La Pirogue Resort & Spa

We hebben de beste aanbieders voor La Pirogue Resort & Spa voor je op een rij gezet:
Over La Pirogue Resort & Spa
Duik in het ultieme vakantiegevoel bij La Pirogue Resort & Spa, waar het sprankelende zwembad en het uitnodigende zandstrand voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Laat je betoveren door de tropische tuinen, geniet van de warme gastvrijheid en ontdek de charme van dit paradijselijke resort.
De Ligging
La Pirogue Resort & Spa ligt in de serene omgeving van Flic en Flac, op slechts een steenworp afstand van de kristalheldere wateren en het fijne zand van het strand. Het centrum van Flic en Flac, met zijn gezellige sfeer en lokale bezienswaardigheden, is gemakkelijk te bereiken op ongeveer 150 meter afstand. Voor de avontuurlijke vakantiegangers liggen de bruisende stad Port Louis en het pittoreske Tamarin Falls op respectievelijk 20 km en 20 km afstand, perfect voor daguitstapjes. Het resort is ook gunstig gelegen voor golfliefhebbers met de Tamarina Golf Club in de nabijheid. De luchthaven is ongeveer 46 km verwijderd, waardoor de reis naar en van het resort zorgeloos verloopt.
La Pirogue Resort & Spa verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten om van te genieten, waaronder een adembenemend zwembadcomplex. Het resort biedt een zoet- en zoutwater zwembad, met een apart kinderbad en een zwembadbar, omringd door een zonneterras met comfortabele ligstoelen en parasols, ideaal voor ontspanning of plezier. De vakantiegangers kunnen zich onderdompelen in de tropische tuin, ontspannen in het bubbelbad of actief blijven met de beschikbare sportfaciliteiten zoals tennis, golf, en watersporten. Daarnaast biedt het resort een fitnesscentrum, een wellnesscentrum voor verwenmomenten, en diverse eetgelegenheden en bars voor culinaire verwennerij.
Bij La Pirogue Resort & Spa kunnen vakantiegangers kiezen uit diverse eet- en drinkgelegenheden die aan ieders smaak voldoen. Het resort beschikt over drie restaurants, waaronder een buffetrestaurant, een à-la-carterestaurant/strandrestaurant en een à-la-carterestaurant met Creoolse en regionale keuken. Voor een ontspannen drankje zijn er drie bars, waaronder een uitnodigende strandbar. Vakantiegangers die kiezen voor een all-inclusive verblijf genieten van een uitgebreid aanbod, inclusief buffetmaaltijden, snacks, en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Live cooking en themabuffetten zorgen voor een extra bijzondere culinaire ervaring.
Vakantiegangers die het La Pirogue Resort & Spa bezoeken, zullen merken dat het resort rolstoelvriendelijke faciliteiten en kamers biedt, waardoor het een toegankelijke vakantiebestemming is. Het is belangrijk om te weten dat voor het diner in de restaurants een kledingvoorschrift geldt. Betalingen kunnen gemakkelijk worden verricht met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
Dinerclub
Stadscentrum: 150m
Adresgegevens | Wolmar Coastal Rd, 90521 |
La Pirogue Resort & Spa
We hebben 8 dagen mogen verblijven in dit hotel. De ligging is fantastisch, direct aan het witte poederstrand met uitzicht op het turqiose water, precies zoals het hoort! Het water is lekker warm en kraakhelder. Het zwembad water is wat frisser maar heerlijk om in te zwemmen! Zowel voor als achter het rif zijn kleurrijke vissen te vinden. Achter het rif is het koraal erg mooi! Het hotel bied dagelijks gratis snorkel tours aan, maak hier zeker gebruik van! Ook kun je vanaf het strand voldoende snorkelen op eigen initiatief. De kamers zijn romantisch en privé ingericht op het grote terrein. De schoonmaak is erg netjes en dit vind je over het hele resort ook terug. De bediening is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je echt op vakantie. Het eten is dagelijks gevarieerd en goed, ook zijn de koude gerechten koud en de warmen warm, zoals het hoort. Huur voor 1 a 2 dagen een auto en je kunt de rest van het eiland verkennen . Top!
Een prachtig hotel met veel luxe en een hoog service niveau! Wij verbleven in een superior kamer dicht aan het strand, de kamers zijn super schoon alleen is de badkamer misschien wat gedateerd in vergelijking met de rest van het hotel. De all inclusieve formule is erg goed en het eten voortreffelijk en zeer gevarieerd. Tijdens het verblijf mag er gebruik gemaakt worden van het naastgelegen sugar beach hotel wat een zeer goed restaurant heeft (tides restaurant)! De aangeboden excursies zijn erg goed verzorgd en wij zijn dan ook bijna elke dag wezen snorkelen. In juni is het erg rustig in het hotel wat wij als zeer prettig ervaren de temperatuur is prima, wij komen hier graag terug ondanks dat dit niet de meest voordelige vakantie plek is geweest!
Dit is zeker een stijlvolle aanrader. Met de meeste zorg voor fijne keuken, presentatie, animaties, verschillende shows, kraaknette bungalows. MEt een prachtig strand. Het personeel is zeer vriendelijk. Absoluut een must do in Mauritius.

La Pirogue Resort & Spa
Prachtig resort met een mooie rustige ligging net buiten het plaatsje Flic and Flac. Niets is het personeel te veel en je wordt zoveel mogelijk in de watten gelegd door de vriendelijke mensen. Eten is heerlijk en gevarieerd.
Een aanrader voor mensen met kinderen omdat niet alle hotels in mauritius kindvriendelijk zijn. Prachtige sfeer door de manier waarop dit gebouwd is.
Heerlijk eten , bediening en service zeer vriendelijk, correct en goed.
Al inclusive vonden wij niet nodig omdat we geen grote eters zijn en de prijzen van het hotel niet extreem duur waren.
we waren in okt 2005 en dec 2008 in la pirogue. blijf een van onze favourieten!!