Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 10
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Akka Alinda Hotel
Ontdek het sprankelende Akka Alinda Hotel, gelegen in het schilderachtige Kiris. Een waar paradijs voor liefhebbers van zon, zee en zwemplezier, met het strand direct aan je voeten en een uitnodigend zwembadcomplex. Dit hotel belooft een onvergetelijke vakantie met luxe faciliteiten, verfrissende drankjes aan de zwembadbar en eindeloos waterplezier op de glijbanen. Een ideale keuze voor elke vakantieganger die op zoek is naar een combinatie van ontspanning en avontuur.
De Ligging
Het Akka Alinda Hotel bevindt zich in het levendige Kiris, direct aan de zee, wat het een uitstekende locatie maakt voor strandliefhebbers. Het hotel ligt op slechts 50 meter van een privé zand-/kiezelstrand waar je kunt genieten van de zon op de gratis ligstoelen en parasols. Voor wie de omgeving wil verkennen, ligt de bruisende stad Kemer op ongeveer 7 km afstand, met Antalya op 44 km, beide gemakkelijk bereikbaar met een korte autorit of het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich nabij het hotel, waardoor gasten gemakkelijk lokale bezienswaardigheden kunnen bezoeken. De luchthaven van Antalya, het dichtstbijzijnde vliegveld, is ongeveer 65 km verwijderd van het hotel.
Akka Alinda Hotel biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die je verblijf onvergetelijk maken. Het hotel beschikt over een indrukwekkend aantal van 401 kamers, verspreid over een hoofdgebouw en drie bijgebouwen. Met drie zoetwaterzwembaden zonder kinderzwembad, inclusief vier glijbanen en een ruim zonneterras, is er genoeg ruimte voor iedereen om te ontspannen of plezier te hebben. Het buitengedeelte is maar liefst 32.000 m² groot, waardoor je nooit een tekort aan ruimte zult ervaren. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sportfaciliteiten, waaronder tennis, beachvolleybal, en een fitnessruimte. Voor ontspanning biedt het Sudeya Spa tegen betaling diverse behandelingen. Met gratis WiFi in alle openbare ruimtes, diverse restaurants, bars en zelfs een indoor discotheek, biedt Akka Alinda Hotel voor elk wat wils.
In het Akka Alinda Hotel word je culinair verwend met een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over drie restaurants, waaronder een buffetrestaurant 'Main Restaurant' en twee à-la-carterestaurants waar je tegen betaling en met reservering kunt genieten van internationale keuken of verse visgerechten. Er zijn drie bars, waaronder een lobbybar, een zwembadbar en een strandbar, perfect voor een verfrissend drankje. Bovendien zijn er twee cafés. Vakantiegangers die kiezen voor de All-Inclusive Ultra verzorging kunnen genieten van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast snacks, ijs, en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken.
Akka Alinda Hotel biedt verschillende praktische faciliteiten en diensten voor een zorgeloos verblijf. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmiddelen. Hoewel het hotel veel biedt voor een plezierig verblijf, is het goed om te weten dat sommige faciliteiten tegen betaling zijn en dat de beschikbaarheid van bepaalde diensten afhankelijk kan zijn van het seizoen, het weer, onderhoud of bezetting. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers genieten volop van het warme, ontspannen gevoel dat het hotel uitstraalt. Ze waarderen de schone, comfortabele kamers en het prachtige uitzicht dat voor rust zorgt, zelfs in een levendige omgeving. Het eten krijgt veel lof: vers, smaakvol en vol variatie, perfect voor een gezellige vakantie. De ligging vlakbij het strand en de natuur maakt het extra bijzonder. Het personeel doet er alles aan om je verblijf fijn te maken, wat meteen een welkom gevoel geeft. De sfeer is huiselijk en warm, met leuke entertainmentmogelijkheden die de vakantie nog gezelliger maken. Zo ontstaat er vanzelf die blijvende herinnering vol zon, zee en lekker eten. Een plek waar je echt tot rust komt en de vakantiekriebels je weer vullen.
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Kiris koyu mevki Kemer, TR-07980 |
Website | Akka Alinda Hotel |
Akka Alinda Hotel
Dit hotel heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de schone en comfortabele kamers tot het heerlijke eten en de vriendelijke service. Het personeel doet er alles aan om je verblijf perfect te maken en dat voel je meteen. De sfeer in het hotel is warm en ontspannen, waardoor je je direct thuis voelt. We hebben hier een onvergetelijke tijd gehad en zouden dit hotel zeker aan iedereen aanbevelen!
Het hotel was echt geweldig! De kamers waren schoon en comfortabel, en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het eten was heerlijk en er was veel variatie. De ligging van het hotel is perfect, dichtbij het strand en andere bezienswaardigheden. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en kom zeker nog een keer terug. Een absolute aanrader!
“Mijn verblijf in dit hotel was werkelijk een zeer aangename ervaring van begin tot eind. Vanaf het moment dat ik aankwam, werd ik vriendelijk en professioneel ontvangen door het personeel. Hun gastvrijheid en behulpzaamheid vielen meteen op en zorgden ervoor dat ik mij direct welkom voelde.
De kamer was ruim, stijlvol ingericht en vooral brandschoon. Alles was goed onderhouden en tot in de details verzorgd. Het bed was comfortabel en van hoge kwaliteit, waardoor ik elke nacht heerlijk heb geslapen. Ook de badkamer was modern en netjes, met alle nodige voorzieningen.
Wat dit hotel echt bijzonder maakt, is de rustige en ontspannen sfeer die er hangt. Ondanks dat het hotel gunstig gelegen is en dicht bij verschillende voorzieningen ligt, kun je hier volledig tot rust komen. Het is duidelijk dat er veel aandacht wordt besteed aan het com
Akka Alinda Hotel
Ons verblijf in Akka Alinda Hotel was werkelijk uitstekend en boven verwachting. Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke en professionele personeel. De service was gedurende ons hele verblijf perfect en iedereen stond altijd klaar om te helpen.
De kamers waren ruim, zeer schoon en comfortabel ingericht. Alles was netjes verzorgd en dagelijks uitstekend schoongemaakt. Het uitzicht vanuit de kamer was prachtig en zorgde voor een extra ontspannen sfeer.
Ook het eten was fantastisch. Het buffet bood veel variatie en elke maaltijd was vers en smaakvol. Zowel het ontbijt als het diner waren van hoge kwaliteit, met voor ieder wat wils.
De locatie van het hotel is ideaal, dicht bij het strand en omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. De zwembaden, het strand en de algemene faciliteiten waren uitstekend onderhouden en maakten ons verblijf nog aangenamer.
Wij hebben enorm genoten van on
Priam Hotel. Maar een dingetje. Er lopen permanent katten in de eetzaal. Deze springen op je schoot en zo op je tafel, waar je dan zit te eten. Nou dat is viesssssssssss, Katten horen niet thuis in de eetzaal. Dr uit gewoon.