Laagsteprijsgarantie
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.7

Activiteiten
    Onderkomen

Over La Vallée de la Sainte Baume

La Vallée de la Sainte Baume is een kleinschalig, ruim opgezet en luxueus park naast het pittoreske Nans les Pins. Er is een tennisbaan, speeltuin en gezamenlijk zwembad, maar ook keuze voor een privézwembad. Voor liefhebbers van rust en ruimte een geschikte camping. De omgeving is prachtig voor wandelingen en er is een naastgelegen golfbaan.

Vakantiegangers genieten volop van de rust en de prachtige omgeving van het park. Het aangelegde terrein met mooie tuinen, een privézwembad en een strandje geeft een gezellige sfeer. Het huis zelf is compleet en van alle gemakken voorzien, perfect voor ontspannen dagen in de zon of afkoelen in het eigen zwembad. Ze waarderen vooral de privacy, het rustige klimaat en de goede staat van het park. De tennisbaan, tafeltennistafel en het mooie aangelegde terrein maken het extra aantrekkelijk. Voor wie van rust houdt is deze plek echt een aanrader. Een paar vinden dat er wel meer activiteiten bij zouden mogen, maar dat neemt de positieve vibe niet weg. Zo’n plek geeft meteen die vakantiesmaak en brengt een glimlach op je gezicht.

• BBQ toegestaan

9.7
FenomenaalScore uit 40 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Heerlijk huis op een rustig park in mooie omgeving
Door Pieter-Jaap Tuin op 24-12-2025

Mooi vakantiepark in een mooie omgeving. Hier kom je echt voor je rust. Als je de drukte op wilt zoeken kan dit bij de mooie kustplaatsjes die max 45 min rijden zijn. Aix en Provence en Marseille zijn ook mooie wereldsteden in de omgeving waar je heerlijk kan slenteren / winkelen / terrasjes pakken. De natuur in de omgeving (Sainte Baume) is prachtig. Hier kan je heerlijk wandelen en fietsen / wielrennen. Nans les Pins is een pitoresk dorpje (circa 20 min lopen) met meerdere bakkers en een goede slager. Op zondag kan je hier op de markt heerlijke verse producten halen. Er zjn een paar restaurantjes waar je goed kan eten. Het huisje heeft alles wat je nodig hebt. Snel (glasvezel) internet waardoor het voor mij mogelijk was om op afstand te kunnen werken. De tuin is groot en is zo afgeschermd dat je voldoende privacy ervaart.

Perfect!
Door Heijdra op 21-11-2025

Fantastisch! Mooi en goed onderhouden.

Voor herhaling vatbaar
Door S.L. op 25-09-2025

Mooie omgeving. Het park mooi en heerlijk rustig veel privacy en een fantastisch eigen Zwembad. Geweldig genoten een echte aanrader voor mensen die van rust houden.

Prachtig park
Door Carolien op 21-08-2025

Super verzorgd park, mooi aangelegde tuin. Leuke tennisbaan, zwembad en tafeltennis tafel. Erg genoten. Er is geen knutselen voor hele kleine kinderen of animatieteam, maar voor ons was dit perfect. Onze jongste is 14.

Heerlijke vakantie!
Door Astrid op 10-08-2025

Wat een heerlijke vakantie in een prachtig huis met privezwembad. We hebben genoten! Zo compleet en van alle gemakken voorzien.
Het park zelf was ook erg goed onderhouden! Ontvangst hartelijk door José!
Kortom de 5 sterren zeker waard!

Een prachtig bungalowpark!
Door Leen Augustijn op 27-07-2025

Inmiddels zijn we hier voor de derde keer geweest en onze ervaringen zijn tot nu toe altijd heel goed. Rust, ruimte en alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig. Dat we een wat lager cijfer hebben gegeven m.b.t. de activiteiten komt doordat deze er beperkt zijn. Omdat we geen activiteitenmensen zijn zouden we dus eigenlijk een 10 moeten geven maar dat kan voor anderen een verkeerd beeld geven.