Laagste prijsgarantie

8.9FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.9

Over De Eenhoorn

Ontdek de charme van De Eenhoorn, gelegen in het pittoreske Oostburg. Dit hotel biedt een unieke ervaring met zijn gastvrije sfeer en uitstekende faciliteiten. Hoewel het niet pronkt met een zwembad of strand, zijn de fietsverhuur en het zonneterras echte trekpleisters voor diegenen die de schoonheid van de omgeving willen verkennen of gewoon willen ontspannen in de zon.

De ligging

De Eenhoorn bevindt zich in het hart van Oostburg, een charmant stadje dat uitnodigt tot verkenning. Hoewel details over de afstand tot het strand en de stad niet expliciet worden vermeld, is de locatie perfect voor vakantiegangers die zowel rust als avontuur zoeken. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsliefhebbers om het landschap te verkennen. Bereikbaarheid is geen probleem; het hotel biedt kosteloze parkeergelegenheid voor vakantiegangers die met de auto komen. Informatie over de afstand tot de luchthaven is niet beschikbaar, maar de centrale ligging in Oostburg maakt het een geschikte keuze voor zowel lokale als internationale bezoekers.

De Eenhoorn is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring. Met gratis Wi-Fi overal, is verbonden blijven geen probleem. Voor vakantiegangers die met de auto reizen, is er de geruststelling van kosteloze parkeergelegenheid. Het hotel schittert met zijn aanbod van diensten zoals een bagagedepot, kluis, en een altijd behulpzame medische dienst. Roomservice staat klaar om aan uw wensen te voldoen, en de fietsverhuur nodigt uit tot avontuur in de omliggende schoonheid van Oostburg. Ontspannen kan in de tv-ruimte of op het uitnodigende zonneterras. Zakelijke reizigers zullen de beschikbaarheid van een fax waarderen.

Culinair genieten staat centraal in De Eenhoorn, met een restaurant en bar die een diversiteit aan smaken en ervaringen bieden. Elke dag begint goed met een ontbijt en middagmaaltijd, terwijl dieetgerechten, kindermenu's en speciale menu's ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is. Of u nu zoekt naar een lichte snack of een uitgebreide maaltijd, de keuken van De Eenhoorn staat klaar om te voldoen aan alle culinaire wensen.

Houd er rekening mee dat de pakketreizen van De Eenhoorn in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven. Voor vakantiegangers die specifieke verzoeken hebben betreffende mobiliteit, wordt aangeraden om meer gedetailleerde informatie op te vragen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers zijn vol lof over hun verblijf in de accommodatie, waarbij de warme ontvangst en de gezellige, comfortabele kamers met alle gemakken voorzien direct opvallen. De uitmuntende service van het team, dat altijd klaarstaat om te helpen, zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt. De keuken krijgt hoge waarderingen voor zowel de ruime keuze als de kwaliteit van het eten, met een grandioos ontbijt en een avondeten dat het plaatje compleet maakt. Supervriendelijke eigenaars en personeel, gecombineerd met goed onderhouden kamers en een uitgebreide wijnkaart, maken elk verblijf onvergetelijk. Een prachtige vakantie is gegarandeerd in De Eenhoorn, waar vakantiegangers met plezier terugkomen.

• Minibar

• TV

• Kluis

Markt 1, 4501 CJ

8.9FantastischScore uit 98 reviews

Genoten...
Door Sylvia van Triest op 24-10-2024

Heerlijk genoten van ons verblijf. Je voelt je bij aankomst direct welkom. Kamer heel gezellig, comfortabel en van alle gemakken voorzien. We komen zeker nog een keer terug!

Ontgoocheld...
Door Philippe DECRUYNAERE op 21-09-2024

Vandaag wilden we graag (zoals we wel vaker doen) een koffie en een Irish drinken in de Eenhoorn. Mijn vrouw heeft een zonne-allergie en we wilden graag binnen plaatsnemen. Met uitzondering van één tafel waren alle andere tafels gedekt voor de avondservice. We vroegen om aan de ongedekte tafel te zitten, maar dat werd prompt en onbeleefd geweigerd door de eigenaar-kok van de zaak. Trouwe klanten horen niet op dergelijke manier behandeld te worden. Een minimum aan beleefdheid is het minste wat je mag verwachten. Wellicht komen we nooit meer terug in De Eenhoorn.

Topklasse!
Door Ko v d Veldt op 16-09-2024

Het team doet zijn uiterste best het ons naar de zin te maken. Gelukt! Keuken is heel goed, ruime keus. Ontbijt is grandioos. Een aanrader! Peter en Patricia zijn op alle fronten behulpzaam, maakt niet uit wat je vraagt. Antwoord komt snel.
Sfeer is uitstekend. Je voelt je hier snel thuis.

De Eenhoorn

Ons review van de eenhoorn
Door Jody Deramoudt op 26-05-2024

Gisteren zijn we voor de eerste keer in de zaak geweest. Na de vriendelijke bediening hebben we besloten om s'avonds terug te komen om te dineren. Op en top bediening. Zeer vriendelijk en joviaal. Het eten was gewoonweg heerlijk. Het menu was een aanrader. Wij komen met plezier terug.

Toplocatie
Door Dirk en Lieve op 21-05-2024

Prachtige 4 daagse vakantie.
Supervriendelijk enthousiaste eigenaars en personeel. Ruime, goed onderhouden kamers. Uitgebreid en lekker ontbijt aan tafel geserveerd.
Het avondeten en een uitgebreide wijnkaart maakte het plaatje compleet.

Geweldig hotel
Door van Lienden op 30-07-2023

Heerlijke dagen gehad in dit hotel. Geweldige keuken ook een zeer verzorgd ontbijt. Het was werkelijk fantastisch. Vriendelijke eigenaren en attent personeel.
Hadden een kamer op de tweede verdieping was prima!