Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over De Eenhoorn
Ontdek de charme van De Eenhoorn, gelegen in het pittoreske Oostburg. Dit hotel biedt een unieke ervaring met zijn gastvrije sfeer en uitstekende faciliteiten. Hoewel het niet pronkt met een zwembad of strand, zijn de fietsverhuur en het zonneterras echte trekpleisters voor diegenen die de schoonheid van de omgeving willen verkennen of gewoon willen ontspannen in de zon.
De ligging
De Eenhoorn bevindt zich in het hart van Oostburg, een charmant stadje dat uitnodigt tot verkenning. Hoewel details over de afstand tot het strand en de stad niet expliciet worden vermeld, is de locatie perfect voor vakantiegangers die zowel rust als avontuur zoeken. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsliefhebbers om het landschap te verkennen. Bereikbaarheid is geen probleem; het hotel biedt kosteloze parkeergelegenheid voor vakantiegangers die met de auto komen. Informatie over de afstand tot de luchthaven is niet beschikbaar, maar de centrale ligging in Oostburg maakt het een geschikte keuze voor zowel lokale als internationale bezoekers.
De Eenhoorn is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring. Met gratis Wi-Fi overal, is verbonden blijven geen probleem. Voor vakantiegangers die met de auto reizen, is er de geruststelling van kosteloze parkeergelegenheid. Het hotel schittert met zijn aanbod van diensten zoals een bagagedepot, kluis, en een altijd behulpzame medische dienst. Roomservice staat klaar om aan uw wensen te voldoen, en de fietsverhuur nodigt uit tot avontuur in de omliggende schoonheid van Oostburg. Ontspannen kan in de tv-ruimte of op het uitnodigende zonneterras. Zakelijke reizigers zullen de beschikbaarheid van een fax waarderen.
Culinair genieten staat centraal in De Eenhoorn, met een restaurant en bar die een diversiteit aan smaken en ervaringen bieden. Elke dag begint goed met een ontbijt en middagmaaltijd, terwijl dieetgerechten, kindermenu's en speciale menu's ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is. Of u nu zoekt naar een lichte snack of een uitgebreide maaltijd, de keuken van De Eenhoorn staat klaar om te voldoen aan alle culinaire wensen.
Houd er rekening mee dat de pakketreizen van De Eenhoorn in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven. Voor vakantiegangers die specifieke verzoeken hebben betreffende mobiliteit, wordt aangeraden om meer gedetailleerde informatie op te vragen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
De vakantiekriebels beginnen al bij de gedachte aan een verblijf in dit gezellige hotel. Vakantiegangers waarderen de stralende gastvrijheid en oprechte aandacht voor alles. De kamers worden omschreven als mooi met een goed bed en een fijne badkamer, perfect om je lekker te ontspannen. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd en levert altijd een heerlijke start van de dag. ’s Avonds smul je van verse zeetong, wat de eetervaring compleet maakt. De ligging is gunstig, dichtbij Breskens en Sluis, ideaal voor een korte trip. Iedereen voelt zich hier echt gehoord en gezien, dankzij de ongedwongen humor en de persoonlijke aanpak. Het is een plek waar je met een glimlach en herinneringen aan een warme, zonnige vakantie weer naar huis gaat.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Markt 1, 4501 CJ |
De Eenhoorn
Afgelopen Jan 2026 2 nachten met mijn zus hier geweest. Alles klopt, Patricia en Peter runnen dit prachthotel met passie en aandacht voor alles.
Ze denken in alles met je mee, waardoor je je gehoord en gezien voelt.
Beiden doen dit met oprechtheid ,ongekende gastvrijheid en humor.
Ge-wel-di-ge ervaring ❤️.
Voor het eerst in Zeeland, heerlijk hotel, top ontbijt en heerlijke keuken. Peter, Patricia en hun zoon zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ligt gunstig ten opzichte van Breskens en Sluis. Ik zeg een aanrader! Bedankt voor de goede zorgen😉
Wat een heerlijk hotel! Gastvrij, vriendelijk personeel, mooie kamer met een goed bed en een prima badkamer.
Fantastisch ontbijt aan tafel geserveerd en 's avonds heerlijk zeetong gegeten.
Kortom: verwennerij!
Heerlijk genoten van ons verblijf. Je voelt je bij aankomst direct welkom. Kamer heel gezellig, comfortabel en van alle gemakken voorzien. We komen zeker nog een keer terug!
Vandaag wilden we graag (zoals we wel vaker doen) een koffie en een Irish drinken in de Eenhoorn. Mijn vrouw heeft een zonne-allergie en we wilden graag binnen plaatsnemen. Met uitzondering van één tafel waren alle andere tafels gedekt voor de avondservice. We vroegen om aan de ongedekte tafel te zitten, maar dat werd prompt en onbeleefd geweigerd door de eigenaar-kok van de zaak. Trouwe klanten horen niet op dergelijke manier behandeld te worden. Een minimum aan beleefdheid is het minste wat je mag verwachten. Wellicht komen we nooit meer terug in De Eenhoorn.
Het team doet zijn uiterste best het ons naar de zin te maken. Gelukt! Keuken is heel goed, ruime keus. Ontbijt is grandioos. Een aanrader! Peter en Patricia zijn op alle fronten behulpzaam, maakt niet uit wat je vraagt. Antwoord komt snel.
Sfeer is uitstekend. Je voelt je hier snel thuis.