Laagsteprijsgarantie
7.4
GoedScore uit

Over Camping De Molenhof

Camping De Molenhof ligt in het plaatsje Reutum. Er is hier genoeg te doen met het binnen/ buitenzwembad, de animatie in het hoogseizoen en in de bijzondere plonsplas, met meerdere speeltoestellen en ondiep water. Camping De Molenhof is gelegen in het hart van Twente, dus je kan shoppen in Enschede of naar de dierentuin in Nordhorn.

De camping biedt een gezellige sfeer, perfect voor gezinnen die willen genieten van een zonnige vakantiedag. De animatie voor de kids wordt als super leuk en goed georganiseerd ervaren, met veel variatie en aandacht voor ieder kind. Het winkeltje is klein maar fijn, met verse broodjes en handige spullen, en de supermarkt ligt op korte afstand. Sanitair wordt twee keer per dag grondig schoongemaakt, wat zeker bijdraagt aan het vakantiegevoel. De medewerkers bij de receptie zijn vriendelijk en maken dat je je welkom voelt. Ondanks kleine wendingen, blijf je genieten van de zon, de geur van buiten, en die strandvakantiegevoel dat je nergens anders vindt. Herinneringen maken met die stralende kids en een kop koffie in de zon.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Kleijseweg 7, 7667 RS

Camping De Molenhof

7.4
GoedScore uit 105 reviews

Camping is zo goed als dicht.
Door Inge op 22-10-2025

Wij zitten in het familiehuis. Het huis is vies, bestek en borden ed staan vies in de kasten en het stikt hier van de vliegen. Eerst maar eens vliegenmeppers en plakstrips gekocht.
Verder zie ik een review staan van 21-10-2025 dat de animatie fantastisch zou zijn. Dit is absoluut niet waar want de shop is dicht, zwembad is dicht en er is al helemaal geen animatie. Wij staan zelfs als enige op de hele camping.
Nou vermaken wij ons als familie prima buiten de camping, maar die review is dus echt onzin.

Fantastische camping
Door Manon Hek op 21-10-2025

Wat een fantastische camping!
Animatie super leuk en vriendelijk met de kids. Lotte deed het onzettend leuk en maakte met ieder kind tijd. Een gevarieerd programma met iedere dag wat leuks te doen
Prima winkeltje met dagelijks vers gebakken broodje met een klein divers assortiment met dingen voor dagelijks gebruik. De supermarkt ligt op nog geen 5 minuten afstand.
Sanitair was 2x per dag van boven tot onder gereinigd werd. Je hebt er altijd die het nodig vinden om het sanitair smerig achter te laten .
Wij komen volgend jaar weer terug!

Nooit meer
Door Didy op 14-09-2025

Ongastvrij en onpersoonlijk. Ontvangst is er niet de slagboom gaat open en zoek je plek. Verder staat alles kennelijk in de app.
Tv deed t niet, hulp kost € 10 tja ze zeggen niet dat je een code moet invullen. Dat dat is bij iedereen KASSA. Warersleutek €5, nee geen borg
Oranje karretjes scheuren de hele dag met herrie over het terrein. Is September niet ook vakantie maand en opzij voor een gast in de auto vergeetvt maar, niemand vh personeel die groet. Tjonge wat een vakantie gevoel. Nooit Nooit meer

Zeer tevreden
Door Rita op 19-08-2025

Super leuke camping! Al 3x geweest nu in totaal. De animatie voor de kinderen heel leuk en goed georganiseerd. Vriendelijk personeel ook bij de receptie. Kortom tot nu toe de leukste camping waar we geweest zijn.

Onbehoorlijk gedrag en houding eigenaar
Door Romar Monfils op 09-08-2025

Naast het niet nakomen van een duidelijke afspraak, heeft de eigenaar zich tijdens ons verblijf ernstig misdragen richting gasten. Er werd luid geschreeuwd en gescholden, ook in het bijzijn van kinderen.
Toen wij het gesprek hierover wilden aangaan, werd daar niet voor open gestaan. Geen excuses, geen bereidheid tot dialoog, alleen afwijzend en vijandig gedrag.
Wij hebben dit als zeer onprofessioneel en onveilig ervaren. Een camping hoort een plek van rust en gastvrijheid te zijn — dit was het tegenovergestelde. Op basis van onze ervaring: beslist niet aan te raden.

Hele leuke camping
Door Maja wagemans op 28-07-2025

Net terug van een weekje op Camping de molenhof. De kinderen waren heel de dag lekker aan het spelen en er was volop animatie. Echt een hele leuke camping met veel animatie voor de kinderen. O.a. spooktocht, dansen, knutselen, steentjes zoeken die je daar in een zakje zand kon kopen. Onze kinderen waren hier graag en maakte makkelijk vriendjes en vriendinnetjes. We hadden een 4 persoons huisje en hadden 2 honden bij. De inrichting van het huisje was netjes. De badkamer was netjes en de wc ook. De kitranden waren wat verkleurd in de badkamer maar dat was dan ook het enige minpuntje. Ook fijn dat er een stofzuiger in het huisje was! We komen hier graag nog eens terug!