Laagsteprijsgarantie
5.3
MatigScore uit

Fletcher Hotel Amersfoort

Over Fletcher Hotel Amersfoort

Ontdek het charmante Fletcher Hotel Amersfoort, een oase van rust vlakbij de bruisende stad en omringd door groen. Hoewel het strand en een zwembad niet direct bij de hand zijn, biedt dit hotel toch een verkwikkende ervaring met zijn prachtige tuin, speelplaats en diverse ontspanningsmogelijkheden. Ideaal voor wie houdt van fietsen, wandelen of gewoonweg ontspannen in de natuur.

De ligging

Fletcher Hotel Amersfoort is prachtig gelegen in een groene omgeving waar rust en ruimte de boventoon voeren. Hoewel het strand ongeveer 10 km verwijderd is, biedt de locatie van het hotel genoeg andere mogelijkheden voor vermaak en ontspanning. Het historische centrum van Amersfoort, met zijn pittoreske straatjes en gezellige cafeetjes, is snel bereikbaar en biedt een perfecte uitvalsbasis voor cultuurliefhebbers en shoppers. Voor de natuurliefhebbers zijn er de uitgestrekte bossen en parken in de nabije omgeving die uitnodigen tot lange wandelingen of fietstochten. Dankzij de gunstige ligging van het hotel zijn de belangrijkste bezienswaardigheden en het bruisende stadsleven van Amersfoort makkelijk te bereiken, wat het de ideale plek maakt voor zowel ontspanning als avontuur.

Fletcher Hotel Amersfoort blinkt uit met zijn faciliteiten en diensten die een comfortabel verblijf garanderen. Het hotel beschikt over 94 kamers en biedt voorzieningen die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, waaronder enkele kamers met een barrièrevrije badkamer, wat getuigt van hun inzet voor inclusiviteit. Gasten kunnen genieten van de prachtige tuin en de kinderen kunnen zich uitleven op de fraaie speelplaats. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt het hotel fietsverhuur en een eigen shuttlebus om de omgeving gemakkelijk te verkennen. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een lift, roomservice, een wasservice, en gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes, wat bijdraagt aan een zorgeloos verblijf. Voor zakelijke reizigers biedt het businesscenter ondersteuning met een fax. Het hotel is ook uitgerust met winkels, waardoor vakantiegangers alles binnen handbereik hebben.

In Fletcher Hotel Amersfoort kunnen vakantiegangers genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, waar zowel het ontbijt als de middagmaaltijd dagelijks voor culinaire highlights zorgen. Voor een lichte snack of een heerlijke kop koffie is het koffiehuis de perfecte plek, terwijl de bar uitnodigt om in een ontspannen sfeer te genieten van een drankje. Deze eet- en drinkgelegenheden maken van elke maaltijd een bijzondere ervaring, van de ochtend tot de avond.

Vakantiegangers dienen rekening te houden met de toegankelijkheid van de accommodatie voor personen met een mobiliteitsbeperking. Hoewel het hotel inspanningen levert om inclusief te zijn, is het raadzaam voorafgaand aan de boeking specifieke behoeften te bespreken. Fletcher Hotel Amersfoort accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Tijdens een zonnige ochtend vond je het hotel best handig bereikbaar en zat het ontbijt er goed in. Sommige vakantiegangers vonden het gezellig dat er hygiëne was en dat de locatie makkelijk te bereiken is. Ondanks wat kleine ongemakken bleven ze genieten van de atmosfeer. Een ander mooi moment was het ontbijt dat vaak als lekker werd omschreven, met vers brood en cappuccino. De vriendelijke mensen maakten de sfeer warm, waardoor je je meteen welkom voelde. Even lekker bijkletsen aan de ontbijttafel en genieten van de omgeving gaf een fijne vakantiekriebel. Ondanks de kleine imperfecties blijven die levendige herinneringen aan die zonnige en gezellige dagen stralend in het geheugen hangen.

• Airconditioning

MatigScore uit 14 reviews

Nooit meer
Door 20 op 23-01-2026
Alleen gereisd

Niet het duurste hotel, maar helaas geen prettig verblijf. Het ontbijt was goed en de locatie is goed bereikbaar. Ook de hygiëne was in orde. Toch zal ik hier niet opnieuw willen verblijven.
Er was een fout gemaakt bij de boeking, waardoor iemand anders op mijn reservering terecht was gekomen. Dit werd in eerste instantie vriendelijk opgelost, maar bij het uitchecken bleek het ontbijt volgens de administratie nog open te staan. Hoewel de bevestigingsmail duidelijk het juiste, reeds betaalde bedrag liet zien, wist deze de receptie niet te overtuigen en moest ik alsnog opnieuw betalen.
Daarnaast was het bed niet comfortabel, waren de dekens statisch en waren de kamers zeer gehorig.

Nooit meer
Door Jony op 27-12-2025

Onderkomen kamers. Niet schoon en badkamer was vies en onderkomen.Ontbijt was niet lekker, broodjes waren oud. Cappuccino was lauw.

Hotel op mooie locatie maar gedateerd.
Door Ello knijpinga op 24-01-2025

Kamer gedateerd, matras vreselijk allemaal rubber bolletjes er op. Ik heb op een handdoek geslapen anders niet te doen. Receptie heeft boeking fout gedaan ondanks van te voren alles kortgesloten maar boeking ging toch mis, stonden opeens andere gasten in onze kamer. Ontbijt prima. Diner vreselijk, lauwe slappe friet, saté lauw en smakeloos. Zowel housekeeping als bediening aardige mensen.

Positief- prima verblijf gehad
Door Franciska Prummel op 03-10-2023

Wij hebben 12 nachten gelogeerd in dit hotel
Dan zie en ervaar je meer dan dat je één nachtje blijft.
Wij voelden ons welkom hier en werden uitstekend en vriendelijk geholpen als dat nodig was.
Onze kamer ( suite) was uitstekend uitgerust, zeker voor lang verblijf en als er iets ontbrak konden we het altijd vragen aan de dames en heren die de schoonmaak deden.
In dit hotel is op de kamers geen airco, maar er stond wel een ventilator aan toen we binnenkwamen ( heel attent) en we wisten het van te voren.
Het restaurant met terras en alles eromheen was gezellig netjes en er was voldoende (opgeleid) zeer beleefd personeel.
Als wij 1 tip mogen geven: in de prachtige badkamer zou het fijn zijn om de verlichting boven de spiegel te verbeteren ( een lampje in het plafond is niet genoeg), want daar zie je echt te weinig.
Verder zijn we meer dan tevreden en komen graag bij u terug

Hotel ok, restaurant slecht
Door Van dugteren op 07-08-2023

Kamer voor 2 personen met hond was goed. Een dikke plus voor het toelaten van onze hond, dat kan op veel plekken niet meer.
Avondeten een blamage. Sliptong die naar we vermoeden bevroren in de pan is gedaan, kurkdroog en korrelig en niet goed schoongemaakt en met donkere bloeduitstortingen in het visvlees.
We zijn er gelukkig niet ziek van geworden.

Zeer teleurstellend en onvriendelijke receptionist
Door William op 18-05-2023

Slecht gepoetste kamer, stof op de tafel, lakens niet schoon en onvriendelijke receptionist. Volgens de mail konden we om 7 uur ontbijten. Helaas, er werd ons in de ochtend gezegd dat er pas om 8 uur ontbijtbuffet mogelijk was ivm feestdag. De receptionist was onvriendelijk en wilde niet in discussie gaan. Nooit meer naar dit hotel!