Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Landal De Vlegge
Landal De Vlegge ligt in Sibculo (Overijssel). Minder geschikt als je op zoek bent naar een vakantiepark met veel faciliteiten en een zwembad. Dit is een echte plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Je vindt hier wel een speeltuin en een restaurant en de huisjes zijn prima. Trek eropuit in de bossen of ga naar Ommen (25 minuten rijden).
Vakantiegangers genieten van de gezellige huisjes en de mooie, groene omgeving van het park. Ze waarderen de ruime bungalows, veel licht door grote ramen en uitzicht op de tuin waar eekhoorntjes en vogeltjes komen kijken. Het park biedt rust, een speeltuin voor de kinderen en een grote waterplas om rond te lopen. De sfeer is ontspannen, perfect voor wie even wil ontsnappen en genieten van de natuur. Fijn is ook dat huisdieren in sommige huisjes welkom zijn en dat er leuke extra’s zijn zoals leenbieb en bollo voor de kinderen. Na een dag in het bos proef je misschien een verse broodje of dineer je bij een buitenrestaurant, en de zon zorgt voor een warme, gezellige sfeer. Een herinnering vol rust en geluk.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Valkenlaan 100, 7693 VG |
Landal De Vlegge
Mooi en gezellig huisje, wel weinig privacy buiten. Het is een rustig park, dus ook niet heel hinderlijk.
Leuke speeltuin.
Mooi meer, maar strand had wel wat meer bijgehouden kunnen worden. Nu toch wel wat afval het en der, of onkruid of modder, losse draden/kabels. En er wordt gestolen daar.
Verder weinig faciliteiten, maar dat weet je van tevoren en was ook prima. Leuke spelletjes te leen, een leenbieb, bollo 1x per week.
Mooie omgeving, veel te doen aan diverse activiteiten.
Wij hadden huisje 25. Mooi ruim huis.De badkamer,en apart toilet waren gerenoveerd beneden. Tuin met eekhoorns, vogeltjes. Eekhoornvoer te koop bij de receptie. Waar heel aardig personeel werkt.
Broodjesservice aanwezig.
Bij aankomst op maandag, gegeten bij Van Francke restaurant wat buiten het park ligt. Heerlijk gegeten. Wel jammer dat ze zondagavond 26 juli zonder mededeling gesloten waren.
Zeer rustig park voor rustzoekers. Je kunt zo het bos in.Prachtige huisjes zeer ruim,alles aanwezig.huisdieren in sommige huisjes toegestaan.Kleinschalig park.Grote waterplas waar je omheen kunt lopen.Speelplaats voor kinderen.
Ik lees over het algemeen goede recensies over dit park. En qua natuur en rust klopt dit ook zeker. Maar voor ons valt het toch wat tegen. Een 8 persoons huisje wat qua grootte prima is. Huisje is relatief schoon, 2 hele mooie badkamers, en fijne bedden. maar er zijn zeker ook minpunten te melden. De vaatwasser werkt niet, in de grote slaapkamer beneden dient de bezemkast gelijk als kledingkast. De stofzuiger is kapot. En qua privacy buiten kun je net zo goed bij de buren aan tafel gaan zitten. Misschien is dit per huisje verschillend maar bij ons helaas wel het geval. Wij zouden dit niet snel opnieuw boeken.
Mooie, sfeervolle vrijstaande bungalow in een groen verzorgd park. Vanwege de grote raampartijen veel licht in de bungalow met uitzicht op de tuin waar de eekhoorntjes regelmatig kwamen. Een netjes verzorgd park om te verblijven!