Adresgegevens | verbindingsweg, 2 A, 8151PP |
Heidepark
Mooie camping. Hij is groot, maar toch ook weer kleinschalig. Het voelt niet opgepropt en dicht op elkaar.
Mix van vaste kampeerders en eenmalige kampeerders.
We zaten aan het einde van de vakantie op de camping, dus ook al minder druk.
Het zwembad zag er goed uit, er is een leuke speeltuin. Animatie is goed voor elkaar.
Dorp voor boodschappen is op loopafstand en fietsafstand.
Speeltuin naast het park is ook leuk voor kinderen
Wij zijn zeker voornemens om volgend jaar terug te komen.
Na een zeer vriendelijke ontvangst hebben we genoten van de heerlijke rust op de camping. Sanitair was zeer schoon. De omgeving is prachtig om te fietsen. Echt een aanrader als je van rust en natuur houdt.
Super gezellig en gemoedelijke sfeer, vriendelijk personeel, rustige plek rondom het bos.
Echte familie camping!
Wij hadden een plekje met privésanitair gereserveerd. Helaas bleek dat niet schoon te zijn. Wat een ergenis! Jammergenoeg konden we er niet met de camping uitkomen.
Heerlijke camping, autovrij met grote en kleine velden met allemaal speeltuintjes.
Wij stonden op een plaats met privé sanitair, lekker een eigen douche en toilet en vooral handig voor de kinderen het staat direct achter je plaats. We hadden natuurlijk super weer en dan ook dankbaar gebruik gemaakt van het aanliggende natuurbad. Leuk ook zo'n binnenspeeltuin kunnen de kinderen mooi hun energie kwijt!
Hadden een trekkershut gehuurd die niet was schoongemaakt.De stofdraden en spinnenwebben zaten overal, tussen de lattenbodems van de bedden.De gordijnrails werden met tape bij elkaar gehouden.Een onfris type achter de balie zei dat ze inderdaad niet hadden schoongemaakt voor onze komst ,en dat spinnenwebben en stofdraden heel normaal zijn. Wij kwamen heel laat aan in de avond en en kwamen er dus ook heel laat achter, we hebben de kinderen maar wel op bed gelegd die sliepen bovenin.Maar we zijn zelf van ellende niet in die bedden gaan liggen onderin ,omdat de spinnewebben boven je hoofd hingen. Hetzelfde onfrisse type zei dat we 22.30 s' avonds hadden moeten komen klagen dan had ze er nog wat aan kunnen doen( tuurlijk 😂) Maar de volgende ochtend vroeg kon ze er niets meer mee.De man bij wie ik de sleutel had gehaald smiddags was wel vriendelijk, maar deze dame hoort niet met mensen te werken