Laagsteprijsgarantie

FantastischScore uit 205 reviews

Fruit in overvloed!
Door Jan B.
op 20-08-2026

Mooie, rustige camping, goed sanitair, met prettige sfeer en vriendelijke eigenaren. Ideaal fietsgebied: Tiel, Buren, Wijk bij Duurstede, Utrechtse heuvelrug, Rhenen, Veenendaal, pontjes over de rivieren, etcetera

We hebben genoten!
Door Rosé
op 20-08-2026

Fijne camping, vriendelijke eigenaren, prima sfeer, mooi en schoon sanitair

Mooi, zeer schoon & netjes
Door Lindsay Spek - Scheerman op 20-08-2026

Een weekendje met mijn partner, onze kindjes (5 & 10 maanden) en ouders naar de Betuwe hoeve geweest. Nadat het per ongeluk verkeerd was gegaan met onze plek op de camping heeft de eigenaar dit goed opgelost. Er was die avond ook een wijnproeverij, er worden leuke dingen georganiseerd. Zeer netjes sanitair en heel handig dat er ook een magnetron tot de beschikking was. We mochten zelfs een kinderstoel lenen, die waren we zelf vergeten. Het kinder speelplaatsje, vond ik wat dicht bij de weg zitten, dus onze oudste van 5 jaar, mocht niet alleen richting de trampoline. Maar dat is ieder voor zich. De camping is vooral voorzien 55+ kampeerders, toch voelde we ons door de eigenaar zeer welkom.

Stroomprijs te hoog
Door Hans Floor
op 17-08-2026

Prima gastvrije camping met uitstekend sanitaire voorziening. Het hanteren van een apart te betalen stroomverbruik (de gebruiker betaalt) is zeker vooruitstrevend te noemen en juich ik ook toe.
Jammer dat de gerekende prijs per KWH (€ 0,55) buitenproportioneel hoog is terwijl op de site vermeld staat 'o.v.b. energieprijzen'.
De actuele KWH-prijs tijdens ons verblijf was maximaal € 0,35.
De genoemde 55 cent per KWH blijkt een vast tarief te zijn en men past dit tarief niet aan waardoor de term 'o.v.b. energieprijzen' geen enkele betekenis heeft.
Hierdoor levert het fenomeen 'stroom' een behoorlijk extra verdienmodel voor deze camping.

Fantastisch camping
Door Gea van Altena
op 03-08-2026

Mooie rustige camping.
Hele vriendelijke beheerders
Koffie staat klaar bij aankomst.
Goede uitleg over de camping en omgeving
Niet al te groot.
Nette toiletten en douches.
Vanaf de camping mooie fietsroutes .
Op de camping zijn eieren ,ijsjes en drankjes te verkrijgen deze kunnen gelijk betaald worden via een qr code of later bij afrekening voor het vertrek.
We hebben een fantastische pizza avond gehad wat een lekkere pizza's je zou er volgende maand apart voor komen.
Gezellige borrel avond gehad.
Bedankt sofie en Rob voor deze fantastische vakantie.
Zeker een camping om weer heen te gaan.

Fantastisch camping -fce0cea9-726f-4a7d-a11a-1103902b044fFantastisch camping -60c8d275-f061-441f-8c5d-6221ba07ceddFantastisch camping -434f20cd-8677-4355-a2db-c907f4129666
Mooie camping voor een tussendoor vakantie
Door Bert Bokkens
op 30-07-2026

Een mooie rustige camping in een mooie omgeving waar je leuke fiets tochten kunt maken en niet te ver van de supermarkt voor de boodschappen. Een klein nadeel er is geen drinkwater bij de staanplaats maar een kniesoor die daar over valt

Mooie camping voor een tussendoor vakantie-268152cd-fa1c-42cc-814e-457323259601Mooie camping voor een tussendoor vakantie-bd202193-1647-4fbb-86e5-52b36d6c5256Mooie camping voor een tussendoor vakantie-22eeda21-74d5-4ac7-ba50-bb066a6fbb5d