Over De Meerpaal
Tussen de bossen en bij de duinen ligt Vakantiepark de Meerpaal. De accommodaties die te huur zijn, zijn schoon en goed onderhouden. Ook de kampeerplaatsen zijn ruim. Voor de kinderen is er een speelschip en waterspeeltuin. Door de ideale ligging zit je op loopafstand van het strand. Bezoek ook het gezellige Zoutelande dat te voet te bereiken is.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Werendijkseweg 14, 4374 NB |
De Meerpaal
Prachtige camping, Heel netjes en verzorgd.
Vriendelijk personeel, erg grote speeltuin voor de kinderen. Heerlijk eten in de Brasserie!
Er is zelfs een skateparkje, kunstgras voetbal/basketveldje, outdoor fitnesstoestellen en een grote pluk moestuin!
Belangrijkste van alles: Het ligt erg dichtbij het strand! Top camping.
De ligging is mooi en dat weten ze.Veel te duur voor wat je krijgt.Wij hadden een 2 persoons huisje,zgn. 'hotelkamer'. Je bed staat in de keuken/kamer. Was mij niet duidelijk geworden op hun site.De prijs is wel van een chique hotel,de service niet. Op het laken zat een bloedvlek. Toen we het melden bij de receptie werd ons een ander laken in de handen gedrukt- in een hotel hadden ze het even netjes in orde gemaakt. Op de kamer bleek het een 1 persoons laken met een gat er in. Weer terug. Kregen we 2 lakens mee,want men wist niet welke maat goed zou zijn. Waren allebei niet passend,maar ja,maar zo gelaten. Als je weggaat moet je ook alles zelf doen,vuilniszak wegbrengen,bed afhalen,vegen,e.d. Niet erg in een appartement met daarbij passende prijzen,hier had ik meer zorg verwacht. Het draait hier alleen om het geld.
Ga er nooit meer heen en raad het iedereen af.
Een hele mooie, goed verzorgde, rustige en onderhouden, mooie camping aan zee
Mooie fiets routes, dorpjes en stadjes op fiets afstand, enthousiaste strandtent houders aan zee
Geluncht op het terras met zoon van 11. De sfeer en speelfaciliteiten zijn super, het eten en drinken zeer goed. De serveerster was erg vriendelijk maar de cassièrre niet toen ik dacht 6 euro voor friet en frikandel te moeten betalen maar er 1,50 voor krulfriet bij kwam. Ik zou nooit 7,50 betaald hebben maar blijkbaar overheen gelezen. Cassiere was bits en onbeleefd. Mijn zoon en ik hadden tijdens het eten alles een goede score gegeven (op veel te klein cupje mayonaise na) Na het kassavoorval zei ik tegen hem dat nu de score omlaag ging. Toen zei hij dat hij ook nog opzij geduwd werd door een serveerster terwijl wij bij de kassa stonden! Dit is nuet het eerste jaar dat we slechte ervaringen met de bediening hebben. Ze zijn te jong en onverschillig. Althans sommigen. De zaak zelf is prachtig en het eten erg goed. 7.50 voor friet en frikandel veel te duur, zo kun je niet iedere dag iets snacken.