Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Over Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

De ligging

Belangrijke opmerking: In verband met officiële beslissingen kunnen beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis voorkomen. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Beperkte mobiliteit: Houdt er rekening mee dat pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders aangegeven. Voor specifieke informatie over deze verzoeken, staan wij graag tot uw dienst. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• Buitenzwembad

Hogeweg 44, 4328 PG

6.6VoldoendeScore uit 74 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Matig
Door Hennie op 30-09-2023

Schoonmaak was slecht had beter gekund..als je kijkt wat je moet betalen is het duur betaald.

Mooi gelegen park, leuke huisjes, keuken niet leuk
Door Mies Kloeg op 14-04-2021

Heerlijk weer, leuke tuin, leuk huisje.
Keuken m.i. aan vervanging toe (nr55)
Vaatwasser hield ermee op, yoghurt bevroor in de koelkast 🤔erg oud gasstel. Ook was er geen tuintafel.
Vloer was vies, keuken niet echt schoon. Huis was schoner toen ik vertrok🙄

Niet meer naar dit park :(
Door ingrid op 24-09-2020

Het is een mooi park met aan de buitenkant mooi uitziende huisjes. Bij binnenkomst was het toch wel een tegenvaller. Het is nodig aan een renovatie toe en ziet er erg sober uit. Schoonmaak (vooral de keuken)was ook onder de maat vooral in deze tijd van Corona. Er hing een vieze geur in het huisje met name in het toilet. Wij hadden een huisje waar huisdieren in mogen dat wil nog niet zeggen dat het dan niet fris kan zijn. Ook een kleed op de grond in een huisdieren huisje is niet echt hygiënische ook de kussentjes op de bank vol met honden haren.
Verder is het park erg netjes en rustig en staan veel privé huisjes op het park.
Omgeving is erg leuk en veel te doen en te bezichtigen, gelukkig was het schitterend weer.
Wij zijn al in veel parken geweest van Landal en vonden dit toch wel een tegenvaller Qua huisje.

Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

mooie locatie maar geen privacy
Door Anita op 21-09-2019

Het parkje is mooi aangelegd, maar heel jammer dat de huizen zo dicht op elkaar gebouwd zijn, je ziet en hoort alles van de buren. Geen vrij gevoel. De schoonmaak kan ook veel beter, toilet stonk naar ammoniak en de keuken en met name het aanrechtblad was echt smerig. Dringend aan vernieuwing toe. Sfeerloze woonkamer. Wij komen hier niet meer terug.

Een keer genoeg
Door Hans op 19-09-2019

Huis sjofel onderhouden, schoonmaak onder de maat

Nooit meer
Door Denan van Dalen op 12-08-2019

Jongeren niet naargtoe gaan, wordt onterecht borg ingehouden. Ze vertellen je dat er vlekken zitten op de beeldschermen en vertellen je niet dat de bedlinnen in de gang moeten staan. Absoluut schandalig.