Laagsteprijsgarantie

• Rivier: 7m

1620 route de Toulouse, 46350

5.8
MatigScore uit 4 reviews

Camping met potentie maar vreselijk sanitair
Door Familie uit Rosmalen op 07-08-2024

Super leuke camping maar VRESELIJK sanitair.
Wij hadden de eerdere recensies gelezen waar we altijd kijken naar hygiëne en schone sanitair, die leken goed. In praktijk is sanitair verouderd maar vooral sanitair bij het restaurant gedeelte (bovenaan de camping) is ronduit smerig. Wij gaan naar toiletgebouw onderaan de camping daar lijkt het nog enigszins schoon.
Restaurant is niet in beheer van camping en dus de gasten van restaurant maken ook gebruik van deze toiletten. Restaurant is prima maar beetje chaos
Camping heeft zoveel potentie dus is echt heel jammer! Superleuk zwembad en leuke lagune (beetje weinig schaduw daar maar echt leuk aangelegd).
De plekken van 80m2 zijn echt klein en alles is echt schuin dus flinke blokken meenemen om eea waterpas te zetten. Het beste is een premium plek te nemen (60 heeft het mooiste uitzicht). Wij adviseren nooit op plekken 35,35A-D te pakken, direct aan weg en bij vuilnis.

Fantastische camping (Sunelia Le Sequoia)
Door Alice op 25-06-2023

Geweldige camping, heeft nu nieuwe naam. We hebben met eigen caravan op een staanplaats met eigen sanitair gestaan. Sanitair op de plek is gloednieuw met een hele fijne douche/toilet/wastafel en een apart gedeelte met spoelbak en plank voor afwassen.
Supervriendelijk behulpzaam personeel. Een verwarmd zwembad (badwater) en een lagune onverwarmd waar je je op een tropisch eiland waant. Het uitzicht is geweldig.
Genoeg te doen in de omgeving. Het was in juni erg rustig op de camping, hoogseizoen moest nog beginnen.

Top vakantie!
Door Familie Aldenzee op 19-08-2022

Het was een 1 woord geweldig! Stacaravan schoon, zwembad en restaurant top! Vriendelijk personeel en er was genoeg te doen in de omgeving!
Animatie was ook leuk voor de kids ondanks dat alles in het Frans was deden onze kids gewoon mee. Verder was de muziek op de camping tot 23:00 uur. Daarna stil maar wij hebben dit niet als vervelend ervaren. Al met al een super fijne vakantie gehad!

Camping Le Sequoia

Een hele fijne vakantie bestemming.
Door Fam Hag op 09-08-2022

Ondanks de minimale reviews besloten naar deze camping af te reizen voor drie weken. De camping is perfect voor jonge kinderen, de onze 3 en 6 jaar hebben zich heel goed vermaakt in de speeltuin en het zwembad. De toiletgebouwen zijn iets gedateerd maar voldoen ruim aan de behoefte. Geen rijen voor de afwas of een douche. Er kan uitgebreid gegeten worden in het restaurant en de bakker werkt ook super, vandaag bestellen en morgen na 8:00 afhalen. De reviews die we zelf hebben gelezen hadden het vooral over harde muziek. Er was in onze beleving geen overlast 3/4 avonden in de week muziek tot +/- 23:00 waarvan 2 avonden live muziek een keer kinder disco/schuim party.
De supermarkt groot op +/- 15 min rijden van de camping. Heel veel bezienswaardigheden in de omgeving en mooie strandjes aan de Dordogne. Voor ons een geslaagde vakantie van 3 weken met onze caravan.