
In dit hotel was ik voor de 6e x, een dorpje op zich, mooie kamers en een keurig onderhouden park, vriendelijk personeel

Gypsophila Holiday Village
Wij hebben genoten van een heerlijke week vakantie hier! We hebben een familiekamer, dus eigenlijk 2 kamers met een dubbele deur ertussen. Enorm fijn, want daardoor ook 2 wc's en 2 douches. Het resort ligt aan een drukke weg, helaas hadden wij de achterste kamers, je hoort de weg dan wel goed, maar dat vond ik dan ook het enige minpunt. De opzet van het resort vonden wij prachtig met de lage huisjes, echt een dorpsgevoel. De animatie was goed en leuk, onze jongste was er dol op! Eten was lekker, voldoende keus. In het resort zelf enorm veel Polen (wij dachten eerst Russen), maar die waren ook vriendelijk. Springen van de pier in zee was favoriet evenals lekker aan het zwembad liggen en tafeltennissen. Met Zoover ook alles prima verlopen. Kortom, tevreden over ons verblijf!
Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Gypsophila Resort. Het is een ruim opgezet en leuk resort door al de kleine 'appartementen' en veel groen. De 2 zwembaden met glijbanen zijn fantastisch voor de kinderen. Ook het eten en drinken was goed. Wij hadden een familiekamer geboekt. Dit zijn 2 kamers naast elkaar, met een tussendeur. Hierdoor hadden we heerlijk de ruimte met 2 badkamers/wc's. De kamers zijn ruim en schoon en het personeel vriendelijk. Wij hebben nog een dag een auto gehuurd en zijn naar Manavgat en Side gereden. Zeker de moeite waard. Ook via Zoover was alles goed geregeld, geen problemen gehad. Kortom: een geweldige vakantie waar we met heel veel plezier op terug kijken! Zeker een aanrader!
Super fijn verblijf, leuk met kleine gebouwtjes, wat op een enorm stuk grond staat, waar door je een gigantische strook strand hebt. En de zwembaden zijn ook heel groot.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Wij hebben het er enorm naar ons zin gehad.

- € 512
Dream Fun World
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 545
Marvida Family Eco Hotel