RIU Tikida Dunas

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over RIU Tikida Dunas
Duik in de ontspannen sfeer van RIU Tikida Dunas, waar de zonovergoten dagen aan het zwembad en de ongerepte stranden centraal staan. Met zijn directe ligging aan het zandstrand en een keur aan zwembaden is dit hotel de ultieme uitvalsbasis voor zowel de zonneaanbidders als de waterliefhebbers. Laat je meeslepen door de gastvrije en moderne faciliteiten die een perfecte mix vormen tussen activiteit en ontspanning.
De ligging
RIU Tikida Dunas ligt op een ideale locatie voor een veelzijdige vakantie in Agadir. Het hotel bevindt zich direct bij de strandboulevard, waardoor je in enkele stappen op het prachtige zandstrand staat. Voor wie de omgeving wil verkennen, ligt het centrum van Agadir op slechts 1 km afstand, met tal van winkelmogelijkheden en restaurants binnen handbereik (500 m tot 1 km). Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Golf Du Soleil, slechts 9 km verderop. De luchthaven Al Massira International Airport (AGA) is gemakkelijk te bereiken, op ongeveer 25 km afstand, met beschikbaarheid van een shuttleservice tegen betaling.
RIU Tikida Dunas verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten, gericht op zowel comfort als vermaak. Met in totaal 406 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en vier bijgebouwen, biedt het hotel ruime accommodatieopties. Het hotel schittert vooral met zijn drie zwembaden, waar je kunt kiezen tussen verkoeling zoeken of baantjes trekken in het verwarmde water. Rondom de zwembaden staan Balinese ligbedden en parasols klaar voor ultieme ontspanning onder de Marokkaanse zon. Voor de actievere vakantiegangers is er een fitnessruimte, en verschillende sporten zoals tennis en beachvolleybal zijn inclusief. Het hotel biedt ook een diversiteit aan eetgelegenheden en bars, en voor extra gemak is er WiFi beschikbaar in het hele gebouw.
Bij RIU Tikida Dunas genieten vakantiegangers van een uitgebreid all-inclusive arrangement, waarmee een breed scala aan eet- en drinkmogelijkheden wordt geboden. Het hotel herbergt vier restaurants, variërend van buffetrestaurant 'L'Agadir' met zijn dagelijkse themabuffetten tot 'Kaori' waar je kunt genieten van Aziatische keuken. Of je nu de voorkeur geeft aan continentale ontbijtbuffetten, uitgebreide lunchbuffetten of smaakvolle diners, hier is aan alles gedacht. Daarnaast zijn er vijf bars verspreid over het hotel, inclusief een zwembadbar en een loungebar, waar geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 10:00 tot 23:00 uur worden geserveerd.
Betaalmethoden zoals Visa en MasterCard worden in RIU Tikida Dunas geaccepteerd, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om te betalen voor extra diensten. Het hotel biedt ook een scala aan activiteiten en diensten die mogelijk tegen betaling zijn, waaronder een wellnesscentrum, sportfaciliteiten en speciale maaltijdverzoeken. Het is goed om te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Kinderopvang
E-mailadres | |
Adresgegevens | 901 Chemin des Dunes B.P. 901, 80000 |
Website |
RIU Tikida Dunas
Positief : ruime kamers . Mooie zwembaden . Vriendelijk personeel . ‘s ochtends en ‘s middags heel lekker eten . Vriendelijke animatie en niet opdringerig . Goede coctails
Negatief ; rond zwembad overal mieren en vogel poep. Geen enkele keer zien poetsen rond zwembad veel tegels stuk. Ook mieren in onze kamer. ‘s avonds eten beperkter . Schimmel in de badkamer .
Voor ons geen 2de keer . Niet Riu waardig
Officieel 4 sterren naar ons inziend 3, op zich een prima hotel op een goede locatie maar ook zeker niet meer dan dat.
Kamer zeezicht
Nette kamer echter wel enig zins gedateerd, bedden vrij hard en kort, schuifpui was bij ons kapot ging heel zwaar is tijdens ons verblijf overigens wel gerepareerd tot acceptabel functioneren. Badkamer prima maar ook gedateerd. Tv goed vooral zenders vooral ingesteld op Duitse en Franse gasten.
Wifi
Dit vonden wij een groot minpunt, op de receptie na is die
Wifi op het gehele resort echt heel slecht en wordt de verbinding continu verbroken. Ook in de restaurants is er geen acceptabele verbinding mogelijk dus even een filmpje opzetten voor de kleine word een lastig verhaal.
All inclusive formule
Elke dag gevarieerd aanbod van een redelijk goede kwaliteit zowel vlees vis als vegetarisch voor ieder wat wils. Plaatselijke alcoholische dranken, geen import alcohol.
Animatie zeer aanwezig.
Mooi resort alleen bedden hard en eten is heel droog en niet veel keuze. Wij zijn eerder naar huis gegaan omdat Agadir echt verschrikkelijk saai is. Hotel zou moeten werken aan het eten en de bedden.

RIU Tikida Dunas
Een topverblijf gehad van 3 tot 10 okt. Gastvrijheid, vriendelijkheid, eten en drank , hygiene , alles in de overtreffende trap, er viel absoluut niets af te keuren, eerste maal in Agadir en ze zullen ons zeker terugzien.Wie hier niet tevreden is blijft best thuis. Onze dank voor de geweldige gastvrijheid!
Voor de 3de keer naar dit hotel en het was altijd fantastisch maar deze keer was het a holiday from hell !
Geen service, maaltijden echt niet goed (aangebrand, uitgebakken, geen smaak)
3 x werkte onze sleutel van de kamer niet en daar sta je dan met je man in zijn rolstoel.Kamer gevraagd op gelijkvloers en kregen een met trappen.
Tijdens lunch krijg je wijn in een plastiek beker !
Badlakens worden niet omgewisseld (je krijgt een kaartje voor de volgende dag).
Het management beneden alle peil ! Mijn man belandde in het ziekenhuis en niet 1x hebben ze gevraagd hoe het was.
Tijdens dinner stonden ze te roepen naar elkaar en met hun telefoons in aanslag !
Geen asbakken beschikbaar zodat we bijgevolg er ene gekocht hebben en overal mee naartoe namen (in de rokersruimtes).
Glazen bleven 3 dagen na elkaar op het terras staan.
Zwembad niet verwarmd.
Nooit meer !
het eten en het resort was perfect .wat niet goed is dat er geld gegeven word aan personeel om in de morgen bedjes te reserveren d.m.v een handdoek erop te leggen als je daar wel gaat liggen sturen ze je gewoon weg.

- € 750
Riad Ambre Et Epices
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 851
Be Live Collection Marrakech