Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Alarcha Hotels & Resort
Ontdek de ultieme vakantiebestemming bij Alarcha Hotels & Resort, waar luxe en plezier samenkomen aan de schitterende kustlijn. Met zijn adembenemende zwembaden en privéstrand op slechts 200 meter afstand, biedt dit resort eindeloos waterplezier onder de stralende zon. Een paradijs waar elke dag een avontuur is.
De ligging
Alarcha Hotels & Resort bevindt zich in Manavgat, een pittoreske locatie die ideaal is voor familievakanties. Het resort ligt op een steenworp afstand van een prachtig zand-/kiezelstrand, slechts 200 meter lopen. Voor vakantiegangers die het lokale leven willen verkennen, ligt het centrum van Manavgat op ongeveer 110 km afstand, met winkelcentra binnen 10 km en uitgaansgelegenheden op 30 km afstand. Avonturiers kunnen het historische Aspendos Theater, op circa 60 km, bezoeken. Het resort is gemakkelijk bereikbaar, met de luchthaven Antalya op ongeveer 100 km afstand, hetgeen zorgt voor een soepele reis naar deze idyllische bestemming.
Alarcha Hotels & Resort blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten die ontspanning en plezier garanderen voor alle leeftijden. Centraal staat het indrukwekkende aquapark met 4 spannende waterglijbanen en twee zoetwaterzwembaden, exclusief voor vakantiegangers die verkoeling zoeken of plezier willen maken. Het resort beschikt ook over een prachtig zonneterras, ideaal voor wie wil genieten van de zon. Voor extra gemak zijn ligbedden, parasols en badhanddoeken bij het zwembad en op het strand inclusief, wat zorgeloze dagen aan het water garandeert. Verder biedt het resort diverse sport- en wellnessfaciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, watersporten, een hamam en sauna's. Een medische dienst, was-/strijkservice, en een autoverhuur zijn ook beschikbaar, evenals gratis WiFi in de openbare ruimtes voor een naadloos verbonden verblijf.
Bij Alarcha Hotels & Resort staat culinaire verwennerij centraal met een veelzijdig aanbod aan eetgelegenheden. Vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke maaltijden in een van de drie restaurants, variërend van buffetten met lokale en internationale gerechten tot à-la-carterestaurants gespecialiseerd in Italiaanse en Ottomaanse keuken, en een visrestaurant voor zeevruchtenspecialiteiten. Het All-Inclusive Ultra arrangement omvat buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, plus snacks, ijs, en middernachtsnacks. Drankjes zijn 24 uur per dag beschikbaar, inclusief een selectie van lokale en internationale alcoholische en alcoholvrije dranken. Met vier bars, waaronder een lobbybar, strandbar en zwembadbar, is er altijd een perfecte plek voor verfrissende drankjes en gezellige momenten.
Fietsverhuur en autoverhuurservices zijn beschikbaar voor vakantiegangers die de omgeving willen verkennen. Houd er rekening mee dat sommige diensten zoals de medische dienst en wasservice tegen betaling zijn. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 07600 Orensehir Mevkii, 07600 |
Website | Alarcha Hotels & Resort |
Alarcha Hotels & Resort
Wij zijn afgelopen week met een grote groep in het Alarcha hotel geweest. Wij komen hier nooit meer terug. Het personeel spreekt enkel Turks, is zeer onbeleefd en totaal niet service gericht. Het eten is koud en veelal niet gaar. Het enige dat warm was, was de salade die al veel te lang uit de koeling stond. Veel van onze mede hotelgasten zijn ziek geweest of keerden ziek terug naar Nederland. De openbare toiletten waren goor en stonken naar urine. Onze kamer keek uit op de vuilnisbelt van het hotel waar de ratten rondliepen. Elke ochtend werden wij rond 0630 gewekt door de vuilniswagen. Op ons balkon zitten was dan ook een No-Go. Verder heeft het hotel een luxe uitstraling en kun je heerlijk zitten bij het strandtentje. Maar Alarcha Hotel voor ons nooit meer.
Het was leuk om hier te zijn. prijs prestatiehotel. eten en drinken waren geweldig