Laagsteprijsgarantie
9.6
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.6

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Serry Beach Resort

Bij Serry Beach Resort voel je meteen die vrolijke vakantiekriebel. Dit stralende hotel ligt direct in het centrum van Hurghada en biedt een privé zandstrand waar je zo je slippers uit kunt schoppen. Of je nu wil ontspannen op je balkon met uitzicht op zee of genieten van de gezellige sfeer, hier weet je straks niet waar je moet beginnen. Een perfecte plek voor herinneringen die blijven!

De ligging

Serry Beach Resort ligt heel centraal in Hurghada, binnen handbereik van leuke bars, restaurants en winkels op slechts 100 meter afstand. Je wandelt zo het zandstrand op, dat op je wacht met ligstoelen en parasols. De luchthaven is maar 6 km verder, en met een transferbusje ben je snel hier. De omgeving nodigt uit tot genieten van de zoutgeur, de warme zon op je huid en wat verfrissende duik in het heldere water. Deze plek brengt je echt in vakantie-idee, klaar voor leuke avonturen en relaxed genieten.

Als je aankomt, voel je je meteen welkom in dit kleurrijke vakantiecomplex. Het vriendelijke meertalige personeel helpt je vlot bij de check-in, en in de lobby kun je even relaxen. Het resort is compleet met faciliteiten zoals een opgeruimde bagagedepot, kluisjes, een wisselkantoor en gratis Wi-Fi. Rolstoelvriendelijke kamers, een mooie tuin, een speelse speeltuin en uitgebreide winkels maken je verblijf extra makkelijk en leuk. Voor ontspanning is er een zwembadcomplex met glijbanen, whirlpool en zonneterras met ligbedden. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven met tennis, watersporten, yoga en fitness. En voor ultieme ontspanning biedt het spa- en wellnesscentrum massages, sauna, hamam en stoombad. Overdag geniet je van live muziek en avondshows, terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de miniclub of op de speeltuin. Een verblijf hier voelt als thuis, maar dan met die heerlijke vakantiesfeer.

Voor een glimlach op je gezicht zorgt het eten en drinken hier zeker. Je kunt aanschuiven in het restaurant, genieten van een kopje koffie in het koffiehuis of relaxen in een van de drie bars. Het resort biedt halfpension en all-inclusive opties, waarbij je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner in verschillende buffetrestaurants. Verse broodjes bij het ontbijt en smakelijke warme gerechten zorgen voor een fijn begin van je dag. Tijdens de dag staan snacks en verfrissende drankjes klaar, inclusief lokale en geïmporteerde bieren en wijnen. Je hoeft nergens naar te zoeken, want alles is goed geregeld – echt genieten van lekker eten en drinken met het zand onder je voeten en de zon in je gezicht.

Je hebt hier een goede basis voor je vakantie, maar let op dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn. Die moet je ter plekke betalen. Sommige faciliteiten, zoals bepaalde watersporten of massages, zijn mogelijk tegen betaling of afhankelijk van het seizoen en de bezetting. Het hotel biedt veel comfort en service, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zo ga je goed voorbereid op pad en kun je volop genieten van je ontspannen verblijf. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Vakantiegangers genieten volop van het Serry Hotel in Egypte. Het resort straalt een gezellige en luxe sfeer uit, met een prachtig uitziend hotel, een stralend zwembad en een privéstrand. Iedereen is enthousiast over de lekkere, gevarieerde eetmomenten, vooral het uitgebreide ontbijt en de smakelijke lunch en diner. De vriendelijke en behulpzame medewerkers zorgen dat je je meteen thuis voelt, en de persoonlijke aandacht wordt erg gewaardeerd. Het rooftop terrace biedt een prachtig uitzicht en goede entertainment, terwijl de ontspanningsmomenten bij het zwembad en op het strand voor veel plezier zorgen. Weliswaar is niet alles perfect, maar de locatie, de lay-out en de sfeer maken het een herinnering om te koesteren. Een echte aanrader voor wie wil genieten van zon, zee en gezelligheid.

• 24-uurs receptie

1 1 Mohamed said st., 84511
Website

9.6
FenomenaalScore uit 27 reviews

Geweldig resort met excellente service!
Door Paul op 05-11-2025

Het resort is fenomenaal. Bij het zwembad en privéstrand is er een handoekken service. Maar sta wel vroeg op want ook hier worden bedjes vanaf 6.30 al gereserveerd.
Enorme keuze aan het buffet. Iedere dag andere keuze en we hebben de hele week een verschillende dingen op het menu gehad. En zijn ook verschillende a la carte restaurants waar je gebruik van kan maken. (1 keer in all-in, maar mogelijkheid bestaat om een upgrade te kopen).
Veel entertainment, voornamelijk bij het rooftop terrace waar je ook een mooi uitzicht hebt op het complex en strand/zee. Enige minpunt is de slangen show. Er worden in Egypte nog steeds dieren voor entertainment gebruikt.
In Hurghada zelf is overdag niet zo veel te doen. 's Avonds iets meer, maar vooral de gebruikelijke winkels met rommel en nep merkkleding.
Al met al, geweldig resort met excellente service.

Top vakantie!
Door Anouk op 18-09-2024

Het hotel is prachtig en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Ook het zwembad en strand (+ ligbedden) zijn fijn en de kamers zijn ruim en modern ingericht. Het ontbijt is heerlijk, de keuze is reuze en alles smaakt super lekker en is vers. Ook de lunch en diner zijn qua smaken lekker, maar minder uitgebreid en gevarieerd.
Verder vind ik een zeer positief punt dat het personeel vriendelijk en behulpzaam is en gewoonweg altijd voor je klaar staat. Bij het zwembad wordt het drinken naar je toegebracht en komen ze langs met lekkere hapjes. Sommige barmannen (Michael!) weten zelfs na een paar dagen precies wat je savonds wil drinken en maken even een praatje, goed bezig!
Wat wij persoonlijk jammer vonden is dat de muziek bij het zwembad overdag alleen maar Arabische muziek was. Wij weten dat je in een Arabisch land bent, maar soms is het ook leuk om wat bekende liedjes tussendoor te horen, aangezien de muziek wel lekker hard staat.

De beste vakantie ooit!
Door Daniëlle op 27-08-2024

We zijn vandaag net teruggekomen van een geweldige vakantie in Egypte in het Serry Hotel. Na deze ervaring weten we al dat we volgend jaar weer terug zullen komen! Het personeel is ongelooflijk (Sameh en iemand aan de linkerkant van het zwembad), ze zorgen voor al je wensen. Het eten is heerlijk en de locatie is absoluut adembenemend! Als je van luxe houdt, ga dan naar het Serry Hotel in Egypte!
Syni was ook fantastisch en stond altijd klaar om al onze vragen te beantwoorden, zelfs na ons terugkeer naar Nederland bleef ze in contact. Ze checken regelmatig of alles naar wens is of of er iets verbeterd kan worden.
We gaan zo snel mogelijk weer boeken!
Daniëlle
Chris
Hailley
Jayden

Heerlijke vakantie
Door Raisa op 24-08-2024

Serry Beach is echt over het algemeen goed. Eten is goed. Hygiëne is goed. Service is heel goed, behalve met de handdoeken voor het zwemmen. Problemen met de laundry. We willen Syni bedanken voor haar uitstekende zorg i.v.m. de laundry en gastvrijheid. Haar hulp en persoonlijke benadering maakten ons verblijf extra goed. Ook de leuke taart voor onze anniversary wordt zeker gewaardeerd! Wifi is helaas niet zo goed. Het hotel is nog niet volledig open (geen eigen spa, gym, shops) en heeft wat kinderziektes, vandaar ook iets lager cijfer voor prijs/kwaliteit maar zou het zeker aanraden!

Fantastische ervaring
Door Daniëlle op 21-08-2024

Vertaal in het Engels
Wij zijn vandaag teruggekomen van een fantastische vakantie in Egypte bij hotel Serry. Na deze ervaring weten wij nu al dat we hier volgend jaar weer terugkomen! Het personeel is geweldig (Sameh en iemand aan de linkerkant van het zwembad) je wordt op je wenken
bediend. Het eten is heerlijk en de ligging is zo ontzettend mooi! Wie van luxe houdt ga naar Egypte Serry hotel!
Ook Sani was fantastisch en stond klaar voor al onze vragen, zij onderhield contact met ons zelfs toen we weer in Nederland arriveerden. Regelmatig wordt er gevraagd of alles naar wens is of dat er dingen beter kunnen.
Wij gaan zo snel mogelijk weer boeken!
Daniëlle
Chris
Hailley
Jayden

Super !
Door Ahmedtaher op 21-08-2024

Отдыхаем с сыном в отеле Serry , все отлично . Хочу ответить сервис тоже на хорошем уровне . Так же отмечаю отличного сотрудника
Ahmedtaher очень внимательный и культурный сотрудник. Сейчас редко можно увидеть высокий уровень сотрудников и сервис. Спасибо большое. Пусть начальство обязательно присматривается и бережет таких профессионалов !