Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.2

Over Camping Zonneweelde

Genoeg te doen in de omgeving van Camping Zonneweelde in Nieuwvliet. De kinderen kunnen lekker spelen in de waterspeeltuin, op de sportvelden en bij de animatie. Je zit vlakbij het strand en er zijn veel dingen te doen in de omgeving zoals fietsen, een bezoek aan de Poort van Vlaanderen in Terneuzen of met de kinderen naar de struisvogelboerderij.

Tijdens de zomervakantie vonden veel vakantiegangers hun geluk op camping Zonneweelde. Ze genoten van de prachtig opgezette camping met altijd schone sanitaire voorzieningen, zelfs wanneer het druk was. Ondanks de koele zwembadtemperatuur, konden de lekkere broodjes en pizza’s van de campingwinkel en de nabijheid van het strand de harten van velen verwarmen. De omgeving bleek ideaal voor fietstochten naar pittoreske locaties zoals Cadzand-bad en de sluizen in Terneuzen. Met een ruim aanbod aan speelmogelijkheden en een aanbevolen restaurant, belichaamt Zonneweelde de essentie van een 5-sterren camping ervaring. Dit alles maakte de vakantie voor velen onvergetelijk.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS

Camping Zonneweelde

9.2
FenomenaalScore uit 45 reviews

Prachtige camping met koud zwembad
Door Isabella & Siebe op 27-08-2025

In de zomervakantie (augustus) verbleven wij een week op camping Zonneweelde. Wij hebben erg genoten van ons verblijf. De camping is mooi opgezet. Het sanitair was erg schoon, ondanks dat de camping helemaal vol stond.
De temperatuur van het zwembad was écht een afknapper. Ons 1,5 jaar oude zoontje hield het ongeveer 10 minuten in de waterspeeltuin vol, daarna was het te koud voor hem. Dat is erg jammer, omdat het wel echt een heel leuk zwembad voor kinderen is.
De campingwinkel heeft lekkere broodjes, die zijn wel aan de prijs. De (afhaal) pizza’s waren ook erg lekker.
De locatie is ca. 1 km van het strand en daarmee een perfecte uitvalsbasis voor een strandvakantie. De omgeving is leuk om te fietsen. Wij zijn naar Cadzand-bad, de weekmarkt in Oostbrug en de sluizen in Terneuzen geweest.

Drama wifi
Door Peter op 13-08-2025

Vind het een super mooie en perfecte camping maar de wifi is een drama voor een 5 sterren camping

Fantastisch!
Door Emma op 31-07-2024

Fijne zomervakantie gehad met onze kinderen.
Ruime en mooie veldjes, toiletgebouw altijd schoon, vriendelijke mensen, mooi zwembad > prima temperatuur (zelfde als andere buitenbaden ) Binnenspeeltuin perfect! Buiten speeltuinen/velden zijn niet heel groot, die vallen beetje tegen. Verder een mooie omgeving, strand ideaal dichtbij! Restaurant echt een aanrader. Heerlijke vakantie.. we komen zeker een keertje terug! Echt een 5 sterren camping.

Activiteiten, geloof niet wat er wordt gezegd
Door Mo op 23-03-2024

Van tevoren gevraagd of er in de laatste week van de schoolvakantie animatie was/activiteiten werden georganiseerd. Er werd zowel telefonisch als per mail aangegeven dat dit zeker het geval zou zijn.
Dan ben je op de camping en wordt er helemaal niets georganiseerd, niet voor de kinderen/jeugd en niet voor de ouderen. Als je dit meldt bij de balie wordt er verbaasd gereageerd, nee in de laatste week van de schoolvakantie zijn er geen activiteiten.
Water zwembad is ijskoud
Duinlodge de luxe is een nette lodge

Prachtige huisjes, teleurstellende service
Door Familie op 29-05-2023

De lodges zijn prachtig, luxe en van alle gemakken voorzien. Echter vooraf zeer veel onnodige communicatie. De indeling was door de zonneweelde zelf ingedeeld, hebben we telefonisch aangepast, bleek toch misgegaan. Bij ontvangst extra handdoekenpakket werd aangeduid als nog openstaande rekening en direct betalen. Voor deze prijs mag je verwachten dat de bedden opgemaakt zijn. En nadat eerst een akkoord was voor late checkout ( tegen kosten, begrijpelijk) werd dat 10 minuten later teruggedraaid ivm schoonmaakschema. Voelde al met al niet klantvriendelijk.

Mooi verblijf. Waardeloze service aan receptie
Door Jacqueline Herben op 07-05-2023

Mooie camping en mooi huisje. Helaas was onze ervaring aan receptie en medewerkers waardeloos. Totaal geen begrip voor situatie. Dit heeft ons 75 euro extra gekost. Met liefde gedaan voor onze moeder. Reis gemaakt om nog 1x samen te genieten aangezien ze ongeneeslijk is. We hebben huisje moeten omboeken aangezien we ieder eigen bed nodig hadden. 40 euro. Prima onze eigen schuld. Maar dan ga je op zaterdag naar receptie om late uitcheck omdat het niet mogelijk was om 10 uur buiten te staan. 35 euro extra. Moeten vertrekken op zaterdagavond. En op spoedeisende hulp beland met moeder. Gebeld met receptie vanochtend. Totaal geen begrip of empathie vanwege situatie! Nooit meer!