Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.5

Over Ons Epen

Ontdek de charme van Ons Epen, een idyllisch hotelletje in het hartje van Epen. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning en avontuur, met fantastische faciliteiten zoals een spa en sauna. Omgeven door de adembenemende natuur, biedt dit hotel de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelliefhebbers. Geniet van culinaire hoogtepunten in het gezellige koffiehuis en laat je verwennen in dit knusse toevluchtsoord.

De ligging

Ons Epen bevindt zich in het pittoreske dorpje Epen in Zuid-Limburg, een regio bekend om zijn heuvelachtige landschap en rustieke charme. Hoewel ver van de kust, maakt de omgeving dit meer dan goed met prachtige wandel- en fietsroutes, culturele bezienswaardigheden en de nabijheid van het gezellige Maastricht. Voor vakantiegangers die graag de omgeving verkennen, biedt het hotel hulp bij het boeken van excursies. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht (MST), wat de reis naar Ons Epen gemakkelijk en toegankelijk maakt.

Ons Epen biedt een intieme en gastvrije ervaring met zijn 8 comfortabele kamers. Het hotel is uitgerust met moderne voorzieningen zoals Wi-Fi, een receptie en een kosteloos parkeerterrein voor vakantiegangers die met de auto komen. Voor ontspanning en welzijn zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar zoals een spa, sauna, en stoombad. Actieve gasten kunnen genieten van de fiets- en wandelmogelijkheden direct vanuit het hotel. Daarnaast biedt het hotel praktische diensten zoals een bagagedepot, wasservice en een kluis voor een zorgeloos verblijf.

In Ons Epen begin je de dag met een heerlijk ontbijt en kun je gedurende de dag culinaire hoogtepunten beleven in het gezellige koffiehuis van het hotel. Of je nu kiest voor een volledig ontbijt of een lichte middagmaaltijd, de nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak. Het hotel zorgt dagelijks voor culinaire verrassingen die je vakantie een extra bijzondere touch geven.

Houd er rekening mee dat Ons Epen mogelijk niet volledig toegankelijk is voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken is het raadzaam vooraf contact op te nemen met het hotel om teleurstellingen te voorkomen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

8.5
FantastischScore uit 2 reviews

Super leuk!
Door Linda op 08-08-2022

Zeer net appartement. Goede bedden en de kleine kitchenette was perfect ingericht. Al het nodige was er gewoon. Het ontbijt was goed, lekkere verse broodjes. De sauna ziet er prachtig uit , maar zijn daar niet aan toe gekomen. Epen is een mooi uitgangspunt voor mooie wandelingen in Vaals, Vijlen. Wij hebben een heerlijke week gehad en het lijkt er op dat we volgend jaar weer gaan. Nog zoveel te zien in de omgeving. Echt de moeite waard!

Super verblijf in hotel Ons Epen
Door Michel van Wessel op 31-03-2022

Mooi hotel, grote kamer met alle faciliteiten en alles zeer schoon. Vriendelijke hosts en relaxte sfeer. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. Veel horeca, bezienswaardigheden en activiteiten te doen. Echte aanrader!!! We komen graag terug…