Over RCN het Grote Bos
RCN Vakantiepark het Grote Bos is een camping en bungalowpark, dus voor ieder wat wils. De kampeerplaatsen zijn ruim en in de bungalows vind je alles wat je nodig hebt. De animatie zorgt voor veel plezier bij jong en oud. Het park ligt in een bosrijke omgeving en geeft toegang tot mooie bospaden. Aanrader is om kasteel Amerongen te bezoeken.
Vakantiegangers genieten van de mooie ligging en de natuur rondom De camping. Het park straalt rust uit, zeker als je wandelt met de hond of de gezellige plekjes ontdekt. De huisjes in de heidestein en het bos geven een luxe gevoel, en de whirlpool en Sunshower maken het echt tot een kuuroord. De speeltuinen, het voetbalveld en de gezellige brasserie zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer. Veel reizigers waarderen de leuke huisjes met goede bedden en zelfs een bubbelbad. Het park wordt als verzorgd en mooi beschreven, met prettige voorzieningen en prettig personeel. Het is een plek die herinneringen maakt, vol mooie momenten in de natuur en rust, waardoor je snel de vakantiekriebel krijgt.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
RCN het Grote Bos
De camping heeft een prachtige ligging maar is de laatste paar jaren achter uit gegaan, zonde. De animatie heeft weinig activiteiten en bestaat uit jonge kids. Voor pubers wordt er niets georganiseerd. De camping is uit zijn jasje gegroeid en de faciliteiten kunnen het niet aan waardoor het niet schoon is en je overal in de rij staat. Zonde van deze mooie plek.
Zwembad veel te klein! Toiletgebouw was relatief nieuw, maar wel vies. Veel kale plekken omdat gras niet goed was gegroeid. Rijen om een ijsje te halen. Oftewel, teveel mensen voor teweinig fasiliteiten.
We hebben een fantastische week gehad. Ik was er met mijn partner en mijn zoons van 14 en 16 jaar. We verbleven in een heidestein. De huisjes liggen verspreid over een groot stuk grond en in het bos. We hebben de vogeltjes veel horen fluiten en we hebben zelfs de eekhoorntjes vaak gezien die achter elkaar in en uit de boom roetsden.
Wij hebben genoten van de whirlpool en de Sunshower. Voor ons leek het net een kuuroord. Heerlijk was dat. Het huisje voelde luxe.
Ook vond ik het geweldig om met de hond over het park te wandelen en steeds een andere route te lopen. Er was zoveel moois te zien. Ik genoot van alle mooie plekjes die mensen gecreëerd hebben om mooie herinneringen te maken. Mijn jongens vermaakten zich ook goed bij het voetbalveld voor. Het winkeltje vonden wij leuk en we hebben er bijna elke dag broodjes gehaald of iets anders lekkers. Bij de brasserie was het gezellig zitten en het eten was heerlijk. Het was zeer geslaagd.
Als je toekomt denk je mooi verzorgd park tot je aan je huisje toekomt.. Enorm vervuild, verwaarloosd, slechte oude bedden,.. wij gaan er nooit meer!!
Mooi verzorgt park, prima voorzieningen en prettig personeel. Wij verbleven in een heidestein accomodatie en hadden prima bedden en zelfs een bubbelbad in de badkamer leuk voor de kids. Verder veel gewandeld en natuurplekken bezocht en speeltuinen voor de kids, zeker keer waard om terug tegaan. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de recreatie dus kan daar niet over oordelen. De horeca meerder malen gegeten en was prima voor elkaar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wat is er gebeurd op deze camping?
Van nette kindvriendelijke camping naar een park met graai cultuur.
Activiteiten voor de kinderen betalen.
Zijn je kinderen ouder dan 14 dan hebben ze liever dat je niet meer komt.
Er wordt niets voor de oudere jeugd.
Constante blow lucht over het park en een parkmanager die Swiebertje een nette man laat lijken wat een aanfluiting als het gezicht van een gerenommeerde camping.
De beveiliging heeft de opdracht om het in de vroege avond al onaangenaam te laten worden door constant bij de accommodatie te staan en te melden dat ze niet willen dat er muziek is na 21:30.
Het enige positieve aan het park is de supermarkt. Vriendelijke hardwerkende mensen en de prijzen vallen ook hard mee. Dat compenseert weer de dik betaalde activiteiten.
Op de feestavonden is het wel gezellig.
Er was een leuke activiteit voor de kinderen echter blijkt deze verzorgd te worden door de bewoners/ vrienden van het bos