Over Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Midden in de bossen ligt Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Het park is autovrij waardoor kinderen vrijuit kunnen spelen. Er is een klein zwembad, animatie die vooral gericht is op kleine kinderen en een restaurant. In de omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen of mountainbiken. Of ga een dag naar Ouwehands Dierenpark.
De vakantie op dit park zette ons meteen in een relaxte sfeer. Kinderen genieten volop van de speeltuintjes en de leuke activiteiten met een enthousiast activiteitenteam. Het buitenzwembad was heerlijk schoon en verwarmd, perfect voor een zonnige dag. Het huisje (vlinder) was schoon en comfortabel, en de ligging van Dartweide nummer 30 was prima. Wat de sfeer extra lekker maakte, was de ultieme rust op de camping en de prachtige omgeving. We hielden van de gezellige supermarkt en dat de sfeer echt ontspannen was. Het gevoel van samen genieten en de geur van de buitenlucht blijven nog lang hangen. Zo'n korte vakantie met veel plezier en plezier, dat is zeker een mooie herinnering geworden.
Fietsverhuur
Minigolf
Buitenzwembad
Adresgegevens | Scherpenzeelseweg 53, 3956 KD |
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Ruim park. Het huisje (vlinder) was schoon. Het beddengoed niet, maar we kregen bij de receptie een nieuwe set.
Er is veel voor kinderen te doen: speeltuintjes enz. Dat ziet er goed onderhouden uit! Activiteitenteam top. Hele gave activiteiten. Ze komen professioneel en enthousiast over. De sfeer op de camping relaxt.
Het binnenzwembad is klein en matig schoon. Zwembad buiten was wel schoon. Sanitair bij buitenzwembad verouderd en mag op drukke dag vaker schoongemaakt worden. Fijne supermarkt op camping. We hebben echt een top week gehad!
Super veel spinnen niet normaal mischien een tip om voordat mensen komen de huisjes in te sprayen, ik lag op bed en er liep een spin langs me kussen, en nog veel meer insecten.
Van 5 t/m 12 augustus op dit vakantiepark geweest met onze dochter van net 12 en mn man.
Ligging en huisje (Dartweide nummer 30) waren prima
Hygiëne: pannen waren vies, wokpan niet aanwezig
Onder de bedden: hopen stof en verdwaalde sokken, schoonmaak laat te wensen over.
Luik voordeur: doorgezakt
Wc zat verstopt
Wcrolhouder hing los
Autoluw park? We zagen de hele dag auto's rijden, dus dat valt vies tegen, veel auto's staan bij huisje geparkeerd. Dit mag niet. Totaal geen controle/boetes
Activiteiten voor tieners: is er gewoon NIET .. tienerlounge 15+ zit er te drinken en te vapen. Controle? 0 helemaal niks
Receptie: ongeïnteresseerd
Binnenzwembad veels te veel chloor
Buitenzwembad zou verwarmd zijn staat op site: taffeskoud. Warm weer? Zit zwembad snel te vol. Kinderen kunnen er niet meer lekker spelen/zwemmen
Zorg voor de zwerfkatten aub, park helpt ze niet
Wij komen hier niet meer terug, ken veel leukere parken!
voor een week een hoop geld, en dan met name als je kijkt naar de hygiëne van de huisjes. ze zijn "opgeknapt", maar hoe, het is allemaal halfjes gedaan. je kan met een gerust hart je eigen schoonmaakmiddelen meenemen als hygiëne een wat hogere prioriteit heeft. het huisje is vochtig en ruikt daar ook echt naar, er lopen zilvervisjes en dat zegt eigenlijk al genoeg, overal hangen stofnesten en dat ligt in alle hoeken. de geur van het huisje gaat ook echt in je kleding zitten,
de douche zit vol met schimmel. al met al echt niet fijn. op het park is het nog wel redelijk te doen, maar voor oudere kinderen is het beperkt..het zwembad met de chloor ruik je al vanaf ver. de omgeving is verder prachtig, dat scheelt.
Accommodatie was oké, alles voor een fijne vakantie was er ruim voldoende. Hygiene net voldoende, ook wel wat achterstalllig onderhoud in de groepsaccommodatie. Het was heerlijk weer, kinderen hebben zich goed vermaakt in de zwembaden. Jammer dat er in het binnenbad véél te veel chloor zit, je kon het buiten al ruiken en binnen meteen merken, waardoor de kinderen na een halve dag al hoestend en met rode ogen rondliepen. Na melding bij de receptie werd er verbaasd gereageerd (kan me niet voorstellen dat wij de eerste en enigen waren die hier last van hadden), maar het zou wel doorgegeven worden. Animatie niet gebruikt, maar wel gezien dat er leuke dingen georganiseerd worden!
Heel grappig, wij zijn een kort weekje, 5 dagen naar Molecaten Ginkelduin geweest. En ja, het was mooi weer en ze hebben een buitenbad met ligstoelen. In de ochtend om 09:00 uur stond er al een rijtje om hun plekken vast te leggen. Was een komisch gezicht maar ook best aso dat je dan vervolgens naar je huisje gaat om rustig te ontbijten en om 11:00 uur aan komt kakken om vervolgens rond 12:30 weer twee uur weg te zijn om te gaan lunchen of wat dan ook. Receptie doet daar niks aan