Laagste prijsgarantie
8.5FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.5

Over Camping Zonneweelde

Genoeg te doen in de omgeving van Camping Zonneweelde in Nieuwvliet. De kinderen kunnen lekker spelen in de waterspeeltuin, op de sportvelden en bij de animatie. Je zit vlakbij het strand en er zijn veel dingen te doen in de omgeving zoals fietsen, een bezoek aan de Poort van Vlaanderen in Terneuzen of met de kinderen naar de struisvogelboerderij.

Zonneweelde blijkt een ware hit onder vakantiegangers die op zoek zijn naar een plek waar zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten. Met ruime en mooie veldjes, altijd schone toiletgebouwen en een hartelijk ontvangst voelt iedereen zich direct thuis. Het zwembad wordt geprezen om zijn aangename temperatuur en de binnenspeeltuin is perfect voor de kleintjes. Ook de omgeving krijgt veel lof, met een ideaal dichtbij gelegen strand en een restaurant dat zeer aan te raden is. Luxe lodges voorzien van alle gemakken maken het verblijf extra comfortabel. Tot in de late uurtjes kunnen vakantiegangers genieten van de sfeervolle verlichting op de veldjes. Een plek waar herinneringen gemaakt worden, en waar velen naar terug willen keren.

• BBQ toegestaan

• TV

Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS

8.5FantastischScore uit 533 reviews

Fantastisch!
Door Emma op 31-07-2024

Fijne zomervakantie gehad met onze kinderen.
Ruime en mooie veldjes, toiletgebouw altijd schoon, vriendelijke mensen, mooi zwembad > prima temperatuur (zelfde als andere buitenbaden ) Binnenspeeltuin perfect! Buiten speeltuinen/velden zijn niet heel groot, die vallen beetje tegen. Verder een mooie omgeving, strand ideaal dichtbij! Restaurant echt een aanrader. Heerlijke vakantie.. we komen zeker een keertje terug! Echt een 5 sterren camping.

Activiteiten, geloof niet wat er wordt gezegd
Door Mo op 23-03-2024

Van tevoren gevraagd of er in de laatste week van de schoolvakantie animatie was/activiteiten werden georganiseerd. Er werd zowel telefonisch als per mail aangegeven dat dit zeker het geval zou zijn.
Dan ben je op de camping en wordt er helemaal niets georganiseerd, niet voor de kinderen/jeugd en niet voor de ouderen. Als je dit meldt bij de balie wordt er verbaasd gereageerd, nee in de laatste week van de schoolvakantie zijn er geen activiteiten.
Water zwembad is ijskoud
Duinlodge de luxe is een nette lodge

Prachtige huisjes, teleurstellende service
Door Familie op 29-05-2023

De lodges zijn prachtig, luxe en van alle gemakken voorzien. Echter vooraf zeer veel onnodige communicatie. De indeling was door de zonneweelde zelf ingedeeld, hebben we telefonisch aangepast, bleek toch misgegaan. Bij ontvangst extra handdoekenpakket werd aangeduid als nog openstaande rekening en direct betalen. Voor deze prijs mag je verwachten dat de bedden opgemaakt zijn. En nadat eerst een akkoord was voor late checkout ( tegen kosten, begrijpelijk) werd dat 10 minuten later teruggedraaid ivm schoonmaakschema. Voelde al met al niet klantvriendelijk.

Camping Zonneweelde

Mooi verblijf. Waardeloze service aan receptie
Door Jacqueline Herben op 07-05-2023

Mooie camping en mooi huisje. Helaas was onze ervaring aan receptie en medewerkers waardeloos. Totaal geen begrip voor situatie. Dit heeft ons 75 euro extra gekost. Met liefde gedaan voor onze moeder. Reis gemaakt om nog 1x samen te genieten aangezien ze ongeneeslijk is. We hebben huisje moeten omboeken aangezien we ieder eigen bed nodig hadden. 40 euro. Prima onze eigen schuld. Maar dan ga je op zaterdag naar receptie om late uitcheck omdat het niet mogelijk was om 10 uur buiten te staan. 35 euro extra. Moeten vertrekken op zaterdagavond. En op spoedeisende hulp beland met moeder. Gebeld met receptie vanochtend. Totaal geen begrip of empathie vanwege situatie! Nooit meer!

Wat een heerlijke camping!
Door Chelina op 06-05-2023

In de tweede week van de meivakantie met onze vouwwagen naar Zonneweelde geweest. Zalig verblijf, precies wat we zochten. Ruime plaatsen, s avonds prima verlichting op het veldje. Toiletgebouw prima, kinderdouches handig! Animatie is leuk, binnenspeeltuin top voor de kids. Prachtig complex van receptie, restaurant etc. Vriendelijke medewerkers. Strand was een kwartiertje lopen. In de meivakantie (doordeweeks) vrijwel alleen maar Nederlandse gezinnen op de camping, was bij lange na niet vol. Jammer dat het buitenbad pas rond hemelvaart open gaat. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en gaan misschien volgend jaar met de meivakantie wel weer!

Gaan we zo weer heen!
Door Sandra op 29-04-2023

Leuk park! Gastvrij, kids hebben zich goed vermaakt.