Laagste prijsgarantie

2.7OnvoldoendeScore uit

Over Camping Adria

Intro

Camping Adria is een geweldige bestemming voor vakantiegangers die willen genieten van de prachtige Sloveense kust. Slechts een uur rijden van Ljubljana en dichtbij de Italiaanse grens, biedt deze camping de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de meeste trekpleisters van Slovenië. Met een schitterend strand, een verfrissend zwembad en volop activiteiten, is er voor ieder wat wils!

Locatie en omgeving

Camping Adria ligt op een ideaal punt, op slechts 10 minuten van Koper en een uur van de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Dit maakt het heel toegankelijk voor vakantiegangers die het beste van Slovenië willen ontdekken. De camping ligt aan de zee, perfect voor een dagje strand of het verkennen van de prachtige kustlijn. In de omgeving zijn er ook diverse mogelijkheden voor sightseeing en natuurverkenning, wat een geweldig avontuur voor iedereen belooft. Met goede vervoersmogelijkheden en verbindingen is het eenvoudig om deze schitterende regio te verkennen.

Services en faciliteiten

Camping Adria biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor vakantiegangers. Geniet van heerlijke maaltijden in het restaurant of de pizzeria, of haal een snelle hap bij de snackbar. Voor de leeftijden zijn er volop speel- en sportfaciliteiten zoals een zwembad, tennisbaan, en een midgetgolfbaan. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of de waterspeeltuin. Voor ontspanning zijn er wellnessfaciliteiten zoals een fitnesscentrum en sauna. Daarnaast zijn er fietsen te huur en kan je sportartikelen lenen voor avontuurlijke activiteiten. Voor praktische zaken zijn er ook winkels en een wasserette in de buurt. Wi-Fi is beschikbaar, gedeeltelijk gratis en tegen betaling op de hele camping. Voor wie met een camper komt zijn er speciale camperplaatsen en er zijn ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Het dagelijkse leven op Camping Adria is voorzien van voldoende gemak en plezier voor het hele gezin!

Camping Adria staat bekend om de toegankelijkheid en de faciliteiten voor mindervaliden. Huisdieren zijn toegestaan, waardoor het een fijne keuze is voor iedereen die zijn trouwe viervoeter niet wil missen. Voor de betaling zijn er diverse opties en alle informatie hierover is beschikbaar bij de receptie. Houd er rekening mee dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan dienen te worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling, en kunnen niet het hele jaar geopend zijn vanwege weersomstandigheden, seizoensgebonden sluitingen of onderhoud. Ideaal voor een zorgeloze vakantie!

In de zonovergoten hoek van Slovenië biedt Adria Camping in Ankaran vakantiegangers een unieke kans om te genieten van het prachtige weer, een onderscheidende factor die zelfs de meest teleurgestelde bezoeker niet kan negeren. Hoewel de camping zijn uitdagingen kent, is het zoutwaterzwembad een verfrissende troost voor velen die de zilte smaak van de zee waarderen. De aanwezigheid van extra activiteiten zoals een jumpy land, ondanks de extra kosten, biedt een speelse afleiding. Het is duidelijk dat Adria Camping een plek met potentie is, gelegen temidden van de levendige natuur en stralende zon, een combinatie die voor sommigen de onvolkomenheden overstemt.

• Airconditioning

Jadranska cesta 25, 6280

2.7OnvoldoendeScore uit 96 reviews

Tegenvallende camping
Door Arie op 30-10-2024

We zijn vandaag, 30 oktober 2024 aangekomen op Adria Camping in Ankaran in Slovenië.
Mega grote camping die zich presenteert als het geven van 10% korting voor leden van o.a. ACSI. Lijkt mooi aanbod, maar de korting is alleen geldig op zone 3 (paars op de plattegrond) én uitsluitend bij sanitairgebouw 4. Zo te horen het enige geopende sanitairgebouw op deze mega camping.
Alle mannelijke bezoekers van het campinggedeelte, dus ook van de plekken in andere kleurzone's moeten het doen met 2 douches en 3 toiletten.
Vrijwel alle faciliteiten op de camping als zwembad zijn gesloten.
Gekozen voor de 2e zone, betalen we nu nog € 55,- voor 2 personen per nacht.
Nog 2 dagen en het is 1 november en dan deze prijs voor een lege camping en 2 douches en 3 toiletten? Voor dat geld zijn betere campings te vinden.
Arie uit Nederland

Vieze rumoerige camping.
Door Floor op 05-08-2024

Camping waar ik nooit meer naar terug zou gaan. Veel te duur voor wat je er voor krijgt… Kleine plekken, zonder afscheiding er tussen. Erg rumoerige camping, ook ‘s nachts. Camping is namelijk vrij toegankelijk voor daggasten. Iedereen loopt in en uit. Ons inziens weinig controle.
Verouderd sanitair, vaak ook vies. Na 22:00 uur koud douchen.
Je moet voor vele extra’s apart geld betalen; zoals bedje bij het zwembad, luchtkussen op het water, jumpyland.
Personeel rijdt erg hard over de camping.
Tevens ligt de camping naast een industrieterrein en drukke vrachtwagen.
Kortom wij hebben spijt dat we niet in het binnenland zijn gebleven!!!

Geen aanrader
Door Marieke op 02-08-2024

Op deze camping terecht gekomen na slecht weer in de noorden van Slovenië. Sanitair is smerig, oud en slecht onderhouden en heeft geen stopcontacten. Op de camping moet je overal extra voor betalen. Enige pluspunt is het mooie weer. Volgende keer wijk ik toch liever uit naar Italië of Kroatië. Prijs kwaliteit is niet zo best.

1 grote vieze bedoening
Door F.schut op 14-08-2023

Ik kampeer nu al een jaar of 10 maar heb nog nooit z'n vieze camping gezien als deze.
Op zich is het een leuke camping midden op een industrie gebied.
Maar de wc en doucheruimtes zijn zo vies dat ik zelfs een rat heb zien lopen.
Daar naast staat er al 3 dagen een blik bier op het randje van de douche en de sloten werken ook niet op de deuren.
Het stinkt naar pis.
Echt mensen ga hier niet naar toe.
Maar rij een stukje verder dan zit je in Kroatië en niet op een industriegebied.
Blij dat ik morgen weer weg ga.
Voor mij dus nooit en nooit meer naar deze camping.

Boek hier niet je vakantie, je wordt opgelicht
Door Kraak op 14-08-2023

Foto’s zien er mooi uit maar maakt verwachting totaal niet waar.
Sanitair is ouderwets, slecht onderhouden en werkt slecht. Daarnaast wordt sanitair ondermaats schoongemaakt. Personeel maakt onderling veel ruzie.
Veel last van geluid van de haven.
Animatie is zeer beperkt.
Camping is vooral voor lokals en lijkt op veredeld tentenkamp.
De XL plaatsen zijn Max 60 m2, dus daar kan je caravan/ vouwwagen net op.
Zwembad is zoutwater zwembad.
Voor alle extra services (jumpy land, ligbedden en Aquapark, moet je zeer veel extra bijbetalen.
Overal veel te weinig waar voor je geld. Deze camping voldoet totaal niet aan de verwachting.

Geen aanrader
Door naat op 17-09-2021

Herrie van haven heeft mij uit mijn slaap gehouden zelfs met oordoppen. Zwembad en nieuwe tent van vacans soleil was prima