Laagsteprijsgarantie

9.8
FenomenaalScore uit 4 reviews

Geweldig!
Door Marike op 10-06-2024

Met de hele familie een weekend hier geweest. Het was geweldig met mooi weer en 70 blije gezichten. Prachtige tenten vlakbij de zee.

Heerlijke vakantieplek!
Door Tessa op 16-08-2023

Een lang weekend verbleven op Sahara stay. Een fijne, gezellige en rustgevende plek om te genieten en ontspannen. De tenten zien er mooi uit met luxe inrichting. Voorzien van onverwachte extra's als een welkomsthapje en een telefoontje met informatie voor aanvang van het verblijf. Ruime en overdekte veranda waar je heerlijk buiten kunt zitten.
Tot slot surflessen gevolgd bij de dutch surf academy. Een aanrader voor een sportieve en leuke toevoeging aan het verblijf.
Al met al een heerlijk weekend gehad, absoluut een aanrader!

Ook voor luxe paarden een fijn verblijf
Door Fam. vd Brink op 08-08-2023

Door de jaren heen zijn wij redelijk verwend betreft vakanties. Nu we volgend jaar aan de bouwvakvakantie vast zitten, hebben we onderzocht of een Glamping iets voor ons gezin is. Dat is het zeker. Tuurlijk was het even wennen dat we geluid om te tent hoorden en het licht in de tent wordt s morgens. Maar dat mocht de pret niet drukken. En wat heerlijk om het gevoel van kamperen te ervaren met de luxe van een eigen wc, douche, keuken en grote koelkast. Heerlijk gelegen bij de zee. Ook het vakantiepark Rustenburg ligt op loop afstand waar de kids ook nog kunnen spelen en ieder heerlijk kan eten. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar. De Glamping Sahara Stay heeft me weer doen herinneren aan hoe fijn het is om in slaap te vallen met het geluid van regen op de tent.

Echt top!
Door Lars op 08-08-2023

Ondanks het stormachtige weer erg genoten van ons weekendje op Sahara Stay. Allemaal leuke extra's zoals livemuziek, een welkomsthapje in Oosterse stijl en koffiebonnen voor een dichtbijzijnd restaurant. Ook een aanrader om surfles te volgen bij de Dutch surf academy.