Laagste prijsgarantie

6.4VoldoendeScore uit

Over Camping Seeblick Toni

Camping Seeblick Toni vlakbij Kramsach is een mooie natuurcamping met uitzicht op de bergen. De toiletgebouwen zijn van zeer goede kwaliteit en altijd schoon. In het restaurant kun je goed eten. Bij de camping zit een ligweide aan het meer, waar je tegen betaling de hele dag kunt liggen. Ga zeker wandelen in het Zillertal, op een half uur rijden.

Deze camping lijkt een waar paradijs voor gezinnen die van natuur en activiteiten houden. Vakantiegangers waarderen de prachtige ligging, omringd door bergen en aan een meer, waar met de gastenkaart gratis gebruik gemaakt kan worden van meerdere kabelbanen. Vooral voor kinderen is er veel te doen; ze worden de hele dag uitgedaagd om te spelen, wat de camping erg gaaf maakt volgens de bezoekers. De vriendelijkheid van het personeel en de kwaliteit van het restaurant worden ook hoog gewaardeerd. Daarnaast worden de mooie, schone toiletgebouwen met mega grote badkamers positief benoemd. Kortom, een aanrader voor eenieder die op zoek is naar een combinatie van natuur, comfort en vermaak.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

Moosen 46, A-6233

6.4VoldoendeScore uit 201 reviews

Super camping, aanrader.
Door J. Jongen op 25-09-2024

Mooie camping, mooie ligging, vriendelijk personeel en goed restaurant. We hebben het zeer naar onze zin gehad. Aanrader, we gaan zeker nog eens terug!

Geweldig!
Door Koch op 27-08-2024

Wat een geweldige camping! De kinderen worden de hele dag uitgedaagd om te spelen. Er is zoveel voor de kinderen te doen, heel gaaf!
Mooie schone toiletgebouwen. Mega grote badkamers.

Omgeving mooi; deze camping nooit meer
Door Willem op 22-08-2024

Met onze kinderen van 4 en 5 hier enkele nachten op de camping gestaan. We hadden de camping uitgezocht op de locatie; bergen, aan een meer, en met faciliteiten voor kinderen.
Wat dat betreft was het geslaagd; mooie omgeving en met de gastenkaart kon je zo gratis meerdere kabelbanen in.
Verder was het een flinke tegenvaller.
Ondanks een reservering van een standaardplek werden we helemaal achteraan de camping, op 10 minuten lopen van de ingang en van de toiletten, op een soort hondenveld naast de voetbalkooi geplaatst, ongeveer tent aan tent. Werkelijk elke m2 op deze camping wordt volgepropt. Rust en privacy ver te zoeken, voetbal, herrie en rondracende kinderen van vroeg tot laat.
Meerdere keren een bal op de tent gehad.
Het personeel racet met golfkarretjes over het terrein, is gehaast en zeer onvriendelijk.
Voor ruim 60 euro per nacht hadden we wel wat meer verwacht, maar schijn bedriegt!

Mooi meer afschuwelijk
Door Linda op 18-08-2024

Slecht
Heel slecht met vier gezinnen op 1 plek gestopt
En het personeel zo kortaf leek wel een strafkamp maar de eigenaar helemaal wat een grote mond en heet brutaal
Voor ons NOOIT meer
Sanitair wordt 1x per 24 uur schoongemaakt in het hoogseizoen
Personeel rijd maar heen en weer in de golfkarretje over de camping levens gevaarlijk
Voor ons nooit meer

Respectloze en waardeloze camping(eigenaar)!!
Door Remon op 10-08-2024

Schandalig slechte camping. Dronken eigenaar, die zijn gasten en eigen personeel uitermate slecht benaderd. Gasten op een grindveld op elkaar worden gepropt om
geld te kunnen vangen. Geen mogelijkheid om in gesprek te gaan met de eigenaren en personeel. Respectloos!! Eigenaren rijden hard over de camping wat serieus gevaarlijk is voor kinderen. Dit heeft niets te maken met een prettige, fijne en veilige plek. Dit nooit meer!

Mooie locatie en zeker aan te bevelen
Door KEUREN op 10-09-2023

Alles was keurig in orde een klein puntje van aandacht de publicaties van openingstijden (winkeltje) komen niet overal met elkaar overeen.
Ook de boerenmarkt tijden en dagen komen niet altijd overeen.