Laagsteprijsgarantie
7.3
GoedScore uit

• Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Senza Garden Holiday Club

Bij Senza Garden Holiday Club ervaar je de ultieme strandvakantie. Stel je voor: lekker genieten van de warme zon, zwemmen in drie buitenzwembaden, en je 's ochtends direct bij het strand voelen. Dit gezellige hotel ligt op nog geen 3 km van het centrum van Konakli, perfect voor ontspanning en avontuur. Dit wil je écht meemaken!

De ligging

Senza Garden Holiday Club ligt in Konakli, op ongeveer 3 km van het bruisende centrum. De locatie is ideaal voor wie wil genieten van zon, zee en rust, maar ook de levendigheid van de omgeving wil opzoeken. Vanuit het hotel loop je zo naar het strand, waar je je slippers uit kunt doen en de zoutige zeelucht inademen.

Wanneer je bij Senza Garden Holiday Club binnenstapt, voel je meteen dat je hier echt tot rust komt. Het hotel met kleurrijke tuin en gezellige speelhoek voor de kleintjes is een oase van comfort. Je verblijft in een ruime kamer met balkon, airconditioning en de mogelijkheid om ook je eigen privézwembad te hebben. De faciliteiten zoals drie zwembaden, waterglijbanen, wellness met sauna en hamam, en een fitnessruimte maken je vakantie compleet. Maar het echte pluspunt? Het vriendelijke personeel dat je overal helpt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Een autoverhuur, een supermarkt, en winkels op het terrein zorgen dat je je nergens zorgen over maakt. Echt een fijne plek om te ontspannen en plezier te maken!

Bij Senza Garden Holiday Club kun je genieten van allerlei lekkere eetmogelijkheden. Er zijn drie restaurants die zorgen voor afwisselend eten, van ontbijtbuffet tot gezellige avondeen. Verse broodjes bij het ontbijt, smakelijke snacks in de middag, en maaltijden met veel keuze in de avond. Daarnaast is er een strandbar waar je verfrissende drankjes drinkt met uitzicht op zee. Het hele dag door kun je genieten van een ontspannen sfeer en lekker eten, precies zoals je dat graag hebt op vakantie.

Let erop dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen; deze betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals massages of de spa, kosten extra en kunnen vanwege het seizoen of onderhoud gesloten zijn. Je kunt altijd met een gerust hart je vakantie plannen, want het personeel en de faciliteiten zorgen dat je je meteen thuis voelt. Zo ga je voorbereid en vol zin op avontuur!

Hoewel het hotel wat verouderd en simpel is, genieten vakantiegangers van het mooie uitzicht over de zee dat de sfeer echt zonnig maakt. Het resort ligt op een gezellige plek met veel bergen, wat voor een rustige en afgezonderde vibe zorgt. Het personeel wordt vaak als vriendelijk beschreven, wat bijdraagt aan een ontspannen vakantiegevoel. Rijdend met de bus word je snel naar het strand en het zwembad gebracht, waardoor je makkelijk kunt genieten van de zon en het zand. De locatie en de sfeer maken dat je makkelijk een herinnering aan een gezellige, zonnige dag kunt maken. Ondertussen voel je de warme zon op je huid en ruik je de geur van de zee, waardoor je die vakantiekriebel lekker voelt.

• 24-uurs receptie

GoedScore uit 23 reviews

Slechte recensie zoover
Door Amanda
op 02-11-2025

Het hotel was prima, maar de reisorganisatie zoover is vreselijk.. wij krijgen helaas te horen dat het hotel eerder dicht ging dus we moesten voor de laatste dag verplaatsen naar een ander hotel.. ik snap dat dit overmacht is en dat zoover hier niks aan kan doen maar de manier waarop ze met klanten omgaan, zeker wel..
Ik zal niet het hele verhaal kunnen schrijven maar
In het kort.. zaterdag, zondag en maandag de gehele dag aan de telefoon gezeten met zoover..
Wordt niet teruggebeld, contine zelf overal achteraan bellen.. de manier waarop ze je te woord staan is echt bizar onvriendelijk.. je krijgt een noodnummer, dit is een callcenter die alleen meldingen kan maken en zoover pakt het dan binnen kantoortijden op.. in geval van nood heb je hier dus helemaal niks aan..
Zoover heeft er voor gezorgd dat onze vakantie verpest is..

Horror hotel ! Alles vies en stuk
Door Lef12 op 01-11-2025

Horrorhotel – en dat is niet overdreven!”
Wij dachten eerlijk gezegd dat de slechte reviews overdreven waren, maar helaas klopt alles.
Het hotel is vies, kapot en zwaar verouderd.
• Zwembad: Tegels liggen eruit, het water is vies en wordt duidelijk niet schoongemaakt. De matten voor de ligbedden zijn oud, vies en zelfs beschimmeld.
• Hygiëne algemeen: Alles — van het restaurant tot de tosti-ijzers, grill, borden, tafels en koffieautomaten — is ronduit smerig.
• Servies en bekers: Je krijgt dunne wegwerpplastic bekers; niet prettig, maar eigenlijk nog het minst erge gezien de slechte hygiëne.
• Sanitair: De wc’s worden niet schoongemaakt, je loopt letterlijk in de urine. Het voelt alsof je een kroeg binnenloopt na een avond stappen.
• Veiligheid: Gaten in de vloer bij het zwembad en brandblussers die al jaren over de keuringsdatum zijn. Dit is echt zorgwekkend.
Misschien is dit officieel een 1 sterrenhotel, maar zelfs dat is te veel

Snel renoveren!
Door Rene
op 08-10-2025

Onze kamer was erg verouderd en aan renovatie toe, de technische dienst heeft wel vlot een aantal zaken op de 1e en 2e dag verholpen maar eigenlijk kunnen deze kamers niet meer.
Het eten was goed, maar dat we smorgens voor vertrek om half 8 nergens iets te eten of een kopie koffie konden krijgen vinden we gewoon raar.
Algemene indruk is dat er flink geïnvesteerd moet worden en dat de 5 sterren aanduiding niet terecht is.
We hebben gevraagd om een andere kamer maar dit bleek niet mogelijk.
Een financiële tegemoetkoming was terecht geweest, in plaats daarvan moesten we bijbetalen voor een kluisje en WiFi.

Hotel
Door Bronk
op 20-09-2025

Het hotel is niet te doen met een buggy. Alles bestaat uit bergen en trappen.
Alles is oud en aan renovatie toe. De bedden zijn ontzettend hard, de veren kan je tellen wanneer je er op ligt.
Het eten is matig, wel genoeg keus.
De kamer had wel een ontzettend mooi uitzicht over de zee. Dit maakt dan wel wat goed.
Je kan het beste bij het strand zitten, daar was het schoner en iets nieuwer
Al met al is dit hotel niet wat je gewend bent of verwacht in Turkije

Goed resort
Door Mini op 19-09-2025

Goed, leuk resort, vriendelijk personeel.
Wel veel bergen maar rijd netjes een bus rond die je naar zwembad en strand brengt

viel tegen// niet voor herhaling vatbaar
Door Familie op 01-09-2025

We zijn hier geweest.. op het eerste zicht zag het er prima uit.. later kwamen we erachter dat er niet altijd goed werd schoongemaakt. veel viezigheid langs het zwembad, vieze gladde vloeren hebben veel mensen onderuit zien gaan.. eten heel eentonig (wat er in de middag stond was er in de avond ook), haren in de yoghurt.. vieze borden en bestek.. ben zelfs nog ziek geweest met mijn dochter.. je loopt je helemaal verloren en voor alles willen ze fooi.. bij aankomst een hele chagrijnige man achter de receptie, voelden ons niet echt welkom, wifi moet je voor betalen.. 28 euro voor 10 dgn.. in de avond worden er al handdoeken neergelegd waardoor als je wat later bent je dus geen plek hebt.. het animatie team is heel erg gericht op de dames.. kinderen mogen nergens aan mee doen.. de glijbanen zijn ook maar saai.. en op bepaalde tijden geopend.
kortom niet voor herhaling vatbaar!

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Senza Garden Holiday Club te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Senza Garden Holiday Club bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Senza Garden Holiday Club. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Senza Garden Holiday Club. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.

Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.

Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.

Meer informatie vind je hier: