Laagsteprijsgarantie

MarinaPark Residentie Bloemendaal

Activiteiten
    Onderkomen

Over MarinaPark Residentie Bloemendaal

MarinaPark Residentie Bloemendaal is een oase van rust aan de kust, waar je kunt genieten van het beste van twee werelden: het strand en de bruisende stad. Dit vakantiepark biedt een unieke ervaring met moderne appartementen, een verwarmd buitenzwembad en een prachtige omgeving om te verkennen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, hier vind je het allemaal.

Lokatie en Omgeving

MarinaPark Residentie Bloemendaal ligt in het charmante Bloemendaal aan Zee, op slechts een steenworp afstand van het strand. Je kunt gemakkelijk te voet naar het strand wandelen en genieten van de zon, zee en het zand. De omgeving biedt ook tal van mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten door de prachtige duinen en bossen. Het bruisende centrum van Haarlem ligt op slechts 10 minuten rijden en Amsterdam is binnen 30 minuten bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Services en faciliteiten

MarinaPark Residentie Bloemendaal biedt een breed scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Neem een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad of ontspan op het zonneterras. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken. Het park beschikt ook over een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. Daarnaast is er een minimarkt voor je dagelijkse boodschappen. Op het park zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Barbecueën is toegestaan, maar alleen op de daarvoor aangewezen plekken en met een eigen barbecue. Er is een wasserette aanwezig waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Wi-Fi is beschikbaar in het hele park en is gratis. Fietsen kunnen gehuurd worden bij de receptie, zodat je de omgeving op een actieve manier kunt verkennen. De check-in tijd is vanaf 15:00 uur en de check-out tijd is uiterlijk 10:00 uur

Afstand vanaf Utrecht

MarinaPark Residentie Bloemendaal ligt op ongeveer 55 kilometer afstand van Utrecht, met de auto ben je er in ongeveer 45 minuten.

Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het gebruik van sommige faciliteiten. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Hoewel de reviews vooral kritisch zijn, blijven er ook kleine lichtpuntjes. Sommige vakantiegangers vinden het park een gezellige plek waar je op mooie dagen kunt genieten van de buitenlucht. De rustige omgeving en het warme zonnetje zorgen voor een fijne sfeer. Bij zonnig weer is wandelen of even zitten op een van de veldjes met oude caravans best verleidelijk. De natuur laat zich soms nog van haar mooie kant zien, en dat brengt een glimlach. En ondanks de chaos is er altijd een moment van rust te vinden, bijvoorbeeld tijdens een wandeling langs de waterkant of een korte pauze onder de bomen. Het is geen resort, maar juist die echte, ongedwongen sfeer maakt het blijven hangen in herinneringen.

17 Tweede Doodweg, 2114AP

Marinaparken in gebreke
Door R. Jeremic
Zoover Ontdekker
op 22-07-2026

Wat een aanfluiting dit park. Komje aan is de receptie onbemand. Een of andere verkoop makelaar stond ons te woord en verwees ons naar een 06 numme rop de deur geplakt. De villa moest nog schoongemaakt worden. Er liep een persoon met een glassex spuitbus voor de schoonmaak. Wat een bende daarbinnen. Hoe kun je zoiets verhuren voor zoveel geld. Schaam je Marineparken. Wij zijn direct vertrokken. Onze klachten konden wij niet eens kwijt. Er was niemand, ja de vrouw van de beheerder was er. Goed gedaan marinaparken. Hier hadden wij dus ook niets aan. Wij werden gek van het geluidsoverlast op het park door werkzaamheden. Tip: doe dit lekker in de winterperiode marinapark. Wij hebben het hoofdkantoor gebeld en natuurlijk niemand die je te woord staat. De geschiillen commissie is de oplossing werd ons verteld. Ja ja marinapark zo gaan we met onze klanten om.
Hier komen wij nooit meer terug en denk goed na voordat je hier boekt.

ZEER ONBESCHOFTE DAME IN DE RECEPTIE
Door Marian op 19-04-2026

ONBESCHOFT!! Afschuwelijke ervaring gehad op deze camping. Tijdens de boeking krijg je een kampeerplek toegewezen. Omdat we met een kindje van 3 jaar waren, informeerde ik tel. of er een mogelijkheid was voor een plek vlakbij de speeltuin. Vreselijk werd ik te woord gestaan, zij bepaalden wie waar kwam te staan en niet de klanten. Hoe ik het in mijn hoofd haalde dat te denken. Bij aankomst konden we gelijk naar onze gereserveerde plek gaan. Helaas stond daar al iemand! Dus naar de receptie, lang gewacht want de dame was heel langzaam aan het telefoneren. Ik vertelde dat er al iemand stond op K162 (onze plek)en vroeg of we op K164 konden gaan staan, deze was nog vrij. Weer een hele tirade, dat zij bepaalden. Ik moest maar naar plaats 500 gaan, buiten was een plattegrond en ik moest het daar maar uitzoeken waar het ergens was. Als ik nog iets durfde te zeggen, zou ze me van het terrein verwijderen. Op plaats 500 was echter geen stroom!

Zonde van je geld!
Door Karel op 20-03-2026

Tja, hoe kun je dit nou goed inschrijven. De parkeerplaats is overvol en de slagbomen hangen op half 11. Bij binnenkomst een bouwput. De huisjes die er neergezet worden zijn allemaal hetzelfde en zijn voor de een chique de angst oerlelijk. Aangelegde tuintjes die de natuur en alles wat daarbij hoort vakkundig verdrijven. De ontvangst is uiterst harteloos daar de beheerder nogal onvriendelijk is en geen stap harder wil lopen dan volgens hem nodig is. Het 'ultieme genieten' kan dan echt beginnen. Gezellig je tent neerzetten nat en oude stacaravan die duidelijk onbewoond en onbewoonbaar is. En verder kijk je naar de doorgaande weg van de camping aan. Het sanitair is zo oud dat je of door de vloer zakt of aangevallen wordt door schimmels en onkruid, zo fijn even een douche nemen. Voor wie van zwemmen houd raad ik aan om een wetsuit mee te nemen. Niet normaal hoe koud het water is! En dan betaal je ook nog de hoofdprijs...

Absoluut niet resort waardig.
Door Astrid op 08-06-2025

Sterk verouderde camping welke getransformeerd wordt naar een bungalowpark. Voor alles is wat te zeggen maar het ziet er nu niet als een resort uit. Overal verschillende veldjes met veel oude caravans/ rotzooi. Wij troffen ook sterk verouderd sanitair. Vieze toiletten, niet schoongemaakt in t pinksterweekend en ten slotte vanaf gistermiddag geen toiletpapier meer aanwezig.

Teleurgesteld
Door Familie op 23-05-2025

Blijkbaar familiecamping geweest welke is overgenomen door marinaparken. Wat ze vergeten te vermelden is dat det “resort” nog gebouwd moet worden. Bouwval en oogt ongezellig. Zal vast prachtig worden maar voor nu geen aanrader. Winkel permanent gesloten…dus geen vers ontbijtje

Een misser
Door F.Lammers op 18-05-2025

Winkel niet aanwezig
WiFi werkt totaal niet ,geen internet
Strand op steenworp afstand, 15 km
Een grote bouwplaats