Laagsteprijsgarantie
6.2
VoldoendeScore uit

Over Le Val de L'Aisne

Ontdek het zonnige genieten bij Le Val de L'Aisne, een gezellige vakantieplek vlakbij het mooie Meer van Givet. Hier voel je direct de vakantiekriebel opkomen! Of je nu in een comfortabele lodge verblijft of buiten kunt genieten, je staat klaar voor een ontspannen avontuur. Dit wil je echt meemaken, zeker als je houdt van mooie natuur en rust.

De ligging

Le Val de L'Aisne ligt in Vlaanderen, vlakbij het charmante Meer van Givet. De omgeving is ideaal voor wie wil genieten van de serene natuur en het water. Je loopt zo naar het strand en fietst in een paar minuten naar de schilderachtige omgeving. Op korte afstand vind je gezellige dorpjes en leuke uitjes, perfect voor een dagje uit. De locatie voelt echt als een fijne plek om je vakantie mee te beginnen.

Bij Le Val de L'Aisne voel je je meteen thuis. De gezellige lodges en kampeerplekken bieden alle comfort voor een relaxte stay. Je kan er genieten van een prachtige tuin, een speelplek voor de kinderen en een fijne ontvangst met alles wat je nodig hebt. De faciliteiten maken je vakantie compleet: van een ruime plaats om te ontspannen tot de mogelijkheid om buiten te eten. Het hele verblijf ademt een warme en uitnodigende sfeer.

Je kunt lekker ontbijten met verse broodjes en andere smakelijke opties. 's Middags en 's avonds zijn er eenvoudige maar lekkere maaltijden, ideaal om lekker te genieten na een dag buiten. Of je nu buiten de tafel deelt of binnen op je gemak, er is altijd iets bij de hand. De sfeer is gezellig en ongedwongen, perfect om echt te relaxen en te genieten van de lokale smaken.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen door het seizoen, het weer of onderhoud veranderen. Zo ben je goed voorbereid en weet je precies waar je aan toe bent. Zo kun je volop genieten van je vakantie en hoef je nergens verrassingen te vrezen.

• BBQ toegestaan

6.2
VoldoendeScore uit 5 reviews

Redelijk
Door Antoinette Loonstra-Snijders op 17-08-2023

Ontvangst erg zakelijk maar duidelijk. Kampeerplek was prima en de stroomonderbreking werd snel opgelost. Camping op zich oogt netjes .
Minpunten zijn de zeer slechte tot geen verlichting op het park. En de schoonmaak in in het nieuwe sanitair gebouw werkelijk om te huilen. Er wordt " slechts" 1 x per dag schoongemaakt waarbij t enthousiasme (vh personeel) er niet bepaald van afstraalt. Je ziet de vervuiling opstapelen.
De omgeving is prachtig, maar fietsen is langs een drukke weg niet fijn. Dus voor vermaak er met de auto opuit

Eerste mooie kampeerervaring
Door Fam. Berghs op 12-08-2023

-vriendelijk en duidelijk onthaal
-achteraan campingplek met tent, mooie afgebakende groene plaats, klein probleempje met electriciteit werd snel opgelost door de eigenaar
-nr 345 rustig gelegen, uit de drukte van de camping maar jammer van de naastliggende gehorige weg!
-klein sanitair blok dichtbij en ook groot doucheblok op relatief korte wandelafstand, proper!
Douchekaart kort gebruikt, watertemperatuur veel te warm!
-heel mooie wandelomgeving ( wandelroute 8 vanaf de kerk, 12km aanrader, wel pittig)
-1xavond eten restaurant: lekkere pasta carbonara, 2 grote ballen in tomatensaus en luikse waren voor onze kinderen te droog, pizza margarita prima. Zeker betaalbaar, zowel drank, eten als afhaal ijsjes en frituur
-we misten een winkeltje op de camping, nu 1,5km verderop Spar, met auto, te voet naast een grote weg zonder wandelpad
-broodjesservice +
-beekje naast ons voor de afkoeling
Voor ons dik in orde en voor herhaling vatbaar!

Aandachtspunten hygiëne, controle en openingsuren
Door Sabina op 17-08-2022

Hoogseizoen. Mooie omgeving. Goed ingedeelde grote camping, vooral geënt op jaarplaatsen. Toeristische plaatsen omheind door een haag, voldoende ruim opgevat, weinig tot geen schaduw. Zakelijk-vriendelijke ontvangst. Goede uitvalsbasis
Onaangename ervaringen/aandachtspunten: 1) Nieuwe sanitaire gebouw bevat slechts 3 toiletten voor mannen en 4 urinoirs en slechts 3 toiletten voor vrouwen!! Ook amper 2 afwasbakken wat véél te weinig is voor zo'n grote camping. Hygiëne en controle sanitair: ruim onvoldoende tot ronduit smerig. Vooral bij toiletten en lavabo's problematisch. Sanitair wordt slechts 1x/dag gepoetst! Vuilnisbakjes nagenoeg niet aanwezig. 2) Standplaatsen: Nul controle op geluidsoverlast door mede kampeerders en achtergelaten materialen na vertrek. 3) Receptie is beperkt open, afvalparkje slechts 2 uren per dag in de voormiddag. 4) geen kleine winkel = auto nodig boodschappen
5) Geen onmiddellijke toegang bos/wandelpaden

We komen hier niet terug
Door Jan Postma op 11-06-2022

Deze camping stond voor de ACSI prijzen, maar we moesten
€ 58 betalen voor twee nachten in het laagseizoen, waarvan
€ 12.50 inschrijfkosten. Niet dat het niet waard is, maar om daarvoor op een voor campers bedoelde plek te staan was het wel een hoge prijs, terwijl hij voor € 18 op de site van ACSI stond. Deze is nu verwijdert van de site. Het personeel was kortaf, niet erg vriendelijk.

Prachtige omgeving en fijne camping
Door Iris op 10-05-2022

Fijne en nette camping! Wel wat puntjes die ik persoonlijk apart vind:
Voor de kaart om te douchen/wassen moet er €70 borg betaald worden, en voor een fiets €50. Gekke verhouding vind ik. De viswedstrijden worden op beide oevers gehouden ondanks dat er op de website staat dat als er een wedstrijd is die niet door de camping georganiseerd is dat deze op 1 oever gehouden wordt. We betalen best veel om te vissen en nu moest mijn vriend 2 weekenden aan de kop van de vijver vissen wat minder leuk is. €2 betalen voor een verplichte vuilniszak? Vreemd systeem. Mooie speeltuin maar er kon geen gebruik van gemaakt worden vanwege werkzaamheden. Nu waren er volgens mij ook niet veel kinderen op de camping. Stacaravan is prima. Miste alleen een gezellig lampje voor ‘s avonds. En omdat mn dochter kruipt heb ik bij aankomst nog gedweild en er kwam zwart van de vloer af.