MG Alexander The Great Hotel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over MG Alexander The Great Hotel
Ontsnap naar MG Alexander The Great Hotel, een paradijselijke oase in Marsa Alam, direct aan het strand. Dit hotel belooft onvergetelijke momenten met zijn verbluffende zwembaden en directe toegang tot het zandstrand. Perfect voor zonliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar een ultieme vakantie-ervaring.
De Ligging
MG Alexander The Great Hotel ligt in het hart van Marsa Alam, aan een hoofdstraat en biedt vakantiegangers een perfecte combinatie van toegankelijkheid en paradijselijke rust. Met het strand direct voor de deur, is het de ideale locatie voor strandliefhebbers. Het hotel ligt op ongeveer 250 km van Hurghada, waardoor het een exclusieve ontsnapping biedt ver van de drukte. Populaire bezienswaardigheden zoals PORT GALABE zijn gemakkelijk bereikbaar voor diegenen die de lokale cultuur willen verkennen. Voor vakantiegangers die per vliegtuig arriveren, ligt de luchthaven Marsa Alam (RMF) op slechts 75 km afstand, terwijl de luchthaven van Hurghada (HRG) op ongeveer 282 km afstand ligt.
MG Alexander The Great Hotel biedt een breed scala aan faciliteiten die garanderen dat elke vakantieganger een onvergetelijke ervaring heeft. Met 3 buiten- en binnenzwembaden, inclusief een apart kinderbad en een waterglijbaan, biedt het hotel volop plezier en ontspanning voor alle leeftijden. De zwembadbar zorgt voor verfrissende drankjes terwijl je geniet van de zon op het ruime zonneterras, uitgerust met ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantiegangers biedt het hotel een omvangrijk buitensportprogramma en voor degenen die liever binnen blijven, zijn er tal van indoorsportmogelijkheden. Na een dag vol activiteiten kunnen gasten ontspannen in de spa, sauna of met een massagebehandeling. Voor de kleintjes is er een miniclub en een speelplaats, terwijl volwassenen kunnen genieten van livemuziek, een disco en een nachtclub.
In MG Alexander The Great Hotel is eten en drinken een ware belevenis. Met diverse restaurants waaronder een met airconditioning en een aparte rookzone, biedt het hotel een breed scala aan culinaire specialiteiten. Of je nu op zoek bent naar een continentaal ontbijtbuffet, een à-la-carte diner of speciale dieetgerechten, hier is voor elk wat wils. Het all-inclusive aanbod omvat ontbijt, lunch en diner, naast snacks, middernachtsnacks en een selectie van alcoholische en alcoholvrije dranken. Voor een unieke ervaring kunnen vakantiegangers genieten van verfrissende drankjes aan de strandbar, waar feelgood momenten gegarandeerd zijn.
Het is goed om te weten dat MG Alexander The Great Hotel faciliteiten biedt voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, waardoor het een toegankelijke optie is voor iedereen. Het hotel accepteert de meest voorkomende creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, voor het gemak van haar gasten. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | 20 Cataract Marsa Alam Resort, 1111 |
Website |
MG Alexander The Great Hotel
Geweldig resort alles was schoon service zeer goed zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam eten was goed
Geweldige vakantie gehad
Anderhalf jaar geleden ook geweest. Toen praktisch 100% Italianen. Nu Oostblokkers. Nederlanders tref je er nauwelijks aan.
De zee en het strand zijn fantastisch. Jammer dat de pier verwoest is. Maar het loopje door zee naar het rif om te snorkelen is ook leuk.
Op het strand zijn veel te weinig ligbedden. Handdoekje leggen dus.
Een leuke binnenbar is er niet. Ook geen lobby. Met een frisse avond zul je op kamer blijven. Drankjes worden allemaal in platic (kleine) bekertjes geserveerd.
De alcoholische drankjes zijn zelfs als "double"miniem.
Het vlees, de kip en vis zijn ronduit slecht van kwaliteit. Dat was voorheen duidelijk beter. De rest (salades / pasta ed zijn redelijk).
Een/vijfde deel van de kamers is gelegen aan de lagune. Die (denk ik wat duurdere) kamers liggen erg fraai.
Met de rest moet je gewoon geluk hebben. Een groot aantal kijkt uit op spookachtige niet afgebouwde bouwwerken.
De animatie 's avonds is. zoals zo vaak, tenenkrommend.
us
Groot opgezet hotel met ruime kamers (wel beetje gedateerd). Eten was opzich goed maar na een week heb je het wel gehad. Het hotel ligt in de woestijn en er zijn geen winkels in de buurt (behalve bij het hotel zelf, 4 stuks).
Animatieteam heeft alleen oog voor de russen en negeerden ons volledig.
Wij hebben niet echt last gehad van de Russen, ze aten netjes hun bord leeg en waren niet erg aanwezig. Personeel vriendelijk zodra ze er achter komen dat je geen Rus bent!
Strand met beachbar erg mooi waarbij je smiddags warme snacks kon krijgen.
Wel was het zelfs in november nog vechten voor een plekje aangezien er erg weinig strandstoelen waren (ben benieuwd hoe dit in het hoogseizoen is!!!).
Al met al een leuke vakantie gehad. Leuke plek voor duikers en mensen die echt voor de rust gaan.

MG Alexander The Great Hotel
goed en gevarieerd eten ,mooi groot zwembad ,klantvriendelijk.jammer van de muziek tehard en teveel. klagen helpt.
dirk zoutendijk
Dit was zo een slechte vakantie! Als eerst bij aankomst hadden we het idee dat we genept waren. Het zag er totaal niet uit als de brochure. Daarna viel het wel mee. We werden naar ons kamer gebracht en meneer was niet tevreden met zijn fooi. Hoe durven ze? Een fles water op je kamer kost gewoon geld. Dit is toch all in hotel meneer? Ja maar dat geldt niet voor flessen water. Drank was niet te zuipen. Personeel was erg onvriendelijk. Continu ruzie met die gasten. Alleen maar Italianen. Alles in het Italiaans ook animatie en muziek. Ik had gevraagd om engels muziek, daarop werd geantwoord dat de animatie team hier voor de Italianen zijn. Ik vroeg ja en ik dan? Daar hadden ze geen boodschap aan. Verder hebben ze een keer de disco ruimte verhuurd voor een trouwerij. Alleen maar lokale bevolking met lokaal muziek. Dat was het toppunt. Ik kom nooit meer in Egypte. Worst vacation ever!
Voor ons was het een top-week!
bijna helemaal geen Italianen daar integen veel mensen uit de Oekraine!
Mooi huisrif, ruime schone kamers,goede keuken en vooral wij vonden het personeel bijzonder vriendelijk, een aanrader dus!

- € 471
SUNRISE Alora Aqua Park Resort
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 546
Titanic Resort & Aquapark