Savk Hotel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Savk Hotel
Ontdek het charmante Savk Hotel, gelegen aan het bruisende Kleopatra-Strand, waar het gouden zand en de azuurblauwe zee samenkomen. Dit hotel is de ultieme bestemming voor zonliefhebbers en waterratten, met een verfrissend zwembad en directe toegang tot het strand. Laat je verrassen door de gastvrije sfeer en geniet van een onvergetelijke vakantie onder de zon.
De Ligging
Savk Hotel ligt in het hart van Alanya, een bruisende stad bekend om haar prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Het hotel bevindt zich direct aan het prachtige zandstrand, waardoor vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van zon, zee en strand. Het centrum van Alanya, met zijn winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, ligt op slechts 1 km afstand, perfect voor vakantiegangers die de lokale cultuur willen opsnuiven. Voor wie verder wil verkennen, liggen de toeristische attracties op ongeveer 1,5 km. De dichtstbijzijnde luchthaven, Antalya (AYT), is ongeveer 120 km van het hotel verwijderd, waardoor het een eenvoudige reis is voor vakantiegangers die naar deze zonnige bestemming afreizen.
Savk Hotel biedt vakantiegangers een scala aan faciliteiten en diensten die zorgen voor een comfortabel en plezierig verblijf. Met 60 tweepersoonskamers verspreid over 6 verdiepingen, bereikbaar via 2 liften, is er aan ruimte en gemak geen gebrek. De 24-uursreceptie staat altijd klaar om je te verwelkomen en te assisteren. Ontspannen kan in het zwembad of op het zonneterras, waar ligstoelen en parasols gratis beschikbaar zijn voor vakantiegangers. Voor de actievelingen biedt het hotel seizoensgebonden sport- en fitnessactiviteiten, inclusief watersporten aangeboden door lokale aanbieders. Het buitenzwembad, met een kinderzwembad, verzekert waterpret voor iedereen. Extra diensten zoals een medische dienst, roomservice en een eigen shuttlebus zijn beschikbaar om je verblijf nog aangenamer te maken.
In Savk Hotel kun je genieten van diverse culinaire verrassingen. Met één restaurant in totaal biedt het hotel vakantiegangers een heerlijk halfpension arrangement, inclusief ontbijt en diner, beide geserveerd in buffetvorm. De gerechten variëren van lokale delicatessen tot internationale keukens, waardoor er voor ieder wat wils is. Daarnaast beschikt het hotel over twee bars, waaronder een lobbybar en een zwembadbar, waar je terecht kunt voor verfrissende drankjes en lichte snacks. Deze combinatie van uitstekende eet- en drinkgelegenheden zorgt ervoor dat vakantiegangers zich culinair volledig in de watten gelegd voelen tijdens hun verblijf.
Bij Savk Hotel zijn bepaalde faciliteiten tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege weersomstandigheden, het seizoen, onderhoud of bezetting. Het hotel accepteert bekende creditcards zoals Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om voor extra diensten te betalen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Medische hulp
E-mailadres | |
Adresgegevens | 147 Saray Mah. Atatürk Cad., 07400 |
Website |
Savk Hotel
Ik was hier 10 dagen met mijn kleindochter ..een heerlijke tijd gehad!! Een fijn hotel direct aan het strand en in een gezellige omgeving in het centrum .. Fijn personeel ..lekker gegeten en iedere dag iets anders De kamers zijn niet groot maar wel schoon en netjes !! Ik kom snel weer terug 😄
Hotel heeft een centrale ligging op loopafstand van centrum, heeft een mooi zwembad met terras/tuin maar sfeer/gezelligheid (animatie)ontbreekt. Het eten (buffetvorm) was goed verzorgd; er mocht alleen wat meer variatie in het buffet aangebracht worden. Er waren hoofdzakelijk Scandinavische en Duitse gasten (niets mis mee!)
Het hotel ligt gunstig t.o.v. strand en centrum. Het is recent gerenoveerd en alles is even netjes en schoon. Met het personeel is het goed omgaan, ze zijn allemaal even vriendelijk en staan altijd klaar je te helpen. Het eten is niet overvloedig maar erg goed. Doordat het hotel niet al te groot is is het er knus en intiem. In het hotel verblijven voornamelijk Duitse gasten. Bij mooi weer kun je je prima vermaken bij het zwembad of aan het tran wat meteen aan de tuin van het hotel ligt. De kamers hebben allemaal uitzicht op zee.

Savk Hotel
Het hotel is in de winter 2010-2011 gerenoveerd. De kamers zijn klein maar schoon. Het personeel spreekt Engels of Duits en is erg vriendelijk. Je hoeft maar wat te vragen en ze doen het voor je. Eten is zoals in alle hotels, sober hoofdgerecht, maar volop salades, fruit en brood. Voor ons voor herhaling vatbaar.
We kwamen de eerste dag in het hotel aan waar we te horen kregen dat onze kamers dubbelgeboekt waren en dat we 2 dagen in een app. moesten blijven, maar we konden gratis op elk moment gratis gebruik maken van de hotel auto. ook werd gezegd dat we als compensatie een gratis kluisje konden krijgen en gratis gebruik van de ligbedjes op het strand dit was echter niet het geval voor de rest was de man van de koffers niet echt vriendelijk. achterstallig onderhoud en de bedden werden niet echt goed verschoond maar wel een uitstekende service van het restaurant personeel. drankjes in het hotel waren erg duur
Kreeg een kamer waar je schuin onder de wasbak moest gaan zitten,als je groot bent geen prettige situatie,na wisseling kamer was daar het toilet lek en binnen twee dagen een overstroming waarbij we drie dagen in de rommel gezeten hebben. De manager een stuk chagarijn, wat een vent zeg, altijd samen met de balireceptionist praten in hun taal over de gasten, dus ook over mij en ik heb daar wat van gezegd.Ze denken dat ze alles kunnen doen en laten, de toeristen komen toch wel.Het avoneten eten zo,zo! Kom al 13 x in Alanya,weet waar ik over praat.

- € 399
Dream Fun World
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 487
Aska Lara Resort & Spa