Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Acanthus Cennet Barut Collection
Ontdek de ultieme vakantie-ervaring bij Barut Acanthus & Cennet, waar luxe en comfort samenkomen. Dit resort, direct aan het zandstrand gelegen, biedt een ongeëvenaarde strandervaring met prachtige zwembaden om in te ontspannen. Hier geniet je van zon, zee en ontspanning in een setting die ontworpen is om elke vakantiedag bijzonder te maken.
De Ligging
Barut Acanthus & Cennet geniet van een bevoorrechte positie direct aan de zee in Side, met het centrum op slechts circa 1,5 km afstand. Voor wie op zoek is naar cultuur en vermaak, biedt Side tal van winkels, restaurants en bars. Verken de nabijgelegen historische ruïnes of geniet van de lokale markten en het bruisende nachtleven. Het resort ligt op ongeveer 62 km van de luchthaven Antalya, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met een korte autorit of via het openbaar vervoer, wat zorgt voor een zorgeloze start van je vakantie.
Barut Acanthus & Cennet blinkt uit met zijn uitmuntende faciliteiten, ontworpen om te voldoen aan de wensen van elke vakantieganger. Met 260 kamers, een prachtige tuin en een ruime keuze aan activiteiten, is er voor ieder wat wils. Het hotel beschikt over een indrukwekkend zwembadcomplex met binnen- en buitenzwembaden, inclusief kinderbadjes, omgeven door ligstoelen en parasols voor ultieme ontspanning. Voor de actieve vakantieganger zijn er diverse sportfaciliteiten zoals tennis, beachvolleybal en een fitnessruimte. Ontspanning vind je in het wellnessgedeelte met sauna, hamam en de mogelijkheid tot het boeken van massages. Voor de kleintjes is er een miniclub en speeltuin, terwijl de volwassenen kunnen genieten van live muziek en entertainment. Met faciliteiten als een kapper, winkels en een supermarkt hoef je het resort eigenlijk niet af.
Bij Barut Acanthus & Cennet wordt eten en drinken naar een hoger niveau getild met een all-inclusive special deal. Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet van lunch en diner in buffetvorm met een breed scala aan lokale en internationale gerechten. Voor snacks en late honger zijn er middernachtsnacks beschikbaar. Met vier restaurants, waaronder à-la-carterestaurants met internationale en Italiaanse keuken, is er voor elk wat wils. Verfrissende drankjes zijn de hele dag door beschikbaar bij een van de drie bars of de strandbar, waar je kunt genieten van onvergetelijke momenten.
De zwembaden van de swimup kamers zijn verwarmd van 14/3 t/m 12/4/2026. Houd er rekening mee dat voor bepaalde faciliteiten, zoals sportactiviteiten of wellnessbehandelingen, een toeslag kan gelden. Het is aan te raden om voor aankomst te informeren naar de beschikbaarheid van deze diensten om teleurstellingen te voorkomen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Deze accommodatie wordt door vakantiegangers gewaardeerd om zijn netheid, prachtige kamers en het heerlijke eten. De ligging aan het strand en de boulevard die naar Side leidt, wordt als ideaal ervaren voor een ontspannen vakantie. Het hotel straalt een rustige en chique sfeer uit, perfect voor wie wil relaxen zonder drukte. De sfeer is vooral gericht op volwassenen, waardoor het minder geschikt is voor drukke kinderen. Reizigers vinden het prettig dat iedereen Engels en Duits spreekt, en dat er een gezellige, ontspannen ambiance heerst. De locatie dichtbij het historische stadje maakt het gemakkelijk om de omgeving te verkennen. De muziek in de avond wordt als passend ervaren, met af en toe leuke optredens die de sfeer versterken.
Kinderopvang
Adresgegevens | 35 Side, Ozal Cd. No:35, 07330 Manavgat/Antalya, TR-07330 |
Website | Acanthus Cennet Barut Collection |
Social media | Facebook, Instagram |
Acanthus Cennet Barut Collection
Geweldige ervaring. Keurig netjes, zeer vriendelijk. Afwisselend eten. Leuk aan de boulevard op loopafstand van historische Side.
Heerlijk rustige en ontspannen sfeer. Echte aanrader, minder om met kinderen naartoe te gaan. Is wel wat gericht op volwassenen naar mijn idee.
Geweldig hotel ! Keurig netjes, prachtige kamers, geweldig eten en uitstekende service. Nederlandse receptiemedewerkster wat altijd handig is. Personeel spreekt allemaal Engels en Duits, dus ook prima verstaanbaar te maken.
Hotel is wel echt gericht op volwassenen maar mijn idee. Heerlijk om in luxe te relaxen.
Minder geschikt denk ik voor drukke kinderen. Ik kan me voorstellen gezien het chique en relaxte sfeertje dat het niet echt op prijs wordt gesteld als je hier bommetje gaat doen in het zwembad of met een bal gaat gooien.
Prachtig gelegen gelijk aan het strand en aan de leuke boulevard die naar Side loopt. In een half uurtje sta je in het historische stadje wat overigens erg gezellig is.
Het is een geweldig hotel 🏨 echter de muziek in de avond past nog niet bij een 3 sterren hotel! Met uitzondering van de maandag met de Drifters🧸
Acanthus Cennet Barut Collection
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Acanthus Cennet Barut Collection te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Acanthus Cennet Barut Collection bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Acanthus Cennet Barut Collection. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Acanthus Cennet Barut Collection. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.